Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai -2-

labas visoms 4u.gif
turiu klausimuka, kiek cia perskaiciau tai supratau kad jeigu musu sventeje bus mazdaug 55 zmones tai reikia uzsakyti torta 6kg, manau uzteks. turbut mazojoje ragaineje uzsakynesiu, nebent dar su tevais pasikalbesiu gal jie kazka kito paiulys. o sakykit ko dar reikia? dar viena akoti nupirksime, tada manome kad pirsliai torta atvez ir sveciai, nes musu seimoje taip jau yra kad sveciai atnesa torta. o ka pirkti is vaisiu ir kiek? blush2.gif patarkite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2008 02 02, 19:01)
labas visoms  4u.gif
turiu klausimuka, kiek cia perskaiciau tai supratau kad jeigu musu sventeje bus mazdaug 55 zmones tai reikia uzsakyti torta 6kg, manau uzteks. turbut mazojoje ragaineje uzsakynesiu, nebent dar su tevais pasikalbesiu gal jie kazka kito paiulys. o sakykit ko dar reikia? dar viena akoti nupirksime, tada manome kad pirsliai torta atvez ir sveciai, nes musu seimoje taip jau yra kad sveciai atnesa torta. o ka pirkti is vaisiu ir kiek?  blush2.gif patarkite  blush2.gif

Manau, kad saldumynu visiskai pakankamai smile.gif
o vaisiai tai... jei tuo metu sezonas, tai pora arbuzu, pora melionu, is visokiu kitokiu vaisiu verinuku padaryti galima... is esmes tai vaisius daugiausia valgo antra diena, kol susirenka visi sveciai: kaip tik pagirioms tinka blush2.gif tai super daug ju gal ir nereikia...
Atsakyti
Sveikos merginos,

skaiciau skaiciau sia temele, bet ar as neradau, ar nebuvo kalbeta apie jaunuju statuleles ant tortu? Ka apie tokias manote? O jos buna plasmasines ar pan? Juk ne is tokios pat "teslos" kaip visos gelytes ir pan? Ir gal zinote kur Vilniuje butu jas galima isigyti?
Mat mano vestuves Anyksciuose, o ten torta mums keps pazystama moteriske, kuri anksciau dirbo kepykloje, o beto jos skanumynai mano ragauti nuo vaikystes 4u.gif Bet ji sake, visokiu imantriu papuosimu nepadarys schmoll.gif galvoju jei ant torto virsaus statulele, jos gelytes - gal gautusi normalus tortas?
O kai puosia gyvomis gelemis, tai cia kazkokia imantrybe yra? Ta prasme, kaip jos issilaiko nenuvytusios? kokios geles tinkamiausios? blush2.gif
O gal zinot kur butu galima issinuomoti Vilniuje keliu aukstu padekla, kiek tai mazdaug kainuotu?
Gal kuri nepatinges man atsakyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2008 02 08, 18:20)
Sveikos merginos,

skaiciau skaiciau sia temele, bet ar as neradau, ar nebuvo kalbeta apie jaunuju statuleles ant tortu? Ka apie tokias manote? O jos buna plasmasines ar pan? Juk ne is tokios pat "teslos" kaip visos gelytes ir pan? Ir gal zinote kur Vilniuje butu jas galima isigyti?

situ skulptureliu esu maciusi daugumoje visokiu niekuciu parduotuviu. Tik nezinau g.gif jos man kazkokios keramikines atrodo, tai, jei didesnes, gal per sunkios bus...
O siaip tai man grazu toks dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Niu as tai savo vestuvini torta uzsakinesiu is www.viptortai.lt niu ten kazaks nepaprasto... kainos nera mazos svyruoja nuo 35 iki 55 lt/kg. bet jau grozis, bet jau skonis wub.gif Si penktadieni valgiau ju torta... nu toks naujas skonis, dar nesu tokio valgiusi.... ne is tolo neprimena maximiniu ar kitu iprastu... O papuosimas... tai is vis super... Visa vakara sedejau ir galvojau, kad tos rozytes is "banto" susuktos... tokios silkines... bet tik kai paemiau i rankas supratau kad jos is karameles padarytos... Suzinojau, kad jie tik sia vasara atsidare... tai net dauguma tortu ne pavadinimo neturi... Parasiau jiems uzklausa del savo tortu, tai jie va ka atrase:
"Džiaugiamės, kad domitės mūsų produkcija. Gaminame pačių įvairiausių skonių ir formų tortus, galime pagaminti tortą su jaunavedžių nuotrauka (pagaminta iš šokolado), papuošti tortą įvairiomis figūrėlėmis.
30 žmonių siūlytume apie 3,5-4 kg dydžio tortą. Torto kainos svyruoja nuo 35 Lt/kg iki 55 Lt/kg ir priklauso nuo Jūsų pasirinkto torto papuošimo sudėtingumo ir pasirinkto torto skonio. Siekiant nurodyti tikslesnes kainas, mums reikėtų žinoti, kokio skonio, formos ir su kokiu papuošimu torto Jūs norėtume." parase ir telefona, bet daviau adresa, tai kas noresit rasit ir taip mirksiukas.gif Idesiu po vestuviu savo grozi cia smile.gif kad, galetumete ivertinti smile.gif

Atsakyti

user posted image

huser posted image

user posted image
Papildyta:
Cia gera ideja del tortu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lialia:) @ 2008 02 11, 19:32)

user posted image
Papildyta:
Cia gera ideja del tortu

user posted image

man sita, su lagaminais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia:) @ 2008 02 11, 18:32)

mano sirdele linksta prie daug mazu torciuku vestuviu diena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2008 02 12, 23:02)
mano sirdele linksta prie daug mazu torciuku vestuviu diena  wub.gif

ne bijau , maniskis sake labai ryziai eina i kuna , o as dar seniau kai valgydavau isidedavau truputi kecupo ir majonezo ir viska sumaisai tai tikrai skanu su kokiu kepsniuku , bet dabar reik sakyk siam malonumui no no smile.gif atsiprasau jei ka suerzinau smile.gif gavos netycia tongue.gif
atsiprasau mergaites ne cia as mestelejau savo komentariuka susimaisiau smile.gif
as del tortuko tai patariu daryti maziukus torciukus nes nei prisidrabstys ir nereikes vargti pjaustant , beja pas mano grupioke buvo toks zinokit liuks patiko ir per mano vestuves sakiau kazkas panasaus bus smile.gif
dar karta atsiprasau del to komentaro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosena: 12 vasario 2008 - 22:22
Sveikos,
o gal zinote kur galima uzsisakyt saldainiu su jaunuju foto ant popiereliu??
Atsakyti
Kaip jums toks grozis? rolleyes.gif
Atsakyti
hmmm g.gif tu cia apie tortus ar apie gamtovaizdi? biggrin.gif
man grazu tai,kas uz tortu matosi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Noja78 @ 2008 02 25, 15:30)
Sveikos,
o gal zinote kur galima uzsisakyt saldainiu su jaunuju foto ant popiereliu??

pabandyk pasiziureti reklamos agenturose, tikrai daro
Atsakyti