Patiko zyliuko butukas Jauku, šilta, malonu gyventi turėtų būti
zyliuko,buto pasikeitimai ispudingi.Grazu,paprasta ir labai jauku.Siltai atrodo jusu butas
Grazu-grazu...........bet kaip is katalogo. Man atrodo negyvenamas.
Klausimas butu Zyliukui, kiek apytiksliai isleidote pinigeliu buto remontui. Kadangi pati ruosiuosi kapitaliniam remontui, butu smalsu suzinoti ar tilpsiu i savo pinigus.
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 06 30, 15:43)
Grazu-grazu...........bet kaip is katalogo. Man atrodo negyvenamas.
Juk neseniai atsikraustė
Kai tik svaru ir daiktu neprikrauta, neprimetyta,tai iskart-kaip is katologo
Labai mielas,jaukus,šiltas Zyliuko butukas nėra prigriozdintas
Man irgi būtų labai smalsu sužinoti sumą,kokią išleidot remontui nes ruošiamės tik tik pradėti,bet MB jau panikuoja.kad neužteks litų ir gyvensim nepabaigę darbų jei ką gali parašyti į a.s
Man irgi būtų labai smalsu sužinoti sumą,kokią išleidot remontui nes ruošiamės tik tik pradėti,bet MB jau panikuoja.kad neužteks litų ir gyvensim nepabaigę darbų jei ką gali parašyti į a.s
Kadangi pati čia zylioju pi jūsų butus, jaučiu pareigą parodyti ir savajį.... Laukiu įvairios nuomonės, patarimų, viskas priimama, o kas bus priimtina - atsirinksim beje, visur komentarai yra, tik pamiršau parašyti kad vonios plytelės nebuvo keičiamos..
http://public.fotki.com/ermute/butas/
Papildyta:
rasve, atėjai? grindys taip ir vadinosi - sendintas ąžuolas, bet kai pirkom jo buvo kokių 10 rūšių, aš išsirinkau šį ir psio o dušo kabina..... taip, naudojamės, aš ypač jungiuosi tuos visus masažus, o kartą savaitėje jungiuosiu pirtį (žiemą dažniau kurdavau), vienžo - džiaugiuosi dušu - kojų masažas o vyrui - tropinis lietus gal šiek tiek mažiau jaučiasi masažas į šonus, man norėtusi smarkesnio , bet gerai yra pirtelė tai išvis
http://public.fotki.com/ermute/butas/
Papildyta:
rasve, atėjai? grindys taip ir vadinosi - sendintas ąžuolas, bet kai pirkom jo buvo kokių 10 rūšių, aš išsirinkau šį ir psio o dušo kabina..... taip, naudojamės, aš ypač jungiuosi tuos visus masažus, o kartą savaitėje jungiuosiu pirtį (žiemą dažniau kurdavau), vienžo - džiaugiuosi dušu - kojų masažas o vyrui - tropinis lietus gal šiek tiek mažiau jaučiasi masažas į šonus, man norėtusi smarkesnio , bet gerai yra pirtelė tai išvis
QUOTE(ermute @ 2007 07 03, 08:47)
Mes ėmėm be pirties.Nežinau, santechnikas, kur vamzdyną vedžiojo, sako, kad mūsų vanduo kalkėtas, tuoj jums viskas užsikiš. Tai kažkaip ir pinigėlių pagailėjom Pirkom be pirties, bet aš labiau norėjau RAVAK, tadu būt reikėję jau vamzdius perdaryt, nes padarė pagal šitą.O gal koduką atsimeni kabinos.O kaip valosi stiklai Dydis koks, metras Gal ne paslaptis kiek suplojot, čia Euroliux kaip supratau
QUOTE(rasve @ 2007 07 03, 09:07)
Mes ėmėm be pirties.Nežinau, santechnikas, kur vamzdyną vedžiojo, sako, kad mūsų vanduo kalkėtas, tuoj jums viskas užsikiš. Tai kažkaip ir pinigėlių pagailėjom Pirkom be pirties, bet aš labiau norėjau RAVAK, tadu būt reikėję jau vamzdius perdaryt, nes padarė pagal šitą.O gal koduką atsimeni kabinos.O kaip valosi stiklai Dydis koks, metras Gal ne paslaptis kiek suplojot, čia Euroliux kaip supratau
mano metras ant metro, kodo nepamenu.. RAVAK kaina kokia o už šitą mokėjau kiek pamenu apie 2500 (be dokumentų susitarėm su kai kuom). Stiklus ir visą valau su AJAX profesional (taip berods vadinasi), tiesiog išpurškiu ir palieku, paskui ateinu, nulieju su vandeniu ir viskas