Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

Man Zyliuko namučiai puikūs wub.gif Žemės spalvos, natūralios medžiagos, etnografiniai motyvai - vientisas, subtilus stilius wub.gif Šiais laikais reta tokių interjerų - visur vyrauja arba modernas, arba klasika, o etnografinių lietuviškumo apraiškų aptinkam nebent kaimo sodybose doh.gif
Šaunuolė, Zyliuk, neabejoju, kaip jauku šiuose namučiuose gyventi thumbup.gif
Atsakyti
[quote=lilja,2007 06 18, 21:56]
[quote=zyliukas,2007 06 18, 22:51]
saulyte ryte mus lepina salione, tai uzsakiau roletus bambukinius, bet per langa matomi tik grazus vaizdai tai pasaliniu akiu nebus smile.gif
user posted image
[QUOTE]
taip, tokį vaizdą slėpti negalima, ir paveikslų nereikia. o kelintam aukšte gyvenat?
[/quote]

8 aukstas
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 18, 21:55)
o man patinka toks romantiskas, lengvas stilius.

svarbiausia kad tau gera savo namuose biggrin.gif
beje, vaizdas pro langą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2007 06 18, 22:24)
svarbiausia kad tau gera savo namuose  biggrin.gif
beje, vaizdas pro langą  thumbup.gif

kai pirkome buta nemateme dienos metu tu vaizdu, nes buvo ziema. paskui tik kai jau pradejom tvarkytis, atejom ryte ir pamatem, kad dar ir vaizdai verti sumoketu pinigu smile.gif
biggrin.gif
Atsakyti
zyliukai, o pas tave vonios durys su stiklu ar as ne taip supratau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 18, 23:09)
zyliukai, o pas tave vonios durys su stiklu ar as ne taip supratau?  bigsmile.gif

su stiklu, ale matiniu, nieko nesimato. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2007 06 18, 19:22)
o man tuose gražiuose , steriliuose namuose truksta gyvybingumo ir spalvų  ax.gif na čia mano subjektyvi nuomonė  ax.gif nuobodoka ax.gif

as ne buto seimininke, kaip supratau tuoj siuose namuciuose krykstaus mazylis, tad ir be splavotu dekoro detaliu namai atgys, atsiras vaikiskos spalvotos technikos, zaislu ir t.t.... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 18, 19:51)
Zyliuk esi puiki dizainere, kur semeisi ideju?  kaip slepsites nuo saules, ir pasaliniu akiu?  Virtuveje tarpas tarp pastatomu, ir pakabinamu spinteliu isdazytas?  thumbup.gif  pasirinktas  ornamentuotas tapetas ( vonioje plyteles)  apjungiantis visus buto kambarius ir vonia. Nenusibodes, nenuvalkiotas stilius klasika jusu namucuiose atrodo tikrai puikiai,  linkiu  malonaus laukimo ateinant mazylei i tokius puikius namucius. leisk nors akies krasteliu zvilgtelt i prieskambari, neapsiriksiu sakydama kad ten taipat vau..

saulyte ryte mus lepina salione, tai uzsakiau roletus bambukinius, bet per langa matomi tik grazus vaizdai tai pasaliniu akiu nebus smile.gif
user posted image

vaizdas uz lango wub.gif jei nebutu butinybes sleptis nuo saules, galima apseiti ir be roletu, nes langas ir taip atrodo puikiai, o roletas toks kuri susukus pasisleps po gaubtu g.gif ?
Atsakyti
Zyliukas viskas labai labai grazu, na man isskyrus kolidoriu. Man ten noretusi irgi tokiu par pamargymu kaip kambariuose, o ne juostuotu tapetu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 18, 19:43)
Sveikutes, noriu ir as pademonstruoti savo namucius. Dizainere buvau as pati. Na kolkas savo darbu esu patenkinta, man namuciai gavosi labai jaukus.
virtuve jungem su salonu

Grazu, svaru, jauku Saunuole good.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Ir as cia ikisau nosi pasidairyt po jusu grozius ax.gif
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 18, 20:43)
Sveikutes, noriu ir as pademonstruoti savo namucius. Dizainere buvau as pati. Na kolkas savo darbu esu patenkinta, man namuciai gavosi labai jaukus.

Viskas labai labai, bet man vonia dabar aktuali, tai thumbup.gif O kur skalbianka pastatet? Nes as irgi galvoju apie toki varianta, tik kur sita aparata sukist nesumastau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollam @ 2007 06 19, 10:09)
Sveikutes  4u.gif Ir as cia ikisau nosi pasidairyt po jusu grozius  ax.gif

Viskas labai labai, bet man vonia dabar aktuali, tai  thumbup.gif O kur skalbianka pastatet? Nes as irgi galvoju apie toki varianta, tik kur sita aparata sukist nesumastau  g.gif

jinai mus tilpo tik i virtuve. integravome i baldelius ir zinok visai gerai. Virtuve didesne, tai ji ten visai gerai tilpo, o vonioj uztai dabar vietos daugiau turim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agata @ 2007 06 18, 23:52)
as ne buto seimininke,  kaip supratau tuoj siuose namuciuose krykstaus mazylis, tad ir be splavotu dekoro detaliu  namai atgys, atsiras vaikiskos spalvotos technikos, zaislu ir t.t....  lotuliukas.gif
Papildyta:

user posted image

vaizdas uz lango  wub.gif    jei nebutu butinybes sleptis nuo saules, galima apseiti ir be roletu, nes langas ir taip atrodo puikiai, o  roletas toks kuri susukus pasisleps po gaubtu  g.gif ?

aha roletai bus tokie kur susisuka i virsu bambikiniai, tai ju nelabai ir matysis, jie aktualus ryte, nes saulute labai prisildo kambari. O diena tai grozesimes vaizdais smile.gif

Papildyta:
QUOTE(KristiTal @ 2007 06 18, 23:55)
Zyliukas viskas labai labai grazu, na man isskyrus kolidoriu. Man ten noretusi irgi tokiu par pamargymu kaip kambariuose, o ne juostuotu tapetu. 4u.gif

na as norejau dryzuoto, kad kazkoks kitoks butu, tik dar toks plikas jis pas mane, planuoju dar nuotraukyciu siena pasidaryti, uzsakysiu remelius, paskui kilimelio truksta, na ir kazkokios spinteles po veidrodziu. tik jo nesimato nuotraukose. ax.gif
Atsakyti
o man bambukiniai tapetai cia prie viso stiliaus kazkaip nelabai schmoll.gif

O siaip namuciai tai labai grazus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 19 birželio 2007 - 10:09