Mano tortukas, tiesiog neisivaizdavau kitokio savo vestuvinio torto, visi tie bokstai, statulos, nevalgomi papuosimai - ne man. Tai mano mamytes ranku darbas
oi kazkodel neisikelia normaliai
Buvau pamirsus parodyt savo grozius
QUOTE(maziulele @ 2007 09 20, 19:53)
MAziulele iš kur gavai tokį skanumyną Nerealu Man nuo vaikystės vestuvės asocijuojasi su tokiais kankorėžiais, riešutais ir būtinai su didelių baravykų šeimyna Todėl būčiau laaabai dėkinga už kontaktus viečikės, kurioje radai tokius lobius
QUOTE(ausryte @ 2007 09 20, 21:22)
MAziulele iš kur gavai tokį skanumyną Nerealu Man nuo vaikystės vestuvės asocijuojasi su tokiais kankorėžiais, riešutais ir būtinai su didelių baravykų šeimyna Todėl būčiau laaabai dėkinga už kontaktus viečikės, kurioje radai tokius lobius
zinok, ir as vos ne visa pasauly ismaisiau, kol radau kas juos kepa bet ta moterele klaipedoje gyvena
tai ar dar vis duot kontaktus
QUOTE(maziulele @ 2007 09 20, 21:26)
zinok, ir as vos ne visa pasauly ismaisiau, kol radau kas juos kepa bet ta moterele klaipedoje gyvena
Tai man dar geriau Nes pati esu iš to krašto
QUOTE(ausryte @ 2007 09 20, 21:29)
Tai man dar geriau Nes pati esu iš to krašto
rasau i AZ
QUOTE(maziulele @ 2007 09 20, 18:53)
o gal galetum parodyti savo torta? skaiciau, kad ji kepeisi "bandeliu namuose". patenkinta?
QUOTE(ausryte @ 2007 09 20, 21:22)
Labai grazu krepseli is klaipedos i kauna veziau forumietei Hun. Jame irgi buvo visokiu konkoreziu, grybuku ir eziuku... Bet maziuleles buvo skoniu buvo labiau panasus i tuos "senu laiku" vestuviu skanestus
QUOTE(Ausrytia @ 2007 09 07, 16:39)
jau girdejau, kad VIP saldumynai sako skirtingas kainas zmonems. tarkim man pasake, kad proginiai tortai visi po 28lt uz kg, o pamerge nuvaziavo ta pacia diena ten pat uzsakinet, jai pasake 27 lt uz kg vieniems atvezimas i ta pacia sodyba 30lt, kitiems 40lt matyt paziuri, kaip apsirenges, su kokia masina atvaziavai, tai ir kaina sako pagal tai
Man sake,kad 27 Lt uz kilograma Tai gal ten deretis galima?
maziulele, radau tavo torto nuotraukele
Specialiai eglei
QUOTE(maziulele @ 2007 09 21, 09:08)
Specialiai eglei
tikrai grazus. o tu nesei nuotrauka ir rodei ko nori ar rinkaisi is ju siulomu gaminiu?
o kur "bandeliu namai" yra?