Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai -2-

Labas merginos, turiu klausimeli: kur Kaune arba Panevezyje galima gauti (nupirkti arba isnuomoti) stova dvieju aukstu tortui? Ir gal kainas zinote?
Atsakyti
Vilniuje puikiausius tortus kepa - "SONVERTA". Kai isbandem vestuvems pernai, tai dabar visiems didesniems baliams ten ir uzsakinejam. Kainos nesikandzioja!
Atsakyti
Na stai ir as po vestuviu ax.gif
Uzsakinejom torta is BIJOLOS.
Galiu pasakyt drasiai, kad daugiau niekada ten neuzsakinesiu ir kitiems nerekomenduosiu schmoll.gif
Kazkaip pasiskaiciau cia, kad bogai aptarnauja, kad buna problemos, bet vis tiek kazkodel ten nuejau doh.gif
Del skonio nesigincyjama, vieniems buvo skanu, kitiems nelabai. Bet jau aptarnavimas ir bendravimas su klientais tai soorry- sunku pavadint aptarnavimu blink.gif
Kas man nepatiko:
1.paskambinus telefonu klausinejau apie kainas ir atvezima, tai pasake, kad miesto ribose 10 Lt, o jei arciau prie ju cecho tai atvez nemokamai. Tuomet as paklausiau ar Ramuciai laikomi miestu, pasake taip, kad kainuos 10 Lt. As labai apsidziaugiau, o kai uzsakimas buvo priiminejamas, tai jau sake kitaip- atvezimas 15 Lt, o Ramuciai jau uzmiestis ir reikes moket brangiau doh.gif Kai pradejom aiskintis, gilintis buvo iskviesta savininke ir pareiske kad man tokiu dalyku niekas negalejo sakyt doh.gif
2. Uzsakinejant torta kaina buvo paskaiciuota apie 37 Lt uz kg. Kai reikejo sumoket, tai kaina pakylo virs 38 Lt uz kg doh.gif Staiga per dvi dienas pabrango blink.gif Vel gi savininke aiskina, kad mums taip niekas negalejo paskaiciuot.
3. Toliau- kai uzsakinejom kaip turi atrodyt papuosimas tai rinkomes is ju pavyzdziu, tik ant musu torto dar plius turejo but geles. Asinesiau nuotrauka parodyt kaip tos geles turi but isdeliotos. Is manes ta nuotrauka buvo paimta ir prisegta prie uzsakymo. Kai mokejom, tai dar pripliusavo 15 Lt uz tai kad tortas buvo gamintas "pagal nuotrauka" doh.gif
4. Ir pabaigai desertas: atveze torto kai musu aisku dar nebuvo sventimo vietoje, padave seimininkei torta, figurele ir kremo, liepe jai paciai priklijuot figurele ir isvaziavo doh.gif
Seimininke priklijavo, taciau netrukus ta figurele tiesiog nukrito nuo torto ant grindu ir suduzo blink.gif
Sito labiausiai ir nesuprantu- ar ne ju cia darbas yra padaryt torta??? Kodel kiti zmones tame reikale nieko nesuprantantys turi tai daryt????
Gerai, kad seimininke turejo dar viena figurele ir pastate ja salia torto.
Mes sventes eigoje pamatem ta torta ir nesupratom kodel ne tokia figurele negu uzsakinejom ir kodel ji ne ant torto, o stovi salia doh.gif Tik kita diena seimininke papasakojo. Seimininke pati keikiasi ir sako daugiau gyvenime nelipdys jokiu figureliu ant tortu tongue.gif
Ta figurele ji mums atidave, nes mes ja turejom grazint,o negi grazinsim sukes?????
Zodziu apibendrinant dar karta pasikartosiu- niekada nieko neuzsakinesiu is BIJOLOS
Keista, kad savininkai nesuinteresuoti islaikyt klientus, maloniai bendraut ir gaut tik rekomendacijas, o ne nepasitenkinima doh.gif
Mums net buvo pasiulyta eit torta uzsakinet kitur lotuliukas.gif
Buciau zinojus i prieky tikrai buciau ejus kitur schmoll.gif
Linkiu kitoms nesusidurt su tokiom problemom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 02 spalio 2007 - 12:13
Siaubas. O aš ten kaip tik planavau užsakyti tortą. doh.gif
Kreipsiuos dabar į "Elguva". Nes "Sonverta" labai jau toli randasi.
Atsakyti
Mes uzsakinejom is BIJOLOS ir viskas buvo tvarkoj. Atsinesiau irgi savo foto, ir ten buvo tokie medziaginiai kaspineliai.Iskart buvo pasakyta kad ju negales padaryti.Man svarbiausia buvo pats torto vaizdas. Bet mano nuostabai kai atvaziavau atsiimti torto buvo ir tie kaspineliai ir karoliuku, buvau tikrai suzaveta thumbup.gif thumbup.gif Del atvezimo kai tariausi iskart pasake kad negalim pasakyti kiek kainuos, nes brangsta ikainiai. O po to patare kad pasimciau torta is vakaro nes 75 Lt nesimeto(tiek buciau mokejus uz atvezima) ir labai dziaugiuosi, nes jau is vakaro maciau torta ir buvau visiskai del jo rami,nes pamacius vaizda tik per pacias vestuves gali ir susinervuoti 4u.gif Skonis buvo tikrai thumbup.gif ir visi buvo suzaveti ir skoniu ir groziu torto. Siaip visada ten uzsisakineju, ir visada mandagiai aptarnauja, niekada nesu nusivylusi, papuosima irgi pasirenku pati ir uz tai neima papildomai pinigu. Zodziu kiek zmoniu tiek nuomoniu. As nuo siol uzsisakinesiu tik ten torciukus.Cia centinej bustinej, Kovo 11-osios gatvej.
Atsakyti
QUOTE(belebele @ 2007 10 02, 19:27)
Cia centinej bustinej, Kovo 11-osios gatvej.

