Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai -2-

QUOTE(rusaite @ 2008 03 28, 19:40)
merginos, o ar jums grazu tas simtalapis pavyzdziui, vestuvems? skonio tikrai jis ir man skanus, na bet tas jo pateikimas  schmoll.gif , jokio grozio  blink.gif bet gal tik as cia nemacius ju graziai suformuotu. maciau tik toki kaip vedaras skardoj paguldytas arba lyg kekso formos apskritas su skyle vidury. nors nemanau, kad su juo ka kita butu galima isdaryt. gal kas matet kitoki? pasidalinkit ispudziais.

Taigi galima patiekti suraikytą šimtalapį ir bus matyti aguonų įdaras,- gražu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 28, 19:39)
Taigi galima patiekti suraikytą šimtalapį ir bus matyti aguonų įdaras,- gražu  rolleyes.gif

man, tai turi kazkaip i auksti , tada tik man grazu biggrin.gif , o jie ploksti.
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 01 30, 13:32)
Na ir ka gali pasakyt apie "Mazoji ragaine"? Ar skanus tortas buvo?

QUOTE(Visniuke @ 2008 01 30, 16:01)
Labai skanus wub.gif tikrai rekomenduoju.Vasara pas broli einu svocia ,tai irgi ten uzsakinesiu ir svocios ir jaunieji tenai jau issirinko mirksiukas.gif

QUOTE(Lacoste @ 2008 02 01, 17:39)
nezinau kaip ten su tortais "mazojoj ragainej", bet kadangi as dabar labai pikta ant ju tai parasysiu. Du kart uzsakinejom, du kart nesusipratimai. Vasara per sunaus krikstynas uzsakem viena farsiruota lydeka ir viena farsiruota karpi. Gavom abu karpius be jokio perspejimo. Pati pardaveja gal pusvaldi iekojo kur ta lydeka, bet nerado tai atnese karpi, tipo imkit gun_bandana.gif 
Dabar vel uzsakiau maisto. paklausiau, kiek jis kainuos, tai atsiimant po savaites viskas pabrango 70 lt, nuo 100 manau paklaida nebloga....jau geriau maximoj uzsakysiu kita kart.

Apie "Mazaja ragaine" esu susidarius puikia nuomone, ne karta teko uzsisakinet tortus is ten vestuvem , krikstynoms... Skonis tiesiog nerealus zbsoliuciai visu buvo, o ir visas maistas ten isskirtinai skanus thumbup.gif Lacoste, o kurioj cia ragainej tokie nesusipratimai? Nes as visad Pilaiteje uzsisakau, tai viskas liux buna smile.gif
Atsakyti
Užsisakiau tortą "Elguvoj", kiek pas juos valgiau saldumynų, tai labai skanūs būna thumbup.gif
Pasiimsiu tortą iš vakaro, tik bijau, kad į šaldytuvą netilps, nors tortas nedidelis, 3 kg, bet vieno aukšto ir gali būti gana platus. Ir po to dar vežti jį reikės 85 km doh.gif (bet ko gi nepadarysi dėl gražios vietos). Kaip manot, nesuges man tas tortas per naktį ir pusdienį šaldytuve nestovėjęs? Ar gal galima jį kaip nors kitaip apsaugoti?
Atsakyti
QUOTE(Novum @ 2008 03 29, 21:00)
Užsisakiau tortą "Elguvoj", kiek pas juos valgiau saldumynų, tai labai skanūs būna  thumbup.gif
Pasiimsiu tortą iš vakaro, tik bijau, kad į šaldytuvą netilps, nors tortas nedidelis, 3 kg, bet vieno aukšto ir gali būti gana platus. Ir po to dar vežti jį reikės 85 km  doh.gif  (bet ko gi nepadarysi dėl gražios vietos). Kaip manot, nesuges man tas tortas per naktį ir pusdienį šaldytuve nestovėjęs? Ar gal galima jį kaip nors kitaip apsaugoti?

tikrai nesuges. Jei nelabai karsta, tai ir kur nors rusyje vesiai padetas nesugestu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fainnka @ 2008 03 19, 15:00)
kokie atsiliepimai apie Jukna ir Co?

mes is ju visus saldumynus imam. atsiliepimus parasysiu po 19 dienu biggrin.gif
Atsakyti
lauksiu, kadangi renkuosi is 2-ju : Jukna arba VIP saldumynai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fainnka @ 2008 04 02, 13:16)
lauksiu, kadangi renkuosi is 2-ju : Jukna arba VIP saldumynai  ax.gif

Klausyk o kokios kainos Tuose VIP saldumynuose? ax.gif
Atsakyti
Vestuvinių saldainių popierėlis. Jei patiks, galit kreiptis smile.gif

user posted image

čia daugiau
Atsakyti
Pabandysiu ikelti kelias tortuku foto... ax.gif jei tik zinoma pavyks.. blush2.gif
tokie fainuciai zaismingi.. idomu ar butu imanoma ka nors panasaus uzsisakyti, nes radau uzsienio tinklapyje?? g.gif rolleyes.gif ax.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(spikita @ 2008 04 02, 14:53)
Pabandysiu ikelti kelias tortuku foto...  ax.gif  jei tik zinoma pavyks..  blush2.gif
tokie fainuciai zaismingi.. idomu ar butu imanoma ka nors panasaus uzsisakyti, nes radau uzsienio tinklapyje??  g.gif  rolleyes.gif  ax.gif

Galima, tai galima. Bet kai as savo vestuvem buvau nusiziurejusi torciuka, nu laaabai grazu, su angeliukais, auksini, tai mano svajones labai skaudziai sudauze musu LT kepyklos doh.gif Visu pirma toki grozi galima padaryti tik is labai kieto pagrindo (torto), ne visi skoniai tinka, tik kokios jaunystes ir panasaus kietumo. Be to papildomai kanuos tie visi papuosimai labai nemazai, nes individualus dizainas, o ir tai kai ko negaletu padaryti verysad.gif Isviso man paaiskino Bijoloje, kad tie visi tortukai, kurie yra uzsienio saitose yra gal labiau muliazas, negu valgomas skanestas, kad mazdaug parodyti "va ka mes sugebam" nu kaip reklaminiai triukai labiau doh.gif Nezinau kiek tame yra tiesos, bet apie ka as svajojau sito negavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 03 28, 19:40)
merginos, o ar jums grazu tas simtalapis pavyzdziui, vestuvems? skonio tikrai jis ir man skanus, na bet tas jo pateikimas  schmoll.gif , jokio grozio  blink.gif bet gal tik as cia nemacius ju graziai suformuotu. maciau tik toki kaip vedaras skardoj paguldytas arba lyg kekso formos apskritas su skyle vidury. nors nemanau, kad su juo ka kita butu galima isdaryt. gal kas matet kitoki? pasidalinkit ispudziais.

Oi merginos klystat. Praeitasi metais buvo mano vestuves. Uasakinejom simtalapi ir tikrai super buvo drinks_cheers.gif . Labai graziai papuostas ir padarytas kaip du ziedai. Uzsakinejom vilniuje priesais geliu turgeli konarskio gatveje yra samsonas parduotuve, Va ten jie ir yra. Esu labai patenkinta jais. Na o apie tortus pagirsiu Mazaja Ragaine. Neapvyle su tortu. Jis buvo 5 aukstu ruzavas. ir labai skanus bei sviezias. Atsiejo jis man 200 lt. Pigiai labai pigiai clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 02 balandžio 2008 - 15:03