Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

rolleyes.gif
Atsakyti
Patiko zyliuko butukas thumbup.gif Jauku, šilta, malonu gyventi turėtų būti 4u.gif
Atsakyti
zyliuko,buto pasikeitimai ispudingi.Grazu,paprasta ir labai jauku.Siltai atrodo jusu butas thumbup.gif
Atsakyti
Grazu-grazu...........bet kaip is katalogo. Man atrodo negyvenamas.
Atsakyti
Labai patiko Zyliuko virtuvės baldai. Dar - saiko jausmas visame kame ir elegantiškas, neperkrautas stilius. Gal tas tapetų gabalas ant sienos jau pabodęs, bet visuma puiki thumbup.gif
Atsakyti
Klausimas butu Zyliukui, kiek apytiksliai isleidote pinigeliu buto remontui. Kadangi pati ruosiuosi kapitaliniam remontui, butu smalsu suzinoti ar tilpsiu i savo pinigus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 06 30, 15:43)
Grazu-grazu...........bet kaip is katalogo. Man atrodo negyvenamas.

Juk neseniai atsikraustė
Atsakyti
Kai tik svaru ir daiktu neprikrauta, neprimetyta,tai iskart-kaip is katologo
Atsakyti
Labai mielas,jaukus,šiltas Zyliuko butukas thumbup.gif 4u.gif nėra prigriozdintas rolleyes.gif
Man irgi būtų labai smalsu sužinoti sumą,kokią išleidot remontui g.gif nes ruošiamės tik tik pradėti,bet MB jau panikuoja.kad neužteks litų ir gyvensim nepabaigę darbų doh.gif jei ką gali parašyti į a.s
Atsakyti
Kadangi pati čia zylioju pi jūsų butus, jaučiu pareigą parodyti ir savajį.... 4u.gif Laukiu įvairios nuomonės, patarimų, viskas priimama, o kas bus priimtina - atsirinksim biggrin.gif cool.gif beje, visur komentarai yra, tik pamiršau parašyti kad vonios plytelės nebuvo keičiamos..

http://public.fotki.com/ermute/butas/
Papildyta:
rasve, atėjai? smile.gif grindys taip ir vadinosi - sendintas ąžuolas, bet kai pirkom jo buvo kokių 10 rūšių, aš išsirinkau šį ir psio smile.gif o dušo kabina..... taip, naudojamės, aš ypač jungiuosi tuos visus masažus, o kartą savaitėje jungiuosiu pirtį (žiemą dažniau kurdavau), vienžo - džiaugiuosi dušu - kojų masažas wub.gif o vyrui - tropinis lietus wub.gif gal šiek tiek mažiau jaučiasi masažas į šonus, man norėtusi smarkesnio , bet gerai yra smile.gif pirtelė tai išvis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 03, 08:47)
rasve, atėjai? smile.gif grindys taip ir vadinosi - sendintas ąžuolas, bet kai pirkom jo buvo kokių 10 rūšių, aš išsirinkau šį ir psio smile.gif o dušo kabina..... taip, naudojamės, aš ypač jungiuosi tuos visus masažus, o kartą savaitėje jungiuosiu pirtį (žiemą dažniau kurdavau), vienžo - džiaugiuosi dušu - kojų masažas  wub.gif  o vyrui - tropinis lietus wub.gif  gal šiek tiek mažiau jaučiasi masažas į šonus, man norėtusi smarkesnio , bet gerai yra smile.gif pirtelė tai išvis  wub.gif  wub.gif

Mes ėmėm be pirties.Nežinau, santechnikas, kur vamzdyną vedžiojo, sako, kad mūsų vanduo kalkėtas, tuoj jums viskas užsikiš. Tai kažkaip ir pinigėlių pagailėjom blush2.gif Pirkom be pirties, bet aš labiau norėjau RAVAK, tadu būt reikėję jau vamzdius perdaryt, nes padarė pagal šitą.O gal koduką atsimeni kabinos.O kaip valosi stiklai g.gif Dydis koks, metras g.gif Gal ne paslaptis kiek suplojot, čia Euroliux kaip supratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 07 03, 09:07)
Mes ėmėm be pirties.Nežinau, santechnikas, kur vamzdyną vedžiojo, sako, kad mūsų vanduo kalkėtas, tuoj jums viskas užsikiš. Tai kažkaip ir pinigėlių pagailėjom  blush2.gif  Pirkom be pirties, bet aš labiau norėjau RAVAK, tadu būt reikėję jau vamzdius perdaryt, nes padarė pagal šitą.O gal koduką atsimeni kabinos.O kaip valosi stiklai  g.gif  Dydis koks, metras  g.gif Gal ne paslaptis kiek suplojot, čia Euroliux kaip supratau  ax.gif

mano metras ant metro, kodo nepamenu.. RAVAK kaina kokia doh.gif o už šitą mokėjau kiek pamenu apie 2500 (be dokumentų susitarėm su kai kuom). Stiklus ir visą valau su AJAX profesional (taip berods vadinasi), tiesiog išpurškiu ir palieku, paskui ateinu, nulieju su vandeniu ir viskas
Atsakyti