Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai -2-

O cia tas "Kacerges vingis" kur yra?

QUOTE(divuke @ 2008 01 23, 16:39)
As tai del to maziausiai jaudinuosi. Man viska padarys drauge, ji dirba "Kacerges vingyje". Jie ten ir tortus, ir sakocius daro. Tai tikrai zinau, kad bus sviezus ir skanus. O del papuosimo-jai ideju netruksta. Sake kazka jau sugalvojo, bet man nesakys-siurprizas. Tik as dar noriu simtalapio, tai cia reikes jau Dzukijoj ieskoti kas daro, MB dzukas, tai jo mama kazka zino.

Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 01 23, 16:13)
O cia tas "Kacerges vingis" kur yra?

"Kacerges vingis" yra Kaune. Pasiziurek, jie turi savo internetini psl. www.kacergesvingis.lt, ten yra visai neblogu variantu.
Atsakyti
O idomu jie atveza tortus i sventes vieta?

QUOTE(divuke @ 2008 01 23, 18:56)
"Kacerges vingis" yra Kaune. Pasiziurek, jie turi savo internetini psl. www.kacergesvingis.lt, ten yra visai neblogu variantu.

Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 01 23, 18:03)
O idomu jie atveza tortus i sventes vieta?

Man atrodo, kad veza.
Atsakyti
Reikes pasiskambinti
Atsakyti
labutis, norejau juu paklausti kokia mazdaug jaunuju torto kg kaina??? 26lt/kg normalu, ar daug?? kazkur skaiciau, bet dabar nerandu.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2008 01 23, 21:42)
labutis, norejau juu paklausti kokia mazdaug jaunuju torto kg kaina??? 26lt/kg normalu, ar daug?? kazkur skaiciau, bet dabar nerandu.... schmoll.gif

seip manau kad visai normali kaina, nes mes praeita vasara tiek mokejom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2008 01 23, 20:42)

Sakyčiau labai normali. Bijoloj praeitą savaitę užklausiau kiek maždaug kainuotų vestuvinis tortas, tai frazė "na priklauso kada jūsų vestuvės, bet šiaip virs 30" mane išmušė iš kojų doh.gif Bet vis tiek jiems atleidžiu hihihi.gif nes man ten skaniausi ir geriausi tortai thumbup.gif tikiuosi iki to laiko, kai jau reikės užsisakinėti ta kaina neperlips 40 Lt/kg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 01 23, 23:08)
Sakyčiau labai normali. Bijoloj praeitą savaitę užklausiau kiek maždaug kainuotų vestuvinis tortas, tai frazė "na priklauso kada jūsų vestuvės, bet šiaip virs 30" mane išmušė iš kojų  doh.gif Bet vis tiek jiems atleidžiu hihihi.gif nes man ten skaniausi ir geriausi tortai  thumbup.gif tikiuosi iki to laiko, kai jau reikės užsisakinėti ta kaina neperlips 40 Lt/kg  doh.gif

na mes pernai kai pas juos buvom nueje, tai mum ir buvo 40 lt/kg pasake, tai mum per brangu pasirode, ir seip man ten daug smulkmenu nepatiko, bet cia jau kiekvienai skirtingai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 23 sausio 2008 - 22:15
26 tai labai normalu... na, zinoma, ir nuo miesto priklauso smile.gif
Atsakyti
Na va as vakarparasiau i bijola,gulbinienes,vip saldumynus ir gavau atsakymus,kadvisi atveza i nurodyta vieta.Man tai aktualuDarreikes pasiteirauti Kacerges vingyje ar veza ar ne. Tada galesiu ir kainas deriti, nesinosi kadkainos butu kosmines... Manau,kad jaunuju torto reiketukokiu 5-6 kg,pas mane bus apie 45 zmones. kiek zinau dar vyr.pamerge pirksis torta,ir aisku pirsliene karvoju smile.gif
Atsakyti
Sveiki,as savo sventei uzsisakiau torta D.Baranauskienes im.Siauliuose.Labai skanius kepa thumbup.gif O gal kas zinote,kur Siauliuose ar netoli ju kepa sakocius ir visokius grybukus,braskes,konkoriezius ir t.t. essen.gif
Atsakyti