Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai -2-

Labai įdomu. Aš už kilogramą mokėjau 25Lt + užstatas veidrodžiui 25lt + atvežimas 50Lt . Užsakynėjau irgi tiesiai iš jų Perlojos gatvėje.
Mes dėl mokėjimo susitarėm taip, kad sumokės vietoje (kavinėje) šeštadienį , pačios direktorės paprašiau, kad priimtų ir sumokėtų.
Aušrytia pas tave labai gražūs tortukai buvo, kaip dabar norėčiau didesnio gabalelio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natasele: 07 rugsėjo 2007 - 15:03
jau girdejau, kad VIP saldumynai sako skirtingas kainas zmonems. tarkim man pasake, kad proginiai tortai visi po 28lt uz kg, o pamerge nuvaziavo ta pacia diena ten pat uzsakinet, jai pasake 27 lt uz kg biggrin.gif vieniems atvezimas i ta pacia sodyba 30lt, kitiems 40lt biggrin.gif matyt paziuri, kaip apsirenges, su kokia masina atvaziavai, tai ir kaina sako pagal tai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 09 07, 17:39)
jau girdejau, kad VIP saldumynai sako skirtingas kainas zmonems.

bigsmile.gif nu ir grazumelis wub.gif wub.gif wub.gif Begalo grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Faina, kad apie koki svajojai, toki ir gavai thumb_yello.gif good.gif victory.gif
Atsakyti
Sveikutės. Kur galėčiau pasidairyti šakočių Vilniuje?

Iš anksto dėkoju. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri pirkot šakotį Valentinos saldumynų parduotuvėje?
O gal užsakinėjot Maximoj?
Ar nesukt galvos ir važiuot tiesiai į "Dzukiją"?
Atsakyti
As tai uzsakinesiu tortus "Sedujoj" labai skanus tortai ir kaina prieinama thumbup.gif , daro pagal uzsakymus kokiu tik norit. nuveza i vieta. turi labai daug nuotrauku, is kuriu galima kazka sau tikrai nerealaus issirinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 09 06, 22:28)
mes tortus uzsisakem is VIP saldumynu, perlojos gatvej kaune, is kepyklos tiesiai. kaina ten 28lt uz kilograma, ir paeme 40lt uz atvezima. veze is panemunes iki raudondvario. butu paeme 30lt, bet kai isgirdo, kokioj sodyboj svesim, sako oi ten labai blogas privaziavimas vairuotojui, tai uzkele kaina iki 40lt  lotuliukas.gif  doh.gif daro tik morenginius ivairiu skoniu... sako, kad istis, nesilaikys sluoksniai vienas ant kito ir tt. as sutikau, man tai dzin tas skonis, svarbu, kad nebutu sviestinis riebus arba sausas biskvitas.
tiesa, sakociai puosti pas juos 24 lt uz kilograma...
uz padekla, jei tortas dedamas ant veidrodinio padeklo, imamas 25 litu uzstatas, kuris grazinamas, kai grazini padekla i kepykla.
uz tortus liepia atvaziuot susimoket is vakaro. mes sventem sestadieni vestuves, tad moket uz torta vaziavom penktadieni. kai pamaciau ji, nes parode jau pagaminta saldytuve - apsiverkiau net, toooks grazus jis man buvo...  wub.gif svajone mano stovejo cia pat, tiesiai man pries akis  wub.gif torto grozis pranoko mano visus didziausius lukescius  wub.gif noriu ir jums ji parodyti, labai buvau juo patenkinta  thumbup.gif salia matosi siek tiek musu sakocio - jis buvo su rozem (valgomom) ir su drugeliais, nes prasiau ju pati  blush2.gif
pridedu ir pamergiu tortuka - jis buvo irgi grazutis, su geltonom rozytem... zodziu ju darbu esu labai patenkinta, tortas buvo tikrai labai skanus  thumbup.gif net man, tortus megstanciai neypatingai, jis patiko. o mano vyras tai is to skanumo tiek jo valge, tiek valge, kad net pasidare jam bloga vienu momentu nuo to saldumo  lotuliukas.gif

koks grazus tortas thumbup.gif thumbup.gif

o mano pirsliai be mano zinios uzsake toki torta (labai nepatogus pjaustyti, nes idetos lekstes kad jis laikytusi) unsure.gif

user posted image

paragavau tik maza gabaliuka
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 10, 16:30)
koks grazus tortas thumbup.gif  thumbup.gif

o mano pirsliai be mano zinios uzsake toki torta (labai nepatogus pjaustyti, nes idetos lekstes kad jis laikytusi)  unsure.gif
paragavau tik maza gabaliuka

Wow wub.gif labai gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 09 10, 16:39)
Wow  wub.gif labai gražiai atrodo  wub.gif

oi man tai siaip sau, norejau kitokio unsure.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 10, 16:55)
oi man tai siaip sau, norejau kitokio unsure.gif  verysad.gif  verysad.gif

Suprantu tave, tortas tai jaunosios... Nenoreciau, kad uz mane uzsakynetu tokius dalykus
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2007 09 11, 09:39)
Suprantu tave, tortas tai jaunosios... Nenoreciau, kad uz mane uzsakynetu tokius dalykus

ineta radau savo torciuka su bordo rozytem, norejau sau dar statuleles pasilikti, norejau triju aukstu - medaus, morengini ir kokio nors dar skonio, kad butu visi aukstai skirtingi.... verysad.gif bet tai liko tik svajone verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 11, 10:45)
ineta radau savo torciuka su bordo rozytem, norejau sau dar statuleles pasilikti, norejau triju aukstu - medaus, morengini ir kokio nors dar skonio, kad butu visi aukstai skirtingi.... verysad.gif bet tai liko tik svajone verysad.gif

Palyginus su mano tortu tai tavo pasaka. Kai savo pamačiau tai gėda net pasidarė blush2.gif Kvadratinis su keliomis gyvomis gėlėmis puoštas... doh.gif Bet gerai, kad nors skanus buvo. Iki šiol dar žiūrėdama vestuvines nuotraukas bumbu dėl torto. verysad.gif
Atsakyti