O dar zyliuke norejau paklaussti del miegamojo baldu. kur gaminote ar pirkote, ia medzio masyvas dazytas ar kita medziaga, pasidalink informacija. as planavau i miegava kalta lova, bet jei kokybiska ir grazi, tai brangi, o tavo variantas labai saunus ir jaukus. tokio stiliaus lova tiktu ir prie mano miegamojo interjero.
QUOTE(Tigrutė @ 2007 06 20, 13:50)
O dar zyliuke norejau paklaussti del miegamojo baldu. kur gaminote ar pirkote, ia medzio masyvas dazytas ar kita medziaga, pasidalink informacija. as planavau i miegava kalta lova, bet jei kokybiska ir grazi, tai brangi, o tavo variantas labai saunus ir jaukus. tokio stiliaus lova tiktu ir prie mano miegamojo interjero.
pirkom visa komplektuka :lova, spinteles prie lovos ir komoda didele. Viskas kainavo 2700 lt. Lova 900, komoda 1100, spinteles po 350 lt.,
vadinasi komplektas Scala, pirkome ISKU salone Vilniuje, siaures miestelyje. Cia pagaminta is balintos pusies. Kvepia labai skaniai medziu
yra dar ir kitokiu komodu, zemesniu. Lova gali buti su kojugaliu, bet mes nenorejom, graziau lovatiese pasikloja
Zyliukai labai jaukūs ir mieli namučiai O miegamojo šviestuvas tai iš vis mes tokį patį miegamajame pasikabinome ir dar reguliuojamą šviesą pasidarėmė-romantika
QUOTE(mamusiuka @ 2007 06 20, 14:11)
Zyliukai labai jaukūs ir mieli namučiai O miegamojo šviestuvas tai iš vis mes tokį patį miegamajame pasikabinome ir dar reguliuojamą šviesą pasidarėmė-romantika
ir papigiai ir grazu
QUOTE(mamusiuka @ 2007 06 20, 13:11)
ar tik ne senukuose ju matem , tokie biski is vyteliu pinti ? Mb ikalbineja i miegamaji nors man tai biski ne mano skonio, bet gal graziai sviecia ?
QUOTE(melana @ 2007 06 20, 15:33)
Labai gražu pas tave zyliukai. Virtuvė ir iš mados tokia niekada neišeis, o gartraukis tai tikrai negalingas nors prie interjero labai gerai priderintas
O kokias į vonią plyteles dėjot? Labai gražiai atrodo
O kokias į vonią plyteles dėjot? Labai gražiai atrodo
kaip tai ne galingas. na is tu kur ziurejau, ir paprastu trikampiu 600 galingumo niekur neradau. gal ir yra dar galingesniu, bet sito pakanka, musu virtuvei ir salonui.taip sake
Plyteles is Aparicci BUXI kolekcija.
Papildyta:
QUOTE(Bomba @ 2007 06 20, 15:47)
ar tik ne senukuose ju matem , tokie biski is vyteliu pinti ? Mb ikalbineja i miegamaji nors man tai biski ne mano skonio, bet gal graziai sviecia ?
aha ten pat. man is karto krito i aki. ir is kart ciupom.
kartais nebutina sviestuvu ieskoti brangiose parduotuvese. Virtuvej virs stalo lempa irgi is ermitazo, bet man pati graziausia, kazkaip super tiko.
cia biski matosi
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 20, 16:05)
kaip tai ne galingas. na is tu kur ziurejau, ir paprastu trikampiu 600 galingumo niekur neradau. gal ir yra dar galingesniu, bet sito pakanka, musu virtuvei ir salonui.taip sake
aš tai žiūriu nuo 800, kad min. būtų ir dabar tokį turiu, o kitam butui turbūt 1000reiks imti, nepamaišys Bet gal tokio tipo galingesnių ir nebūna, nors Elicos kolekcijoje lyg ir mačiau galingų. Ai koks skirtumas svarbu jum užtenka
o kur plytelių tokių pirkt yra?
QUOTE(melana @ 2007 06 20, 16:11)
aš tai žiūriu nuo 800, kad min. būtų ir dabar tokį turiu, o kitam butui turbūt 1000reiks imti, nepamaišys Bet gal tokio tipo galingesnių ir nebūna, nors Elicos kolekcijoje lyg ir mačiau galingų. Ai koks skirtumas svarbu jum užtenka
niu tai Vilniuje Aparicci salone, basanaviciau g.
bent jau mes ten pirkome.
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 20, 19:20)
ačiū reiks užsukt, nes tos visos senukų jau taip nusibodę
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 18, 21:51)
super butukas labai mielas.... po savo ryyyyyyyyyy6kaus buto svajoju namuke jau tokią ramumą išlaikyt
kur pirkai miegamojo tapetur tuos raštuotus.. ar yra kt spalvų???