Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(ermute @ 2007 07 03, 09:22)
mano metras ant metro, kodo nepamenu.. RAVAK kaina kokia doh.gif  o už šitą mokėjau kiek pamenu apie 2500 (be dokumentų susitarėm su kai kuom). Stiklus ir visą valau su AJAX profesional (taip berods vadinasi), tiesiog išpurškiu ir palieku, paskui ateinu, nulieju su vandeniu ir viskas

O mums be pirties kainavo 2000, su pirtim būtų buvę vienu brangiau doh.gif Aš laukiu nesulaukiu kad pastatys ją, kada galėsim naudotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 03, 07:47)
Kadangi pati čia zylioju pi jūsų butus, jaučiu pareigą parodyti ir savajį....  Laukiu įvairios nuomonės, patarimų, viskas priimama, o kas bus priimtina - atsirinksim .... beje, visur komentarai yra, tik pamiršau parašyti kad vonios plytelės nebuvo keičiamos..

http://public.fotki.com/ermute/butas/

patiko man grindys ax.gif , o dušo kabinos tai užpavydėjau blush2.gif biggrin.gif

jei keisčiau ką nors, tai nulupčiau nuo lubų tuos ornamentus (matosi svetainės, holo foto), nes tai buvo pirmas darbas, kurį padarėm, nusipirkę butą biggrin.gif .. Svetainėje man dar trūksta kokio akcento g.gif , nuotraukų ar paveikslo kokio g.gif ... dar pakeisčiau vonioje kriauklę, bo tokią turiu dar nepakeistą tualete doh.gif , kažkaip man jos atspalvis nedera unsure.gif , tamsina erdvę, aišku, nežinau, kaip gyvai atrodo, nes nuotrauka vistiek neperteikia tikrų spalvų ir erdvės smile.gif

ten kur darbininkų griekas biggrin.gif , prikabinčiau įvairiai nuotraukų rėmeliuose, ne taip, kaip ant lempikės dabar kabo, o taip labiau pagrupavus ir t.t. smile.gif , tada ir tas griekas superiniškai tiktų, kaip kompozicijos dalis ax.gif

Virtuvė patiko thumbup.gif , kažkaip atrodo, kad joje nuolat bus švaru, nu toks įspūdis ax.gif drinks_cheers.gif

ir vaikų kambarys patinka drinks_cheers.gif , o ypač, jei vaikams ten smagu drinks_cheers.gif

Miegamasis atrodo toks labai ramus, geram poilsiui drinks_cheers.gif thumbup.gif ...

Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 03, 12:50)
1- jei keisčiau ką nors, tai nulupčiau nuo lubų tuos ornamentus (matosi svetainės, holo foto)
2- Svetainėje man dar trūksta kokio akcento  g.gif , nuotraukų ar paveikslo kokio  g.gif ...
3- dar pakeisčiau vonioje kriauklę, ..... , tamsina erdvę, aišku, nežinau, kaip gyvai atrodo,
4- ten kur darbininkų griekas  biggrin.gif , prikabinčiau įvairiai nuotraukų rėmeliuose, ne taip, kaip ant lempikės dabar kabo, o taip labiau pagrupavus ir t.t.  smile.gif , tada ir tas griekas superiniškai tiktų, kaip kompozicijos dalis  ax.gif

