Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai -2-

QUOTE(Ausrytia @ 2007 06 06, 13:38)
sveika, ginvzt! labai seniai matyta!!!!  mirksiukas.gif tas restoranas vadinasi amigos  mirksiukas.gif jis yra mickeviciaus gatveje. as kazkada rasiau apie si restorana, kad tortai dievisko skonio ju kepami  wub.gif ir kaina yra apie 25lt uz kilograma ir jie neima daugiau nei uz puosima, nei uz balta glaista kaip kitur... gal tada, kai rasiau ir uzmatei  smile.gif

Labas, nelabai iseina man prisijungti paskutiniu metu - mes pirkome nama, tvarkemes, be to pradejau dirbti (vietoj sedejimo universitete), tai to laiko vis sunkiau atrasti. Tai va kada savaitgali istauaku kokia valandziuke...

As nezinau, ar tas restoranas Amigos vadinasi - cia juk ispaniskai netgi, ne italiskai... Man atrodo, kad tas restoranas buvo kazkur donelaicio gatveje... Viasi jau pasenau ir atmintis neveikia ;-)
Atsakyti
QUOTE(Teta A @ 2007 06 09, 11:32)
As siandien skambinau i Italiska soda... Na tikejausi, kad ten viskas ok... Bet atsiliepe kazkokia nepatenkinta bobike, pasiskunde, kad baterija baigia issikrauti ir kad pas ja labai daug uzsakymu...I klausimus irgi neatsake( ar pristato, kiek kainuoja) Na sakau tai netrukdysiu...  doh.gif  Bendravimas su klientais pasibaisetinas blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif itariu skubejo baigti musu uzsakyma, mes ten buvom uzsake torta, pyragelius ir krepselius i gamta, tai zinau, kad ta moteriske apie 12.00 dar vaziavo i turgeli geliu man pirkti tortui puosti, dar toks nesusipratimas su ja ir mano mama vakar buvo, tai ji vargse nervavosi unsure.gif Na savotiska ta moteriske, bet neturiu jokiu priekaistu jiems, tortas ir skanus ir grazus buvo (visi sake ax.gif ), papuose taip kaip prasiau, pristate laiku, pyrageliai stala labai puose, o ir skanus. Zodziu 10 balu jiems thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergickos 4u.gif Papasakosiu savo ispudzius is Bijolos blink.gif Vakar ten uzsukome nusipirkti tortuka, siokiai tokiai progai, tai tuo paciu pasidomejome apie vestuvini, tai kai pasake kainele tai net akys ant kaktos issoko blink.gif 40Lt/kg baisu... doh.gif Nors toki pati tortuka pirkome uz 25Lt/kg, bet vestuvems tai butent tokia kaina uzgiedojo... Kai paklausiau kodel taip brangiai, tai pasake, kad vestuviniam visiem dar po 10Lt/kg uzdeda ant papuosimo, tai sakau man nereikes tokiu su puokstem ipatingu, pati papraciausia 3 aukstu, tik kad koki ornamenta uzpiestu, tai sako nesvarbu, kaina tokia pati, nes darbo labai daug blink.gif blink.gif blink.gif Nors mama mano dar si rudieni uzsakinejo giminaicio sidabrinem vestuvem, tai nesake kokiai progai, tik kad biski papuostu minimaliai, tai superini tortuka dvieju aukstu uz 25Lt/kg padare g.gif nesuprantu as tos Bijolos visai schmoll.gif Man tai kazkaio per brangu uz torta tiek moketi, nes jo reikes kazkur tai 7kg. Nesamone, net nezinau ka daryt schmoll.gif
Atsakyti
eina sau, 40 Lt. nu ir plesikai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 06 11, 05:05)
Nors mama mano dar si rudieni uzsakinejo giminaicio sidabrinem vestuvem, tai nesake kokiai progai, tik kad biski papuostu minimaliai, tai superini tortuka dvieju aukstu uz 25Lt/kg padare  g.gif  nesuprantu as tos Bijolos visai  schmoll.gif  Man tai kazkaio per brangu uz torta tiek moketi, nes jo reikes kazkur tai 7kg. Nesamone, net nezinau ka daryt  schmoll.gif