Ot velnias doh.gif dabar visai pasimečiau kur užsakinėti. lotuliukas.gif
O čia Vilniuje užsakinėjote?
Atsakyti
QUOTE(belebele @ 2007 10 02, 18:27)
Mes uzsakinejom is BIJOLOS ir viskas buvo tvarkoj. Atsinesiau irgi savo foto, ir ten buvo tokie medziaginiai kaspineliai.Iskart buvo pasakyta kad ju negales padaryti.Man svarbiausia buvo pats torto vaizdas. Bet mano nuostabai kai atvaziavau atsiimti torto buvo ir tie kaspineliai ir karoliuku, buvau tikrai suzaveta thumbup.gif    thumbup.gif Del atvezimo kai tariausi iskart pasake kad negalim pasakyti kiek kainuos, nes brangsta ikainiai. O po to patare kad pasimciau torta is vakaro nes 75 Lt nesimeto(tiek buciau mokejus uz atvezima) ir labai dziaugiuosi, nes jau is vakaro maciau torta ir buvau visiskai del jo rami,nes pamacius vaizda tik per pacias vestuves gali ir susinervuoti  4u.gif Skonis buvo tikrai  thumbup.gif ir visi buvo suzaveti ir skoniu ir groziu torto. Siaip visada ten uzsisakineju, ir visada mandagiai aptarnauja, niekada nesu nusivylusi, papuosima irgi pasirenku pati ir uz tai neima papildomai pinigu. Zodziu kiek zmoniu tiek nuomoniu. As nuo siol uzsisakinesiu tik ten torciukus.Cia centinej bustinej, Kovo 11-osios gatvej.

Smagu, kad tau taip pasiseke, deja man nelabai schmoll.gif
Nors irgi uzsakinejau is tos pacios vietos doh.gif
Cia Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 10 02, 21:13)
Ot velnias  doh.gif dabar visai pasimečiau kur užsakinėti. lotuliukas.gif
O čia Vilniuje užsakinėjote?

Ne cia Kaune, Kovo 11-osios gatve.Su tortasi pastebejau kaip su suknelem, vienas nuotakas labai blogai aptarnavo kai kuriuose salonuose, o man ten netgi labai patiko. Sakau kiek zmoniu tiek nuomoniu. Beto jei atsiliepimai tik blogi tai as irgi abejociau, bet apie Bijola skaiciau visame SM ir nuomoniu buvo ir geru ir prastu, tai reiskia ne viskas ten blogai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(belebele @ 2007 10 03, 09:15)
Ne cia Kaune, Kovo 11-osios gatve.Su tortasi pastebejau kaip su suknelem, vienas nuotakas labai blogai aptarnavo kai kuriuose salonuose, o man ten netgi labai patiko. Sakau kiek zmoniu tiek nuomoniu. Beto jei atsiliepimai tik blogi tai as irgi abejociau, bet apie Bijola skaiciau visame SM ir nuomoniu buvo ir geru ir prastu, tai reiskia ne viskas ten blogai ax.gif

