Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai -2-

QUOTE(Kuzulis @ 2007 09 11, 09:57)
Palyginus su mano tortu tai tavo pasaka. Kai savo pamačiau tai gėda net pasidarė blush2.gif  Kvadratinis su keliomis gyvomis gėlėmis puoštas... doh.gif  Bet gerai, kad nors skanus buvo. Iki šiol dar žiūrėdama vestuvines  nuotraukas bumbu dėl torto.  verysad.gif

O iško torčiukas buvo padarytas? Matau čia tik morenginius siūlo o maniškiui nelabai schmoll.gif šiaip keisti tie žmonės juk aš užsakinėju tai būkit malonūs padarykit ko prašau g.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(NiuniaX @ 2007 09 11, 11:39)
O iško torčiukas buvo padarytas? Matau čia tik morenginius siūlo o maniškiui nelabai  schmoll.gif šiaip keisti tie žmonės juk aš užsakinėju tai būkit malonūs padarykit ko prašau  g.gif

Mano buvo iš lengvo biskvito ir su kažkokiu braškių grietinėlės kremu. Dėl skonio tikrai negaliu nė vieno blogo žodžio pasakyti, bet norėjau, kad tortas atrodytų įspūdingiau ir prabangiau. unsure.gif
Atsakyti
Musu tortas buvo is Bijolos. Eilini kart nenusivyliau. Atnesiau foto paprasiau padaryt panasu, o kai pamaciau tai likau labai patenkinta. Buvo 28 sveciau tai galvojau uzsakyt 3 kg torta , bet 3aukstu tokiu mazu nelabai daro tai padare 5 kg, galvoju liks sudesiu lauktuvem. Bet buvo taip skanu, kad lauktuvems beveik ir neliko to torto.
Atsakyti
Neseniai susiprotejau, kad Klaipedoj nera Bijolos sad.gif Vestuves svesiu Palangoje, tai gal patarsit, kur Klaipedoje kepa grazius ir skanius tortus?
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
savo torta uzsakinejom Mazojoj ragainej. ikeliu http://public.fotki....iliukas/tortas/

torta atveze is ryto pries pati baliu.buvo sviezut sviezutelis,trys skoniai;glaistas buvo purus ir lengvas-beze ar pan. labai nenorejau to cukrinio sunkaus g,laisto,nes jis nevalgomas: graziai galima padaryti bet reikia isvalgyti-nepatinka matyti likucius sad.gif tai gavau toki koki norejau,uzsakinejau tiesiai is kepyklos (naugarduko g)
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2007 08 29, 23:00)
Mes užsakinėjom savo  tortą Virginijos saldumynuose, tai padarė tokį, kokį aš ir norėjau , aš nuotrauką jiems palikau. Likau labai patenkinta  smile.gif
Buvo va toks, tik rožės raudonos  wub.gif
user posted image

Mes tokį pat, tik rožės ir kaspinėliai buvo kreminiai, užsakinėjome "Alkavoje". Buvo be galo skanus thumbup.gif thumbup.gif Likome labai patenkinti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visai pasiklydau tortų temose. doh.gif
Reikia skanaus torto Vilniuje. Pagal nuomones išrinkau 3 vietas: Elguva, Bijola ir Sonverta. Norėčiau karališko torto. Tai kur geriau kreiptis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 09 13, 13:23)
Neseniai susiprotejau, kad Klaipedoj nera Bijolos sad.gif Vestuves svesiu Palangoje, tai gal patarsit, kur Klaipedoje kepa grazius ir skanius tortus?

man irgi būtų aktuali tokia informacija drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 09 17, 11:45)
Visai pasiklydau tortų temose. doh.gif
Reikia skanaus torto Vilniuje. Pagal nuomones išrinkau 3 vietas: Elguva, Bijola ir Sonverta. Norėčiau karališko torto. Tai kur geriau kreiptis.  4u.gif

as rinkciausi Bijola.
Atsakyti