Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai -2-

smile.gif+2008 01 27, 01:31-->
QUOTE(Amber smile.gif @ 2008 01 27, 01:31)
Sveika,
Sita torta ir as issirinkau, labai man jis grazus. O kiek likus laiko iki vestuviu jus ji uzsakinejot? Nebuvo jokiu nesusipratimu su sia imone, galima jais pasitiketi? O jus emet si dideli torta ir viskas, ar dar papildomai daugiau tortuku uzsakinejot?, kazkaip neisivaizduoju ar tokio didelio(10kg) uzteks 60 zmoniu pobuviui g.gif  g.gif

O pas jus bus piršliai ir poros? Mes tai planuojam, kad bus jaunųjų tortas, svočios ir pamergių tortai.
Atsakyti
O 10 kg 60-ciai zmoniu manau bus pakankamai. Bent jau pirmaja diena, kai valgomas jaunuju tortas. nes visi jau daugiau ar maziau sotus ta diena buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 01 25, 20:59)
wajei koks grožis  wub.gif  wub.gif iš kur?

"Mazoji ragaine". Man sitas tortas irgi wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 01 26, 23:31-->
QUOTE(Amber smile.gif @ 2008 01 26, 23:31)
Sveika,
Sita torta ir as issirinkau, labai man jis grazus. O kiek likus laiko iki vestuviu jus ji uzsakinejot? Nebuvo jokiu nesusipratimu su sia imone, galima jais pasitiketi? O jus emet si dideli torta ir viskas, ar dar papildomai daugiau tortuku uzsakinejot?, kazkaip neisivaizduoju ar tokio didelio(10kg) uzteks 60 zmoniu pobuviui g.gif  g.gif

Patikek manim, tikrai uzteks smile.gif mes uzsisakinejom likus apie 3-4sav. iki vestuviu, bet jeigu jusu vestuves vasara,tai uzsisakyk ankciau, nes jie tik viena toki stova turi,tai reikia ji rezervuoti. Uzsisakinejom tik ta viena torta, jokiu nesusipratimu nebuvo,atveze laiku, sveika ir labai skanu thumbup.gif , net ir roziu spalva pakeite pagal mano pageidavima, ji puosia rozinem rozem, man rekejo oranziniu, tai be jokiu problemu ir papildomu mokesciu padare kaip man reikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristute: 28 sausio 2008 - 18:27
QUOTE(ikristute @ 2008 01 28, 19:24)
Patikek manim, tikrai uzteks  smile.gif  mes uzsisakinejom likus apie 3-4sav. iki vestuviu, bet jeigu jusu vestuves vasara,tai uzsisakyk ankciau, nes jie tik viena toki stova turi,tai reikia ji rezervuoti. Uzsisakinejom tik ta viena torta, jokiu nesusipratimu nebuvo,atveze laiku, sveika ir labai skanu  thumbup.gif , net ir roziu spalva pakeite pagal mano pageidavima, ji puosia rozinem rozem, man rekejo oranziniu, tai be jokiu problemu ir papildomu mokesciu padare kaip man reikia  smile.gif

gerai, kad del stovo perspejai,as net ir nepagalvojau, kad tik viena gali tureti :4u:reikes is anksto rezervuoti smile.gif Man irgi rodos jog uzteks vieno didelio torto...
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 01 25, 22:25)
daro smile.gif ir visokius grazius. Tikrai, manau, issirinktum  smile.gif

tikrai zinau kad tortus krikstynom gamina su batukais bijola tikrai tikrai nes as uzsakinejau krikstynom kai ejau i kriksto mamas ir galiu pasakyti tikrai skanus
Atsakyti
mano buvo toks
http://www.mazojirag...onditerija.html
09numeriukas,su gyvom rozytem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visniuke @ 2008 01 29, 22:28)
mano buvo toks
http://www.mazojirag...onditerija.html
09numeriukas,su gyvom rozytem biggrin.gif

Na ir ka gali pasakyt apie "Mazoji ragaine"? Ar skanus tortas buvo?
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 01 30, 13:32)
Na ir ka gali pasakyt apie "Mazoji ragaine"? Ar skanus tortas buvo?

Labai skanus wub.gif tikrai rekomenduoju.Vasara pas broli einu svocia ,tai irgi ten uzsakinesiu ir svocios ir jaunieji tenai jau issirinko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visniuke @ 2008 01 30, 17:01)
Labai skanus wub.gif tikrai rekomenduoju.Vasara pas broli einu svocia ,tai irgi ten uzsakinesiu ir svocios ir jaunieji tenai jau issirinko mirksiukas.gif

Aciu, Visniuke 4u.gif Nuraminai. Birzelio menesi ir as parasysiu savo nuomone apie "Mazoji ragaine" mirksiukas.gif
Atsakyti
nezinau kaip ten su tortais "mazojoj ragainej", bet kadangi as dabar labai pikta ant ju tai parasysiu. Du kart uzsakinejom, du kart nesusipratimai. Vasara per sunaus krikstynas uzsakem viena farsiruota lydeka ir viena farsiruota karpi. Gavom abu karpius be jokio perspejimo. Pati pardaveja gal pusvaldi iekojo kur ta lydeka, bet nerado tai atnese karpi, tipo imkit gun_bandana.gif
Dabar vel uzsakiau maisto. paklausiau, kiek jis kainuos, tai atsiimant po savaites viskas pabrango 70 lt, nuo 100 manau paklaida nebloga....jau geriau maximoj uzsakysiu kita kart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lacoste: 01 vasario 2008 - 17:41
Na as dar pries vestuves pasiskambinsiu ir pakartosiu savo uzsakyma g.gif
Atsakyti