Jeigu sventi palei visas tradicijas, ir turi pirslius, tai buva visokie svocios korjovai
Pas mane buvo liudininkai, tai jiems sakiau nepirkti jokiu tortu, o ir pamergems ta pati pasakiau.
Pas mus buvo jaunuju tortas 45 zmonems apie 6 kg, didelis sakotis, paskui dar mano uosciai atsiveze dideli apie 5 kg torta, o ir patys sveciai prinese saldumynu.
Ir visai nevertejo mums daugiau tu saldumynu pirkti, nes ir taip viska isdalinau lauktuvems
Na pas mus buvo vienas didelis jaunuju tortas, svere apie 9kg, gal ir daugiau nepamenu (ant 60zmoniu), ir svocios tortas apuie 6kg. Biski dejome lauktuviu, siek tiek liko antrai dienai (pas mus buvo neoficiali pirteleje) tai susivalge. Na gal kita karta kiek daugiau uzsakineciau, nes musu jaunuju tortas tai buvo vos ne migam suvalgytas, visi gyre, kad labai skanus buvo. Svocios irgi skanus labai buvo.
Mes torta uzsakinejome mazojoje ragaineje. Atsiliepimu apie ja yra ivairiu. Aptarnavimas kiek keistokas, bet tikrai neturiu ka blogo apie juos pasakyti Kolektyvas pasirode labai draugiskas. Kai atvaziavome uzsakyti torto, turejome obuoliu, tai iskeiteme obuolius i keksiukus, kurie buvo laaaabai skanus
Bet to, tortas buvo irgi labai skanus. Uzsakinejome daugiau, su mintim, kad liks mums kitai dienai prie kavos ir pan. Bet sveciai torta suvalge ta pacia diena. Net tie kurie saldumynu nemegsta, torta valge ir gyre
P.S. kol vezeme torta, mergaite nuo karscio kiek "nuslydo", bet nieko baisaus
Bet to, tortas buvo irgi labai skanus. Uzsakinejome daugiau, su mintim, kad liks mums kitai dienai prie kavos ir pan. Bet sveciai torta suvalge ta pacia diena. Net tie kurie saldumynu nemegsta, torta valge ir gyre
P.S. kol vezeme torta, mergaite nuo karscio kiek "nuslydo", bet nieko baisaus
Koks fainas tavo tortukas buvo
jaunieji ant torto prikolni tik torto spalva,mane truputi isgasdino...tortas juodas buvo?
QUOTE(lauroskax @ 2007 12 11, 00:08)
jaunieji ant torto prikolni tik torto spalva,mane truputi isgasdino...tortas juodas buvo?
na, cia nuotraukoje jis tamsesnis atrodo. Tortas buvo tamsaus sokolado spalvos. Norejosi kazko nestandartinio
Niu grazus http://beatricessaldumynai.lt/nuot.php, bet nuo 45Lt/kg
QUOTE(lowetears @ 2007 12 12, 11:31)
Taip, dabar jauciu visur tokios kainos Nebent Mazojoi Ragainei dar gali buti pigiau
QUOTE(tikurila @ 2007 12 10, 17:54)
Na pas mus buvo vienas didelis jaunuju tortas, svere apie 9kg, gal ir daugiau nepamenu (ant 60zmoniu), ir svocios tortas apuie 6kg. Biski dejome lauktuviu, siek tiek liko antrai dienai (pas mus buvo neoficiali pirteleje) tai susivalge. Na gal kita karta kiek daugiau uzsakineciau, nes musu jaunuju tortas tai buvo vos ne migam suvalgytas, visi gyre, kad labai skanus buvo. Svocios irgi skanus labai buvo.
Kur uzsakinejo jusu svocia torta? Labai grazus. Man irgi reikes
QUOTE(tikurila @ 2007 12 12, 14:26)
Taip, dabar jauciu visur tokios kainos Nebent Mazojoi Ragainei dar gali buti pigiau
Ir Saldenėje nuo 27 iki 40 Lt/kg
Ten tikrai labai skanu ir gražiai papuošia tortus. Kaip tik ten užsisakiau karvojų
QUOTE(miskouoga @ 2007 12 12, 14:40)
Kur uzsakinejo jusu svocia torta? Labai grazus. Man irgi reikes
Bijoloje
QUOTE(tikurila @ 2007 12 12, 15:52)
Bijoloje
Aciu , pries pora metu Ragainej uzsakinejau, tai irgi grazus ir skanus buvo