O pabandyk pasiskambint ir paklaust kiek kainuos tortukas tik nesakyk kad vestuvem, o pvz siaip baliui, arba gimtadieniui lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes Bijoloje torta užsisakėme, Fabijoniškių g.2, Vilniuje, tai sakė kad 5kg trijų aukštų tortukas kainuos +- 150Lt.. tai taip išeina, kad torto 1kg kaina kažkur 30Lt

va toks va, tik pas mus bus be gyvų gėlių, o papuošimai kaip paprastų tortų

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 06 10, 21:05)
Sveikos mergickos  4u.gif  Papasakosiu savo ispudzius is Bijolos  blink.gif  Vakar ten uzsukome nusipirkti tortuka, siokiai tokiai progai, tai tuo paciu pasidomejome apie vestuvini, tai kai pasake kainele tai net akys ant kaktos issoko  blink.gif  40Lt/kg baisu...  doh.gif  Nors toki pati tortuka pirkome uz 25Lt/kg, bet vestuvems tai butent tokia kaina uzgiedojo... Kai paklausiau kodel taip brangiai, tai pasake, kad vestuviniam visiem dar po 10Lt/kg uzdeda ant papuosimo, tai sakau man nereikes tokiu su puokstem ipatingu, pati papraciausia 3 aukstu, tik kad koki ornamenta uzpiestu, tai sako nesvarbu, kaina tokia pati, nes darbo labai daug  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Nors mama mano dar si rudieni uzsakinejo giminaicio sidabrinem vestuvem, tai nesake kokiai progai, tik kad biski papuostu minimaliai, tai superini tortuka dvieju aukstu uz 25Lt/kg padare  g.gif  nesuprantu as tos Bijolos visai  schmoll.gif  Man tai kazkaio per brangu uz torta tiek moketi, nes jo reikes kazkur tai 7kg. Nesamone, net nezinau ka daryt  schmoll.gif

kiek kiek 40 Lt uz 1 kg blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif kosmine kaina, isvis isprotejo, gal ten koki luita aukso prides bigsmile.gif
Atsakyti
As siandien uzsisakiau torta Mazojoj Ragainej, 1 kg kaina sake 29 lt. bus ir padarys toki pati kaip nuotraukoj, kuria nunesiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutsi @ 2007 06 11, 15:57)
As siandien uzsisakiau torta Mazojoj Ragainej, 1 kg kaina sake 29 lt. bus ir padarys toki pati kaip nuotraukoj, kuria nunesiau  rolleyes.gif

Sveika Tutsi,
nor4jau paklausti kur galima ta Ragaine rasti? blush2.gif gal nuotraukyte savo tortuko gali ideti? 4u.gif
Atsakyti
labas tarskaliuk.kaip man rasti si kluba.gal galima internrtu gauti smulkesne informacija
Atsakyti
QUOTE(Tutsi @ 2007 06 11, 14:57)
As siandien uzsisakiau torta Mazojoj Ragainej, 1 kg kaina sake 29 lt. bus ir padarys toki pati kaip nuotraukoj, kuria nunesiau  rolleyes.gif

Na man restorano seimininke ir Ragaine rekomendavo, bet as kazkaip del tos Bijolos apsvaigus buvau unsure.gif O dabar tai abejoju ar ten sakysios. Greiciausiai i Ragaine eisiu, tik galila ten skoniu tokiu nera, kaip as norejau. O kokie tavo skoniai bus?
Atsakyti
Mano tortas beveik pries metus laiko buvo toks, kiekvienas aukstas skirtingu skoniu wub.gif

user posted image
Atsakyti