Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

Man ir labai gražu pas jus Zyliuke. Super.
Aš ir noriu tokio stiliaus virtuvinio, o maniškiai moderno. Na , nesutiksiu ,tikriausiai. Aš ten daugiausiai laiko praleidžiu(nors ir vyras nemažai) g.gif
Atsakyti
Nuostabus namai, Zyliuke smile.gif Ir maniskiai svajose yra tokio stiliaus ax.gif kazkas ramaus, lyg is provanso, kur biski sustojes laikas rolleyes.gif
zodziu thumbup.gif
Atsakyti
Zyliuke, virtuve labai graziai atrodo... thumbup.gif Ypac stalas wub.gif Norejau paklausti, kokia jusu virtuves kvadratura..
Atsakyti
Gal kas nors esate nusipirke "transformeriai" baldus. Jie gaminami filrmos elbeka. www.elbeka.lt Butu idomu suzinoti apie ju kokybe smile.gif
Atsakyti
zyliukas labai patiko buto interjeras...nepaprastai jauku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 06 22, 14:42)
zyliukas labai patiko buto interjeras...nepaprastai jauku  wub.gif
\

aciu mergytes uz grazius zodelius, labai miela, kad patinka.
kazkuri klauset kokia virtuves kvadratura, na ji tikrai nediduke, kiek kvadratu net nezinau, jauciu kokie 5. tikrai mazute buvo, bet kai dali sienos sujungem ir susijunge su kambariu, dabar super, ir erdves padaugejo.
Atsakyti
Zyliukas, man tai labai gražus tavo butukas smile.gif Jauku labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 22, 20:18)
\
aciu mergytes uz grazius zodelius, labai miela, kad patinka.
kazkuri klauset kokia virtuves kvadratura, na ji tikrai nediduke, kiek kvadratu net nezinau, jauciu kokie 5. tikrai mazute buvo, bet kai dali sienos sujungem ir susijunge su kambariu, dabar super, ir erdves padaugejo.

Pas mus virtuve irgi labai mazute ir sujungta su svetaine. Labai norejome stala statyti, bet galvojome, kad gal negraziai atrodys.. Bet kai pamaciau tavo, tai man labai patiko... Ir dabar manau, kad gerai pagalvosime ir rasime vietos stalui ir mes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 19, 21:29)
dar noriu jums ideti savo buto keitimosi tendencijas. idedu adresiuka, bet va idomu ar jums pavyks i mano ta nuotrauku kataloga ieiti. Parasykit jeigu kazkaip neveiks.
ten nuotraukos kaip atrode butas pries ir koks dabar po smile.gif

Laaaabai patiko bigsmile.gif Jaukus rolleyes.gif
Atsakyti
Zyliukai, puikiai viską sugalvojai, gražu, jauku, miela 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nili @ 2007 06 26, 14:52)
Zyliukai, puikiai viską sugalvojai, gražu, jauku, miela  4u.gif

ax.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai viskas grazu, bet man atrodo vaikiska lovyte nelabai vietoj g.gif . Juk noresis pravert balkono duris, o cia guli leliukas g.gif
Atsakyti