As irgi pas Baranauskiene apsiziurejau. O jau kaip ten kvepia o po to dar nusipirkom maziuka paragavimui, tai kokius tris suvalgyciau
Na, sako, kad ten ir sakocius daro. Ar tau netiko? Dar Kursenuose daro tuos tikrus didelius ir labai skanius sakocius. Galeciau pasiklausti kontaktu, jei reikia
QUOTE(vilmutute @ 2008 01 24, 11:05)
Na va as vakarparasiau i bijola,gulbinienes,vip saldumynus ir gavau atsakymus,kadvisi atveza i nurodyta vieta.Man tai aktualuDarreikes pasiteirauti Kacerges vingyje ar veza ar ne. Tada galesiu ir kainas deriti, nesinosi kadkainos butu kosmines... Manau,kad jaunuju torto reiketukokiu 5-6 kg,pas mane bus apie 45 zmones. kiek zinau dar vyr.pamerge pirksis torta,ir aisku pirsliene karvoju
Tas svoris tai labai priklauso ir nuo torto sudeties. Kartais 5kg tortas atrodo visai nedidelis, ziurint ka megstat. As tai darysiu didesni-kokiu 9-10 kg. Pas mus bus 30 zmoniu, bet jaunikis megsta saldumynus nerealiai, pats vienas gali suvalgyti puse torto. Tai vien del jo reikes pasistengti tokia diena.
QUOTE(paliulaite @ 2008 01 24, 13:14)
As irgi pas Baranauskiene apsiziurejau. O jau kaip ten kvepia o po to dar nusipirkom maziuka paragavimui, tai kokius tris suvalgyciau
Na, sako, kad ten ir sakocius daro. Ar tau netiko? Dar Kursenuose daro tuos tikrus didelius ir labai skanius sakocius. Galeciau pasiklausti kontaktu, jei reikia
Na as ten net nezinau,kad daro sakocius,niekada negirdejau.Reikes paklausti. O jei nesunku imesk kirsenu kontaktus.Busiu dekinga tau.Na tai ne veltui daviau Baranauskienes adresiuka.Sakai patiko,man tai ten labai skanus
O gal zinot kur gamina skanius tortus utenoje arba netoli jos?
QUOTE(reduxe @ 2008 01 24, 21:47)
ar virginos saldumynuose gamina tortus pagal nuotraukas? kaip suprantu galima issirinkti patinkanti torta internete, atsispausdint nuotrauka ir tau padaro? ar ne
tai pagal nuotraukas daug kur daro, mes pas gulbiniene nesem irgi savo nuotrauka ir padare koki norejom, ir Bijoloj ir Alkavoj padaro pagal nuotrauka jei nori
QUOTE(odeta28 @ 2008 01 24, 17:13)
Na as ten net nezinau,kad daro sakocius,niekada negirdejau.Reikes paklausti. O jei nesunku imesk kirsenu kontaktus.Busiu dekinga tau.Na tai ne veltui daviau Baranauskienes adresiuka.Sakai patiko,man tai ten labai skanus
truputi pasiklausiau: nesenai buvusi jaunoji sako, kad viena sakoti daresi tikrai Baranauskienes imonej, o kita tai kazkur kitur. Kiek pamenu, abu buvo skanus O del to kito tai pasiklausinesiu dar, nes ne ji pati uzsakinejo
QUOTE(paliulaite @ 2008 01 25, 09:10)
truputi pasiklausiau: nesenai buvusi jaunoji sako, kad viena sakoti daresi tikrai Baranauskienes imonej, o kita tai kazkur kitur. Kiek pamenu, abu buvo skanus O del to kito tai pasiklausinesiu dar, nes ne ji pati uzsakinejo
Sveikos mergeles
O ar Baranauskiene gamina tortus krikstynoms? Su batukais ir kt.? Gal matet pavyzdziu? (Nes mano vestuves Kaune rugseji, o mano sunaus krikstynos balandi siauliuose... )
O mes turesim si torta
QUOTE(Butter_Fly @ 2008 01 25, 17:43)
Sveikos mergeles
O ar Baranauskiene gamina tortus krikstynoms? Su batukais ir kt.? Gal matet pavyzdziu? (Nes mano vestuves Kaune rugseji, o mano sunaus krikstynos balandi siauliuose... )
daro ir visokius grazius. Tikrai, manau, issirinktum
QUOTE(ikristute @ 2007 12 21, 17:31)
Sio torto kaina nesiskaiciuoja kilogramais, tortas sveria 10kg. yra viso torto kaina 500lt tortas+150lt. gyvu geliu papuosimas ant torto+atvezimas 1.5lt uz kilometra, nes sita torta jie patys veza mums isviso gavosi 710lt, bet buvo verta, viduje tortas buvo 5 skirtingu skoniu ir labai didelis, idedu nuotrauka, kad mazdaug isivaizduotum .
Sveika,
Sita torta ir as issirinkau, labai man jis grazus. O kiek likus laiko iki vestuviu jus ji uzsakinejot? Nebuvo jokiu nesusipratimu su sia imone, galima jais pasitiketi? O jus emet si dideli torta ir viskas, ar dar papildomai daugiau tortuku uzsakinejot?, kazkaip neisivaizduoju ar tokio didelio(10kg) uzteks 60 zmoniu pobuviui