Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai -2-

QUOTE(Joa @ 2007 06 10, 16:30)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif itariu skubejo baigti musu uzsakyma, mes ten buvom uzsake torta, pyragelius ir krepselius i gamta, tai zinau, kad ta moteriske apie 12.00 dar vaziavo i turgeli geliu man pirkti tortui puosti, dar toks nesusipratimas su ja ir mano mama vakar buvo, tai ji vargse nervavosi  unsure.gif Na savotiska ta moteriske, bet neturiu jokiu priekaistu jiems, tortas ir skanus ir grazus buvo (visi sake  ax.gif ), papuose taip kaip prasiau, pristate laiku, pyrageliai stala labai puose, o ir skanus. Zodziu 10 balu jiems  thumbup.gif

Nu buciau zinojusi, kad tavo torta daro buciau netrugdziusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

gerai, kad patentinti likote...

Bet kokiu atveju jos bendravimas klaikus, neturiu kantrybes su tokiais neissiauklijusiais zmonemis hihihi.gif
Atsakyti
Mano mam buve nuejusi i Bijola.. Tai jai irgi pasake 40lt kilogramas. O kai man reikia nemaziau 10kg, tai didele suma susidaro.... O kai paklause kiek atvezimas butu i Alytasu raj., tai pasake 300Lt - taksi pigiau kainuotu!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 13, 16:44)
Joa o be torto kokiu dar saldumynu pirkote?

pyragelius uzsakem ten pat, kur ir torta. O is restorano dar emem triufelius ir vysnias sokolade, daugiau jokiu saldymynu nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(Teta A @ 2007 06 13, 20:33)
Nu buciau zinojusi, kad tavo torta daro buciau netrugdziusi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gerai, kad patentinti likote...

Bet kokiu atveju jos bendravimas klaikus, neturiu kantrybes su tokiais neissiauklijusiais zmonemis hihihi.gif

na suprantu tavo pasipiktinima, bet su mumis ji malonai bendravo, dar mano mama namo paveze, kai ji atejo tu krepseliu i gamta pasiimti ax.gif
dar pasirodo ja i ligonine netiketai pagulde,bet pirmadieni vistiek skambino mums, paklause ar skanus tortas buvo smile.gif na nuotaikos zmogus tokia, bet mums viskas gerai pasiseke
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 06 14, 15:37)
pyragelius uzsakem ten pat, kur ir torta. O is restorano dar emem triufelius ir vysnias sokolade, daugiau jokiu saldymynu nebuvo.
Papildyta:
na suprantu tavo pasipiktinima, bet su mumis ji malonai bendravo, dar mano mama namo paveze, kai ji atejo tu krepseliu i gamta pasiimti  ax.gif
dar pasirodo ja i ligonine netiketai pagulde,bet pirmadieni vistiek skambino mums, paklause ar skanus tortas buvo  smile.gif na nuotaikos zmogus tokia, bet mums viskas gerai pasiseke

Labai jau skaniai skamba bigsmile.gif bigsmile.gif Gal gali pasidalinti kainyte? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as tai galvoju torto, poros sakociu ir pyrageliu turetu uztekti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2007 06 14, 17:03)
Labai jau skaniai skamba bigsmile.gif  bigsmile.gif Gal gali pasidalinti kainyte? 4u.gif  4u.gif

triufelius ir tas vysnias mes emem is to restorano kuriame sventem, kainos nepamenu dabar. O torta ir pyragelius uzsakem Italiskam Sode
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 06 14, 20:35)
triufelius ir tas vysnias mes emem is to restorano kuriame sventem, kainos nepamenu dabar. O torta ir pyragelius uzsakem Italiskam Sode

Aciu 4u.gif Reikes paieskoti kazka panasaus Kaune essen.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
na nieko sau torto didumas pries paskutinej nuotraukoj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 06 14, 22:35)

Labas musu vestuves irgi bus Europos parke rugpjuti. Gal galetum papasakot kaip ten viskas buvo, ar skanu? Ka uzsakinet , o ka ne? Ar dideles porcijos karstuju patiekalu?? Ar uzteko sveciams pavalgyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandaaa: 15 birželio 2007 - 16:58
4u.gif
grazutis
Atsakyti
o ka galite pasakyti apie Agata? as jau nusprendziau imt is Alkavos, bet kazkaip pagalvojau ir prisiminiau Agata..seniau imdavome tortus is ten nes netoli mano namu gamykla,o paskui kazkaip neemem nzn...tai gal kas zinot kanors gera ar bloga dabar?
Atsakyti