Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

O dar zyliuke norejau paklaussti del miegamojo baldu. kur gaminote ar pirkote, ia medzio masyvas dazytas ar kita medziaga, pasidalink informacija. as planavau i miegava kalta lova, bet jei kokybiska ir grazi, tai brangi, o tavo variantas labai saunus ir jaukus. tokio stiliaus lova tiktu ir prie mano miegamojo interjero.
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2007 06 20, 13:50)
O dar zyliuke norejau paklaussti del miegamojo baldu. kur gaminote ar pirkote, ia medzio masyvas dazytas ar kita medziaga, pasidalink informacija. as planavau i miegava kalta lova, bet jei kokybiska ir grazi, tai brangi, o tavo variantas labai saunus ir jaukus. tokio stiliaus lova tiktu ir prie mano miegamojo interjero.

pirkom visa komplektuka :lova, spinteles prie lovos ir komoda didele. Viskas kainavo 2700 lt. Lova 900, komoda 1100, spinteles po 350 lt.,
vadinasi komplektas Scala, pirkome ISKU salone Vilniuje, siaures miestelyje. Cia pagaminta is balintos pusies. Kvepia labai skaniai medziu thumbup.gif
yra dar ir kitokiu komodu, zemesniu. Lova gali buti su kojugaliu, bet mes nenorejom, graziau lovatiese pasikloja smile.gif
Atsakyti
Zyliukai wub.gif labai jaukūs ir mieli namučiai thumbup.gif O miegamojo šviestuvas tai iš vis thumbup.gif thumbup.gif mes tokį patį miegamajame pasikabinome ir dar reguliuojamą šviesą pasidarėmė-romantika blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2007 06 20, 14:11)
Zyliukai wub.gif labai jaukūs ir mieli namučiai thumbup.gif  O miegamojo šviestuvas tai iš vis thumbup.gif  thumbup.gif mes tokį patį miegamajame pasikabinome ir dar reguliuojamą šviesą pasidarėmė-romantika blush2.gif  wub.gif

ir papigiai ir grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai gražu pas tave zyliukai. Virtuvė thumbup.gif ir iš mados tokia niekada neišeis, o gartraukis tai tikrai negalingas nors prie interjero labai gerai priderintas ax.gif
O kokias į vonią plyteles dėjot? Labai gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2007 06 20, 13:11)
Zyliukai wub.gif labai jaukūs ir mieli namučiai thumbup.gif  O miegamojo šviestuvas tai iš vis thumbup.gif  thumbup.gif mes tokį patį miegamajame pasikabinome ir dar reguliuojamą šviesą pasidarėmė-romantika blush2.gif  wub.gif

ar tik ne senukuose ju matem , tokie biski is vyteliu pinti ? Mb ikalbineja i miegamaji ax.gif nors man tai biski ne mano skonio, bet gal graziai sviecia ?
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2007 06 20, 15:33)
Labai gražu pas tave zyliukai. Virtuvė  thumbup.gif  ir iš mados tokia niekada neišeis, o gartraukis tai tikrai negalingas nors prie interjero labai gerai priderintas ax.gif
O kokias į vonią plyteles dėjot? Labai gražiai atrodo  wub.gif

kaip tai ne galingas. na is tu kur ziurejau, ir paprastu trikampiu 600 galingumo niekur neradau. gal ir yra dar galingesniu, bet sito pakanka, musu virtuvei ir salonui.taip sake ax.gif
Plyteles is Aparicci BUXI kolekcija. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Bomba @ 2007 06 20, 15:47)
ar tik ne senukuose ju matem , tokie biski is vyteliu pinti ? Mb ikalbineja i miegamaji  ax.gif nors man tai biski ne mano skonio, bet gal graziai sviecia ?

aha ten pat. man is karto krito i aki. ir is kart ciupom. smile.gif
kartais nebutina sviestuvu ieskoti brangiose parduotuvese. Virtuvej virs stalo lempa irgi is ermitazo, bet man pati graziausia, kazkaip super tiko.
cia biski matosi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 20, 16:05)
kaip tai ne galingas. na is tu kur ziurejau, ir paprastu trikampiu 600 galingumo niekur neradau. gal ir yra dar galingesniu, bet sito pakanka, musu virtuvei ir salonui.taip sake  ax.gif
Plyteles is Aparicci BUXI kolekcija. drinks_cheers.gif

aš tai žiūriu nuo 800, kad min. būtų ir dabar tokį turiu, o kitam butui turbūt 1000reiks imti, nepamaišys biggrin.gif Bet gal tokio tipo galingesnių ir nebūna, nors Elicos kolekcijoje lyg ir mačiau galingų. Ai koks skirtumas svarbu jum užtenka biggrin.gif
o kur plytelių tokių pirkt yra?
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2007 06 20, 16:11)
aš tai žiūriu nuo 800, kad min. būtų ir dabar tokį turiu, o kitam butui turbūt 1000reiks imti, nepamaišys  biggrin.gif Bet gal tokio tipo galingesnių ir nebūna, nors  Elicos kolekcijoje lyg ir mačiau galingų. Ai koks skirtumas svarbu jum užtenka biggrin.gif
o kur plytelių tokių pirkt yra?

niu tai Vilniuje Aparicci salone, basanaviciau g.
bent jau mes ten pirkome.
Atsakyti
Zyliuk, ar daug isejo Jums visas buto remontas? gal bent apytiksliai imanoma paskyti? 4u.gif Labai grazus namuciai.. mes siuo metu stengiames nusimatyti islaidas viso buto isirengimui.. sunkiai isivaizduojam blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 20, 19:20)
niu tai Vilniuje Aparicci salone, basanaviciau g.
bent jau mes ten pirkome.

ačiū reiks užsukt, nes tos visos senukų jau taip nusibodę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 18, 21:51)

super butukas thumbup.gif labai mielas.... po savo ryyyyyyyyyy6kaus buto svajoju namuke jau tokią ramumą išlaikyt wub.gif

kur pirkai miegamojo tapetur tuos raštuotus.. ar yra kt spalvų??? g.gif
Atsakyti