4u.gif kaip laukiau kažko panašaus smile.gif nes aš norėjau patarimų, kritikos ir pan. Žinai, kai į vienus vartus pastoviai žiūri, nebežinai kaip jie kitaip galėtų atrodyti.
tai pradedu "teisintis" lotuliukas.gif
1- tie gipsai... tik tiek tiesą sakant jų ir teliko, nes buvo doh.gif ir sienos, ir lubos+n kartų daugiau ir dar spalvota spalvota....tai aš palikau tik šonuose ir viską nudažiau baltai. Man labiau patinka taip, nei lygios lubos (vaikų kambarys, koridorius), bet ten kitokių ir neįsivaizduoju. Tik nervina miegamojo ornamentika šiek tiek. Bet jau darosi "aij, dzin" smile.gif yra tokia būsena po remontų kartais
2- aha, labai labai trūksta. Visus paveikslus man dovanoja, kažkaip nieko neperku, tai laukių dovanų cool.gif Beje, norėjau miegamojo paveikslą kabinti salione, bet niekaip neapsisprendžiau tai va - liko kaip liko smile.gif beje, miegamojo paveikslų "nukopinimus" įdėsiu paskui. Man tai wub.gif manau būtų koks triptikas iš tokių
3- tai liekana iš ano remonto, nes voniai kažkaip šį kartą pagailėjom... nepatinka man nei plytelės, nei ta kriauklė (nors ji neužtamsina erdvės), bet....... kai reikia ir gyventi remontuose, ir gyventi be vandens, o vonia liko paskutinė po visų, tai jai liko, kas liko, kad tik greičiau smile.gif
4- ten tas kur ant lempos pakabintas, tai tiesą sakant jis dar be vietos....tik neturėjau kur pakišt, užkabinau ten....bet tu laaaaabai fainą mintį man čia pakišai, kuo dideliausias 4u.gif
Aš didelę fotogaleriją tipo norėjau padaryti ant kokios nors sienos (mąsčiau ant tos kur saulėgrąžos), bet čia irgi liuks mintis, manau manoji dar palauks, nes saulėgrąžų nėr kur dėt lotuliukas.gif Dėkui už mintį smile.gif
Laukiu daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 03, 12:20)
Žinai, kai į vienus vartus pastoviai žiūri, nebežinai kaip jie kitaip galėtų atrodyti.

drinks_cheers.gif vat man apsipratus atrodė, kad mano svetainei baldai puikiai tiko ir tilpo, gal kiti "neatvėrė akių", kad aš kelis mėnesius neatsisėdau ant dviejų dalių iš trijų, tada tikrai pati pamačiau, kad netelpa baldai patogiai erdvėje doh.gif , nors jie gražūs, patogūs ir t.t., bet buvo viena dalis naudojama, kiti - sandėliuojama vaiko žaislai smile.gif , taip kad jie buvo parduoti ir dabar bus viena sofutė, kurios mums pakaks, nes yra dar mažų pufiukų ir t.t.

Džiugu, kad tiko mintis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Va, sudėjau paveikslų "kopijas", kurias norėčiau sukabinti virš miegamojo lovos... Sorry kažkam iš forumo, kad kopijuoju jų mintis ir kūrybą 4u.gif ax.gif
http://public.fotki....ojo-paveikslai/
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 03, 15:25)
Va, sudėjau paveikslų "kopijas", kurias norėčiau sukabinti virš miegamojo lovos... Sorry kažkam iš forumo, kad kopijuoju jų mintis ir kūrybą  4u.gif  ax.gif
http://public.fotki....ojo-paveikslai/
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

is anksto atsiprasau, nenoriu izeisti, bet kadangi sakei, kad lauki ivairios nuomones ir kritikos, o as siuo klausimu jauciuosi kompetetinga, tai pasisakysiu. Geriau nesirink to raudono paveikslo. Baisus jis kaip karas. Cia jau net ne skonio dalykas, bet ten gi gryna chaltura -nulis profesionalumo, spalvu ar proporciju pajautimo... Vieninteliu atveju pateisinciau tokio paveikslo pasirinkima -jei tai tavo vaiko piesinys. Tada visai pagal kitus kriterijus vertinama, ir jau nedrisciau nieko prikisti.
Visi kiti ne stebuklai, bet neblogi dar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 07 04, 16:31)
is anksto atsiprasau, nenoriu izeisti, bet kadangi sakei, kad lauki ivairios nuomones ir kritikos, o as siuo klausimu jauciuosi kompetetinga, tai pasisakysiu. Geriau nesirink to raudono paveikslo. Baisus jis kaip karas. Cia jau net ne skonio dalykas, bet ten gi gryna chaltura -nulis profesionalumo, spalvu ar proporciju pajautimo... Vieninteliu atveju pateisinciau tokio paveikslo pasirinkima -jei tai tavo vaiko piesinys. Tada visai pagal kitus kriterijus vertinama, ir jau nedrisciau nieko prikisti.
Visi kiti ne stebuklai, bet neblogi dar  mirksiukas.gif

