QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 03, 12:50)
1- jei keisčiau ką nors, tai nulupčiau nuo lubų tuos ornamentus (matosi svetainės, holo foto)
2- Svetainėje man dar trūksta kokio akcento
, nuotraukų ar paveikslo kokio
...
3- dar pakeisčiau vonioje kriauklę, ..... , tamsina erdvę, aišku, nežinau, kaip gyvai atrodo,
4- ten kur darbininkų griekas
, prikabinčiau įvairiai nuotraukų rėmeliuose, ne taip, kaip ant lempikės dabar kabo, o taip labiau pagrupavus ir t.t.
, tada ir tas griekas superiniškai tiktų, kaip kompozicijos dalis
kaip laukiau kažko panašaus
nes aš norėjau patarimų, kritikos ir pan. Žinai, kai į vienus vartus pastoviai žiūri, nebežinai kaip jie kitaip galėtų atrodyti.
tai pradedu "teisintis"
1- tie gipsai... tik tiek tiesą sakant jų ir teliko, nes buvo
ir sienos, ir lubos+n kartų daugiau ir dar spalvota spalvota....tai aš palikau tik šonuose ir viską nudažiau baltai. Man labiau patinka taip, nei lygios lubos (vaikų kambarys, koridorius), bet ten kitokių ir neįsivaizduoju. Tik nervina miegamojo ornamentika šiek tiek. Bet jau darosi "aij, dzin"
yra tokia būsena po remontų kartais
2- aha, labai labai trūksta. Visus paveikslus man dovanoja, kažkaip nieko neperku, tai laukių dovanų
Beje, norėjau miegamojo paveikslą kabinti salione, bet niekaip neapsisprendžiau tai va - liko kaip liko
beje, miegamojo paveikslų "nukopinimus" įdėsiu paskui. Man tai
manau būtų koks triptikas iš tokių
3- tai liekana iš ano remonto, nes voniai kažkaip šį kartą pagailėjom... nepatinka man nei plytelės, nei ta kriauklė (nors ji neužtamsina erdvės), bet....... kai reikia ir gyventi remontuose, ir gyventi be vandens, o vonia liko paskutinė po visų, tai jai liko, kas liko, kad tik greičiau
4- ten tas kur ant lempos pakabintas, tai tiesą sakant jis dar be vietos....tik neturėjau kur pakišt, užkabinau ten....bet tu laaaaabai fainą mintį man čia pakišai, kuo dideliausias
Aš didelę fotogaleriją tipo norėjau padaryti ant kokios nors sienos (mąsčiau ant tos kur saulėgrąžos), bet čia irgi liuks mintis, manau manoji dar palauks, nes saulėgrąžų nėr kur dėt
Dėkui už mintį
Laukiu daugiau