Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(mallena @ 2007 06 19, 11:08)
o man bambukiniai tapetai cia prie viso stiliaus kazkaip nelabai  schmoll.gif

O siaip namuciai tai labai grazus  4u.gif

kokie tapetai bambukiniia?
mes roletus ant langu desim. bet ju nelabai matysis. 4u.gif
Atsakyti
atsiprasau, norejau parasyti roletai, bet tuo metu pagalvojau, kad deciau roletus su medziaga kuri kazkiek ristusi su tapetais, ir parasiau nesamone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2007 06 19, 11:42)
atsiprasau, norejau parasyti roletai, bet tuo metu pagalvojau, kad deciau roletus su medziaga kuri kazkiek ristusi su tapetais, ir parasiau nesamone  doh.gif

pas mu bute labai daug naturalaus medzio tai man tas bambukas labai grazu bus.
o su medziagom tai biski ir galiu prasauti. Uzuolaidos rudos linines. prie ju minimaliai kazko reikia.
nu kai bus roletai parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 19, 11:45)
pas mu bute labai daug naturalaus medzio tai man tas bambukas labai  grazu bus.
o su medziagom tai biski ir galiu prasauti. Uzuolaidos rudos linines. prie ju minimaliai kazko reikia.
nu kai bus roletai parodysiu smile.gif

Man tai atrodo, kad jie visai gerai ziuresis. Ar juos uzsakinejai kartais ne is firmos, kuri yra Domus galerijoje? As turiu is ten - tai saulute pro juos gerokai persisviecia, o uzdegus sviesa irgi neblogai jau is lauko galima apziureti - bet jei ne pirmas aukstas, tai nieko baisaus
Atsakyti
Labai patiko zyliuko dizainas, man asmeniskai labai artimas daug kuo, as irgi namuose planuoju daug medzio, naturalias pastelines spalvas, as manau kad bambuko apdaila ar ant sienos ar roletai, labai tokiame interjere tiktu...4u.gif. Dabar atsiminiau kur maciau bambuko roletus - Dubingiu salone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bettina: 19 birželio 2007 - 11:21
Labai patiko Zyliuko namuciai thumbup.gif Jauku, ramu, silta wub.gif
Atsakyti
Zyliuk, o iš kokio "materiolo" Jūsų palangės ?
Atsakyti
Labai gražus zyliuko butas wub.gif 4u.gif sau taip nesidaryčiau, nes mėgstu ryškias spalvas ax.gif bet šiaip pažiūrėjus tikrai nuostabiai atrodo ax.gif
Atsakyti
Labai jaukūs namučiai, zyliuk. Ypač miegamojo baldai patiko.
Gal tik televizoriaus ir kavos stalelius pakeisčiau.
Atsakyti
Super zyliuko namučiai thumbup.gif Labai viskas dera, jauku atrodo wub.gif Pas mus irgi dominuos pastelinės spalvos, tad irgi tikiuos tokio gero rezultato kaip pas jus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 06 19, 11:49)
Man tai atrodo, kad jie visai gerai ziuresis. Ar juos uzsakinejai kartais ne is firmos, kuri yra Domus galerijoje? As turiu is ten - tai saulute pro juos gerokai persisviecia, o uzdegus sviesa irgi neblogai jau is lauko galima apziureti - bet jei ne pirmas aukstas, tai nieko baisaus

na as rinkausi tokius nepersvieciamus parekomendavo, kurie geriau sulaiko sviesa.
as uzsakinejau laurestoj, bet ermitaze yra skyrius.
Papildyta:
QUOTE(risa @ 2007 06 19, 14:38)
Labai jaukūs namučiai, zyliuk. Ypač miegamojo baldai patiko.
Gal tik televizoriaus ir kavos stalelius pakeisčiau.

aciu mergaites uz grazius zodzius, labai smagu kai kazkam irgi patinka, juolabiau kai pati viska kuriau.
ant salono baldeliu (tv stalelio ir staliuko kavos) dabar pataupem laikinai.
paskui ziuresim. ax.gif smile.gif
kolkas tai visai lyg ir gerai ziurisi. Siaip ideja ir sofa buvo statyti kitaip, atsukti i ta marga siena, na ir kaip ir atskirti salona. bet kol neturim nei komodos nei kokios indaujos tai taip pastatem. O TV staliukas tik taip isipaise smile.gif
Papildyta:
QUOTE(SoJa @ 2007 06 19, 12:30)
Zyliuk, o iš kokio "materiolo" Jūsų palangės ?

salono palange tai tokia jau radom kai buta nupirko kartu su langu , kazkokia ale imitacija medzio, o kitos tai kai langus gamino ir palanges baltas padare. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 18, 21:43)
Sveikutes, noriu ir as pademonstruoti savo namucius. Dizainere buvau as pati. Na kolkas savo darbu esu patenkinta, man namuciai gavosi labai jaukus.
virtuve jungem su salonu
user posted image
user posted image

wc ir vonia sujungeme, isverteme siena. erdve tikrai padidejo, nes wc buvo labai mazas.
user posted image
user posted image
user posted image

miegamasis. netrukus cia gyvensime trise, mes ir musu mazoji mergyte.
user posted image
user posted image

tai va ir viskas.  ax.gif

Nu cia tai super namuciai wub.gif klausimas, zyliukei, kur pirkai i miegamaji prie lovos esanti sviestuva? Pas mus jis irgi labai tiktu
Nu labai grazu ner ka ir pridurti
Atsakyti