ne ne ne...aš neturiu tų paveikslų.... čia iš forumo rankdarbių skyrelio kažkurios dailininkės išsisaugojau kaip "mintis"..... paveikslus man pieštų tik mano brolis, aš tik mąstau kuriuos reiktų perpiešt ax.gif tiesą sakant, man tas raudonas irgi.......nekabinčiau tokio, bet mintis nieko tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 05, 08:52)
ne ne ne...aš neturiu tų paveikslų.... čia iš forumo rankdarbių skyrelio kažkurios dailininkės išsisaugojau kaip "mintis"..... paveikslus man pieštų tik mano brolis, aš tik mąstau kuriuos reiktų perpiešt  ax.gif  tiesą sakant, man tas raudonas irgi.......nekabinčiau tokio, bet mintis nieko tokia smile.gif

aaa, sorry,ne taip supratau ax.gif mintis tai nebloga, ir pagal Feng Shui principus miegamajam labai tinkama. Tikiu kad brolis jums nupies geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
o kokio ilgio turi būti užuolaidos g.gif pas ermute žiūriu velkasi žeme...
šiaip butas jaukus, labiausiai patiko virtuvės baldai smile.gif išskyrus kėdes - pati tokias turiu - nepatogios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2007 07 05, 12:57)
o kokio ilgio turi būti užuolaidos  g.gif pas ermute žiūriu velkasi žeme...
šiaip butas jaukus, labiausiai patiko virtuvės baldai  smile.gif išskyrus kėdes - pati tokias turiu  - nepatogios  unsure.gif

kaži, ar yra nustatytas ilgis g.gif man labiausiai patiko kai jos pasideda ant žemės, nenorėjau, nes gal dėl to kad prieš tai turėjau (o man labai krisdavo į akis tas tarpas tarp užuolaidų ir grindų), kad jos "kabėtų", bet praktika rodo, kad nelabai patogu kai užuolaidos ant žemės plaunant grindis, bet - nu ko nepadarysi dėl grožio doh.gif lotuliukas.gif (kiekvienam savo) smile.gif
o kodėl tau kėdės nepatogios? man tai labai net patogu (prieš tai sėdėdavau ant taburečių ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 05, 13:30)
bet praktika rodo, kad nelabai patogu kai užuolaidos ant žemės plaunant grindis, bet - nu ko nepadarysi dėl grožio  doh.gif  lotuliukas.gif (kiekvienam savo) smile.gif
o kodėl tau kėdės nepatogios? man tai labai net patogu (prieš tai sėdėdavau ant taburečių  ax.gif )

nu jo unsure.gif pas mane tarpelis yra..ir man lyg trumpokos dabar atrodo ax.gif
o ant tų kedžių labai nugarą paskausta nuo metalinių atlošų, nu bent jau man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gustaine @ 2007 06 19, 19:41)
Zyliuk, aš sužavėta..., nes tokio išplanavimo namučiuose gyvenau ir tikrai neatėjo į galvą, kad juos galima šitaip puikiai pakeisti. Niekada nesugalvojau, kad koridoriuj galima sumontuoti tokią didelę spintą. Gražu viskas, spalvos, stilius. Linkiu laimingai sulaukti savo stebuklo  wub.gif

Mano šeimyninis gyvenimas taip pat prasidėjo tokio išplanavimo bute. Iš Zyliuko nuotraukų spėju, kad tai būtų Jeruzalė arba Baltupiai blush2.gif Butukas labai gražus, tik gaila, kad atsiradus mažiukei jau po kokių 4 metų pasidarys ankšta.
Atsakyti