Zyliuko butas tai
ZYLIUK labai gražu, šviesu, tik va vienas pastebėjimas...mūsų buto spalvos taip pat šviesios, ir labai gražu atrodė, ko, mažė nepradėjo vaikščioti dar gerai, kad piešti nemoka kas kad dažai plaunami....
ir keli klausimėliai:
1. miegamojo užuolaidos patiko, rašei, kad lininės- pirkot gatavas (kur) ar siuvot?
2. virtuvinis iš Dalios baldų?
ir keli klausimėliai:
1. miegamojo užuolaidos patiko, rašei, kad lininės- pirkot gatavas (kur) ar siuvot?
2. virtuvinis iš Dalios baldų?
QUOTE(ermute @ 2007 07 03, 07:47)
ermute, negaliu pažiūrėt tavo nuotraukų, pasword-o prašo Labai domina tavoji dušo kabina. Bliamba, kaip pamatyt?
QUOTE(Cikadelė @ 2007 07 07, 14:45)
mūsų buto spalvos taip pat šviesios, ir labai gražu atrodė, ko, mažė nepradėjo vaikščioti dar gerai, kad piešti nemoka kas kad dažai plaunami....
Cikadele, mano vaikas tai ant sienų piešt nė nebandė, neplėšo. Gal ir zyliuko nieko nepagadins
zyliuk, jūsų namučiai labai jaukūs, net keista, kad tai buvęs standartinis butas Tavo sugebėjimai projekuoti iš tiesų LABAI PAGIRTINI. Ir tas rudas baltas atspalvis - liuxovas
Mane taip pat suzavejo zyliuko butukas, labai skoningai irengtas
Noretusi, kad daugiau cia butuku butu galima apziureti. Nieks tikriausiai neturi ka parodyti, visi tik iesko
Noretusi, kad daugiau cia butuku butu galima apziureti. Nieks tikriausiai neturi ka parodyti, visi tik iesko
ZYLIUKE,matant visas pertvarkos subtilybes, tai jums,o ypač Tau,medalį reiktų duot!!!!!
Labai sužavėjo buto vientisumas-Šaunuolė!
Na, o ką galėčiau pasakyt apie būsimą mažąją dailininkę? Mano vyriokai neturėjo tokių polinkių,užaugo be portretų ant sienų-užtat mažoji tai atlygina su kaupu!!!!Piešia visur, kur tik įmanoma-ir ant savęs, žinoma... Mano namučiai dažyti, tik virtuvė dar liko "sena"-tai ten tapetai, kuriems kliūva daugiausiai-ir parašyt, ir paplėšt...
ERMUTE,negaliu pamatyt tavo butuko....
Please,parodykit.... jau virtuvių temoj nespėjau pagaut-ir čia tas pats...
Labai sužavėjo buto vientisumas-Šaunuolė!
Na, o ką galėčiau pasakyt apie būsimą mažąją dailininkę? Mano vyriokai neturėjo tokių polinkių,užaugo be portretų ant sienų-užtat mažoji tai atlygina su kaupu!!!!Piešia visur, kur tik įmanoma-ir ant savęs, žinoma... Mano namučiai dažyti, tik virtuvė dar liko "sena"-tai ten tapetai, kuriems kliūva daugiausiai-ir parašyt, ir paplėšt...
ERMUTE,negaliu pamatyt tavo butuko....
Please,parodykit.... jau virtuvių temoj nespėjau pagaut-ir čia tas pats...
tai va, apie tokius paišymus ir kalbu ir pas mus pakolkas piešinių nėra, tik pirštų anstpaudai dažniausiai bet kadangi jau matosi tikrasis vaiko charakteris, įtariu, kad auga Frida Kalas
Beje, mūsų dažai yra plaunami...tai aš naiviai tikėjausi, kad patrynus nusiplaus...tiesa, nusiplovė tie įbrėžimai, bet nusiplovė ir dalis dažų, tai ten, kur tryniau, matosi šviesesnė spalva
ir dar...kažkaip keistai ant tų dažų matosi įbrėžimai, vos vos prisilietė džiovyklė, iškart juodas brėžis, vos vos prisilietė metalinis diržo saktis ir vėl juoduoja, negana to, kad atsirėm,iau su džinsais prie sienos ir iškart atsispaudė metalinė saga
Beje, mūsų dažai yra plaunami...tai aš naiviai tikėjausi, kad patrynus nusiplaus...tiesa, nusiplovė tie įbrėžimai, bet nusiplovė ir dalis dažų, tai ten, kur tryniau, matosi šviesesnė spalva
ir dar...kažkaip keistai ant tų dažų matosi įbrėžimai, vos vos prisilietė džiovyklė, iškart juodas brėžis, vos vos prisilietė metalinis diržo saktis ir vėl juoduoja, negana to, kad atsirėm,iau su džinsais prie sienos ir iškart atsispaudė metalinė saga
QUOTE(Cikadelė @ 2007 07 08, 09:59)
tai va, apie tokius paišymus ir kalbu ir pas mus pakolkas piešinių nėra, tik pirštų anstpaudai dažniausiai bet kadangi jau matosi tikrasis vaiko charakteris, įtariu, kad auga Frida Kalas
Kokiais dazai dazet??
apie dažus. pas mus visi tie remontų reikalai ~ prieš 5 metus praėjo. beveik visi namai (išskyrus miegamąjį) dažyti. Tai ir flomasteriniai piešiniai kolkas nusivalė ir siaip užtaškymai nusivalė, kartais ir su kempinės aštriaja puse pavalau... vat tik nebeatsimenu dažų firmos... (kadaise Kaune K.petrausko gatvėje buvo spec dažų parduotuvė, tai iš ten pirkti)
QUOTE(Cikadelė @ 2007 07 08, 11:41)
pirkom butą su daline apdaila, tai jie siūlė CROWN dažus, tik buvo galima išsirinkti spalvą ir plaunami, ar ne.... tapetų nenorėjom klijuoti, nes namas naujas, drėgnas, dar tikrai sės.....
Na bet pagal tavo aprasyma, tai panasu, kad pas jus neplaunami dazai. Nes plaunami, tikrai nekeicia spalvos, nebent chemikalai duotu koki poveiki, O vat kaip rasai tie pajuodavimai prisilietus metalui ir pan. tikrai taip yra su neplaunamais dazais, nes turime sodyboje taip isdazytus kambarius, tai vat viskas taip kaip tu aprasei.
O siaip labai rekomenduociau RowenBest dazus. Nereali kokybe.
maniau niekam nebereikės nuėmiau pasworda
http://public.fotki.com/ermute/butas/
http://public.fotki.com/ermute/butas/
QUOTE(ermute @ 2007 07 09, 07:42)
maniau niekam nebereikės
ermute, ačiū už savo namučių parodymą Tokie šaunūs komentarai, šypsojausi žiūrėdama
Patiko labai jūsų dušo kabina, iš tokios visą valandą nelysčiau lauk Ir virtuvės derinys liux, tamsios plytelės šviesus virtuvinis ir ta metalo spalvos buit.technika labai gražiai įsipaišė
O durų langai kodėl nenusivalo? Mėgink soda pavalyt, kartais geriausi valikliai paprastos sodos neatstoja!