Man tai ten viskas labai patinka, tikrai labai skanus tortai ir graziai padaro, na bet aptarnavimas tai ka as zinau doh.gif tokios bobos prativnos dirba aggressive.gif
Atsakyti
Mes uzsisakinejom torta, sakoti ir kitus saldumynus pas Gulbiniene. Viskas buvo pristatyta ir padaryta kaip turejo buti..bet is esmes ta diena man jau buvo vienodai kaip papuosti sakociai, simtalapiai ir tortas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 10 02, 12:11)
Na stai ir as po vestuviu  ax.gif
Uzsakinejom torta is BIJOLOS.
Galiu pasakyt drasiai, kad daugiau niekada ten neuzsakinesiu ir kitiems nerekomenduosiu  schmoll.gif
Kazkaip pasiskaiciau cia, kad bogai aptarnauja, kad buna problemos, bet vis tiek kazkodel ten nuejau  doh.gif
Del skonio nesigincyjama, vieniems buvo skanu, kitiems nelabai. Bet jau aptarnavimas  ir bendravimas su klientais tai soorry- sunku pavadint aptarnavimu  blink.gif
Kas man nepatiko:
1.paskambinus telefonu klausinejau apie kainas ir atvezima, tai pasake, kad miesto ribose 10 Lt, o jei arciau prie ju cecho tai atvez nemokamai. Tuomet as paklausiau ar Ramuciai laikomi miestu, pasake taip, kad kainuos 10 Lt. As labai apsidziaugiau, o kai uzsakimas buvo priiminejamas, tai jau sake kitaip- atvezimas 15 Lt, o Ramuciai jau uzmiestis ir reikes moket brangiau  doh.gif Kai pradejom aiskintis, gilintis  buvo iskviesta savininke ir pareiske kad man tokiu dalyku niekas negalejo sakyt  doh.gif
2. Uzsakinejant torta kaina buvo paskaiciuota apie 37 Lt uz kg. Kai reikejo sumoket, tai kaina pakylo virs 38 Lt uz kg  doh.gif  Staiga per dvi dienas pabrango  blink.gif  Vel gi savininke aiskina, kad mums taip niekas negalejo paskaiciuot.
3. Toliau- kai uzsakinejom kaip turi atrodyt papuosimas tai rinkomes is ju pavyzdziu, tik ant musu torto dar plius turejo but geles. Asinesiau nuotrauka parodyt kaip tos geles turi but isdeliotos. Is manes ta nuotrauka buvo paimta ir prisegta prie uzsakymo. Kai mokejom, tai dar pripliusavo 15 Lt uz tai kad tortas buvo gamintas "pagal nuotrauka"  doh.gif
4. Ir pabaigai desertas: atveze torto kai musu aisku dar nebuvo sventimo vietoje, padave seimininkei torta, figurele ir kremo, liepe jai paciai priklijuot figurele ir isvaziavo  doh.gif
Seimininke priklijavo, taciau netrukus ta figurele tiesiog nukrito nuo torto ant grindu ir suduzo  blink.gif 
Sito labiausiai ir nesuprantu- ar ne ju cia darbas yra padaryt torta??? Kodel kiti zmones tame reikale nieko nesuprantantys turi tai daryt????
Gerai, kad seimininke turejo dar viena figurele ir pastate ja salia torto.
Mes sventes eigoje pamatem ta torta ir nesupratom kodel ne tokia figurele negu uzsakinejom ir kodel ji ne ant torto, o stovi salia doh.gif  Tik kita diena seimininke papasakojo. Seimininke pati keikiasi ir sako daugiau gyvenime nelipdys jokiu figureliu ant tortu  tongue.gif
Ta figurele ji mums atidave, nes mes ja turejom grazint,o negi grazinsim sukes?????
Zodziu apibendrinant dar karta pasikartosiu- niekada nieko neuzsakinesiu is BIJOLOS
Keista, kad savininkai nesuinteresuoti islaikyt klientus, maloniai bendraut ir gaut tik rekomendacijas, o ne nepasitenkinima  doh.gif
Mums net buvo pasiulyta eit torta uzsakinet kitur  lotuliukas.gif
Buciau zinojus i prieky tikrai buciau ejus kitur  schmoll.gif
Linkiu kitoms nesusidurt su tokiom problemom  smile.gif

Dar vienas dalykas- torta uzsakinejom triju aukstu, o atveze keturiu blink.gif
Smulkmena, bet vis tiek... schmoll.gif
Atsakyti
Mes jaunuju tota uzsakinejom BIJOLOJ kaune, tai buvom labai patenkinti ir papuosimu, ir skoniu. buvo toks, tik su frezijom, o geles atlaike net ir antra diena

http://www.bijola.lt/tortai_3.html
168 tortas
Atsakyti