Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(zyliukas @ 2007 06 18, 19:43)
Sveikutes, noriu ir as pademonstruoti savo namucius. Dizainere buvau as pati. Na kolkas savo darbu esu patenkinta, man namuciai gavosi labai jaukus.

atrodo, kad tai jaukūs namai wub.gif , nepritariu toms, kas sako, kad per sterilu schmoll.gif, jei dar neseniai įkurti, tai aksesuarai atsiras, keisis ir t.t., manau, kad neįmanoma niekada iki absoliuto įrengti, natūrali kaita visada bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 19, 17:24)
atrodo, kad tai jaukūs namai  wub.gif , nepritariu toms, kas sako, kad per sterilu  schmoll.gif, jei dar neseniai įkurti, tai aksesuarai atsiras, keisis ir t.t., manau, kad neįmanoma niekada iki absoliuto įrengti, natūrali kaita visada bus  4u.gif

dekui. tikrai dar daug ko truksta, mano dabar mylimaisuios parduotuves interjero detaliu, gerai kad laukiuosi tai nereikia nei rubu nei batu nauju. lotuliukas.gif
tai viskas namuciam eina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 19, 15:18)

ant salono baldeliu (tv stalelio ir staliuko kavos) dabar pataupem laikinai.
paskui ziuresim.  ax.gif  smile.gif
kolkas tai visai lyg ir gerai ziurisi. Siaip ideja ir sofa buvo statyti kitaip, atsukti i ta marga siena, na ir kaip ir atskirti salona. bet kol neturim nei komodos nei kokios indaujos tai taip pastatem. O TV staliukas tik taip isipaise smile.gif
Papildyta:
salono palange tai tokia jau radom kai buta nupirko kartu su langu , kazkokia ale imitacija medzio, o kitos tai kai langus gamino ir palanges baltas padare. mirksiukas.gif

Pataupet ant salono baldeliu, ir labai pataiket, nebent dar rasite ko nors tokioo.. atsibode jau tie pakabinami ir ploksciaekraniai TV ant ismargintos sienos, ir lentynos ale sekcijos. super sprenimas naturalaus medzio lengvas TV + kavos stalelis.
Atsakyti
QUOTE(agata @ 2007 06 19, 20:27)
Pataupet ant salono baldeliu, ir labai pataiket, nebent dar rasite ko nors tokioo..  atsibode jau tie pakabinami ir ploksciaekraniai TV ant ismargintos sienos, ir lentynos ale sekcijos. super sprenimas naturalaus medzio lengvas TV  + kavos stalelis.

blink.gif niu va akivaizdu kad vieniem patinka ,kitiems ne. 4u.gif
yra tokio pacio stiliaus ir indauja nebloga, ale kolkas taupom blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Zyliuke, super namuciai. Bet mergaiciu skoniai skirtingi ir tai akivaizdu, labai suderintos spalvos thumbup.gif Bet... Niu negaliu, tavo virtuve wub.gif Mano susapnuota. Cia Dalios baldu? Medzio dureles? Mane domina viskas jei nesunku ax.gif ir kaina, ir kokybe, ir... Aciu uz grazius vaizdelius 4u.gif
Atsakyti
dar noriu jums ideti savo buto keitimosi tendencijas. idedu adresiuka, bet va idomu ar jums pavyks i mano ta nuotrauku kataloga ieiti. Parasykit jeigu kazkaip neveiks.
ten nuotraukos kaip atrode butas pries ir koks dabar po smile.gif

http://public.fotki.com/Judre/
Papildyta:
QUOTE(lietutis @ 2007 06 19, 21:02)
Zyliuke, super namuciai. Bet mergaiciu skoniai skirtingi ir tai akivaizdu, labai suderintos spalvos thumbup.gif  Bet... Niu negaliu, tavo virtuve wub.gif Mano susapnuota. Cia Dalios baldu? Medzio dureles? Mane domina viskas jei nesunku ax.gif ir kaina, ir kokybe, ir... Aciu uz grazius vaizdelius 4u.gif

parasysiu tau i AZ
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 19, 20:29)
*dar noriu jums ideti savo buto keitimosi tendencijas.

*parasysiu tau i AZ

*Adresiukas puikiai veikia thumbup.gif
*Lauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Zyliukas, gal gali irman i a.z. parasyt viska apie savo virtuves komplekta, nes retai ka tokio isskirtinio cia forume pamatysi, vis tie patys modeliai ir tos pacios spalvos. Taip pat domina, kur piorkai gartauki,kokios firmos, kaina. labai dekui.
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2007 06 19, 21:43)
Zyliukas, gal gali irman i a.z. parasyt viska apie savo virtuves komplekta, nes retai ka tokio isskirtinio cia forume pamatysi, vis tie patys modeliai ir tos pacios spalvos. Taip pat domina, kur piorkai gartauki,kokios firmos, kaina. labai dekui.

parasiau tau i AZ.
gartrauki pasiule gamintojai, bet brungus 1000 lt. bet galingas 600 m3. ar kaip ten rasosi. nes salonas jungtas tai norejom galingo.
bet pasirinkimas tokiu ale senoviniu nelabai koks Vilniuje. Senukuose yra keletas, bet tamsus, o as kazkaip norejau sviesaus. Tuos krastelius tai pagal baldus nudaze.
Atsakyti
Zyliuk, aš sužavėta..., nes tokio išplanavimo namučiuose gyvenau ir tikrai neatėjo į galvą, kad juos galima šitaip puikiai pakeisti. Niekada nesugalvojau, kad koridoriuj galima sumontuoti tokią didelę spintą. Gražu viskas, spalvos, stilius. Linkiu laimingai sulaukti savo stebuklo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gustaine @ 2007 06 19, 22:41)
Zyliuk, aš sužavėta..., nes tokio išplanavimo namučiuose gyvenau ir tikrai neatėjo į galvą, kad juos galima šitaip puikiai pakeisti. Niekada nesugalvojau, kad koridoriuj galima sumontuoti tokią didelę spintą. Gražu viskas, spalvos, stilius. Linkiu laimingai sulaukti savo stebuklo  wub.gif

aciu labai uz palinkejimus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnusha @ 2007 06 17, 12:50)
o štai kaip atrodo mūsų kambarys, p.s. balkonas pas mane 6 metrų ilgio, dešinėje pusėje yra durys į likusio balkono dalį, reikėjo gi kažkiek skalbinių džiovyklei pasilikti  ax.gif

user posted image

labai oroginalu thumbup.gif
Atsakyti