O gal merginos girdejota apie Gulbinienės tortus kanors? Man sakė,kad jos tortai labai skanus? Mano vestuves liepos 20 ,bet dar nežinau kur tortus užsisakyti?
QUOTE(adrijana87 @ 2007 06 08, 09:34)
O gal merginos girdejota apie Gulbinienės tortus kanors? Man sakė,kad jos tortai labai skanus? Mano vestuves liepos 20 ,bet dar nežinau kur tortus užsisakyti?
As pas ja sakocius uzsisakiau, nes merginos labai gyre o apie tortus nieko negirdejau
As torta uzsisakiau Virginijos saldumynuose
Pamenu buvo klausimas, bet neradau atsakymo..
kaip Bijola įpakuoja 3 aukštų tortą???, ar tiesiog ant padėklo paduoda ir Psio... Užsisakėm pas juos tortą, norėjom kad mums į kavinę pristatytų, bet jie neveža, tik nuo 10kg gaminių veža... Tai ir mintys tokios, kaip atsargiai tortą nusigabenti??
Pasidalinkite mintimis
kaip Bijola įpakuoja 3 aukštų tortą???, ar tiesiog ant padėklo paduoda ir Psio... Užsisakėm pas juos tortą, norėjom kad mums į kavinę pristatytų, bet jie neveža, tik nuo 10kg gaminių veža... Tai ir mintys tokios, kaip atsargiai tortą nusigabenti??
Pasidalinkite mintimis
QUOTE(diora @ 2007 06 08, 16:34)
Pasidalinkite mintimis
Pasidalinkite mintimis
Man sake, kad nepakuoja, kai paklausiu, o kaip nusivezti, tai atsove, kad visi kazkaip nusiveza, o as cia didele problema atradau
QUOTE(diora @ 2007 06 08, 14:34)
Pasidalinkite mintimis
Pasidalinkite mintimis
Ka?? na kiek zinau panoms ne vienai veze ir jos tikrai nesisake 10kg, na tikrai tai Bijolai
QUOTE(Hun @ 2007 06 08, 19:02)
Ka?? na kiek zinau panoms ne vienai veze ir jos tikrai nesisake 10kg, na tikrai tai Bijolai
Na, merginos kiek aš jau čia prisiskaičiau apie Bijolą visokių nesąmoningų dalykų, tikrai
Tai dabar tikrai pas juos neužsakinėsiu
QUOTE(adrijana87 @ 2007 06 08, 11:34)
Mes torus iš Gilbinienės užsakinėjome. Labai skanūs buvo Patiko tai, kad patarė, iš kokių rūšių geriau rinktis nuotakos tortą (nes pas mane buvo ne ant kelių aukštų stovo, o toks kaip tiltukas padarytas su jaunaisiais ant viršaus). Tai kad tortas nesubliukštų ir nesukristų, ant viršau patarė kiek lengvesnį, morenginį tororčiuką rinktis. Na, mes apskritai praktiškai visada iš Gulbinienės visoms progoms tortus perkame , nes Alkava kelis kartus nusivyliau, tai daugiau nesinori ten grįžti, o Bijola kažkaip nepakeliui būna...
Nežinau, kaip yra dabar (lygtais kažkas rašė, kad Gulbinienė neveža tortų į šventimo vietą). Bet tada mums tai pasisekė. Nes mes vestuves šventėme Aukštadvaryje (netoli Trakų), tai jie už 30 litų nuvežė visus mūsų tortus. Na, tik buvo reikalavimas, kad ne vieną tortą užsakinėtumėm. O kadangi mano pamergyčių tortai ir svočios karvojus buvo iš ten - tai kaip ir nebuvo jokių problemų. Viskas buvo kuo puikiausiai pristatyta. Bet tikrai nežinau, kaip su pristatymu yra šiemet (mes vestuves prieš 2 metus atšventėme).
QUOTE(ingutei @ 2007 06 06, 16:43)
O klausyk ka turi omeny rasydama kiti saldumynai? saldainius ivairius ar dar kazka? ir ka jus zadate pirkti is vaisiu ir koki kieki mazdaug? kiek atsieis tau sakotis , jei ne paslaptis, nes visai neisivaizduoju kiek jis galetu kainuoti ir ar visus tortus ir sakoti uzsisakinejot vienoje firmoje? pries kiek laiko manai jau reikia uzsisakyti? vestuves bus nedideliame mieste.
Vaisiai ir zele tortas prisklausys tiem is ko maista imam (taip taremes). Kiti saldumynai, tai dar planuoju irgi koki skruzdelyna, siaip saldainiu, gal dar ka sumastysiu . Torta mes uzsisakem Alkavoj, o sakoti prie Aleksoto turgaus ten kepa toookius tai 5kg sakotis su papuosim kainuos +-100Lt. Tortus ir sakocius uzsakem pries mazdaug 2men iki vestuviu
Ai dar tas svocios karvojus turbut bus
As siandien skambinau i Italiska soda... Na tikejausi, kad ten viskas ok... Bet atsiliepe kazkokia nepatenkinta bobike, pasiskunde, kad baterija baigia issikrauti ir kad pas ja labai daug uzsakymu...I klausimus irgi neatsake( ar pristato, kiek kainuoja) Na sakau tai netrukdysiu... Bendravimas su klientais pasibaisetinas
Uzsisakiau beatricessaldumynai.lt ir tikiuosi geriausio, nors bendravimas malonus buvo
Uzsisakiau beatricessaldumynai.lt ir tikiuosi geriausio, nors bendravimas malonus buvo
QUOTE(Teta A @ 2007 06 09, 12:32)
As siandien skambinau i Italiska soda... Na tikejausi, kad ten viskas ok... Bet atsiliepe kazkokia nepatenkinta bobike, pasiskunde, kad baterija baigia issikrauti ir kad pas ja labai daug uzsakymu...I klausimus irgi neatsake( ar pristato, kiek kainuoja) Na sakau tai netrukdysiu... Bendravimas su klientais pasibaisetinas
jo ten moteryte tai geras kadras, prisiklausius anekdotu apie jos bendravima esu tik kad torai ju skanus, as ten lankiausia pries menesi...ju parduotuve-kavine, uzdaryta, dabar jie tik uzsakymus priima
QUOTE(floris @ 2007 06 10, 11:08)
merginos gal zinote kur siauliu apskrityje kepa vestuvinius tortus
Šiauliuose Birutės gatvėje, tiksliau nelabai pasakysiu. Ateik į šiauliečių nuotako pokalbius planavime, tikrai tau tasakys ir patars.