Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai -2-

QUOTE(natasele @ 2007 08 29, 23:00)
Mes užsakinėjom savo  tortą Virginijos saldumynuose, tai padarė tokį, kokį aš ir norėjau , aš nuotrauką jiems palikau. Likau labai patenkinta  smile.gif
Buvo va toks, tik rožės raudonos  wub.gif
user posted image

koks grazus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 08 24, 14:08)
Mes ėmėm tortą iš Mažosios Ragainės (Vilnius). Labai skanus essen.gif  Ir super atrodė  thumbup.gif

Mes taip pat bigsmile.gif Buvo skanus grazus ir toks kokio norejome!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Perskaiciau visa tema ir dabar nezinau ka daryt- gaunasi puse keikia Bijola, puse ja gyria doh.gif
O ka galit pasakyt apie Aidaridis? g.gif
Galvojau apie VIP saldumynus, bet kazkas parase, kad morenginiai tortai buvo nekokie, o as kaip tik apie tokius ir galvojau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 09 05, 10:01)
Perskaiciau visa tema ir dabar nezinau ka daryt- gaunasi puse keikia Bijola, puse ja gyria  doh.gif 
O ka galit pasakyt apie Aidaridisg.gif
Galvojau apie VIP saldumynus, bet kazkas parase, kad morenginiai tortai buvo nekokie, o as kaip tik apie tokius ir galvojau  blink.gif

apie Aidarida atsiliepimai is manes liuks thumbup.gif
ir forma ir papuosima suderinome is mano nuotraukytes, labai maloniai patare kokius skonius rinktis, o dar ir pristate 60km uz kauno.
Atsakyti
QUOTE(polaz @ 2007 09 05, 11:06)
apie Aidarida  atsiliepimai is manes liuks thumbup.gif 
ir forma ir papuosima suderinome is mano nuotraukytes, labai maloniai patare kokius skonius rinktis, o dar ir pristate 60km uz kauno.

o kaip ten kainos? pries kiek laiko uzsaket? g.gif
o uz vezima reik moket pvz jei vez i ramucius...?
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 09 05, 12:59)
o kaip ten kainos?  pries kiek laiko uzsaket?  g.gif
o uz vezima reik moket pvz jei vez i ramucius...?

tiksliai kainu nepamenu bet rodos kg nuo 30 iki 38Lt. gal pasiskambink tel. 200508. geriausia su moteriske (savininke) kalbet, ne su vyru.
mums atvezimas 60 km kainavo kazkur apie 30lt ...atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 09 05, 10:01)
Perskaiciau visa tema ir dabar nezinau ka daryt- gaunasi puse keikia Bijola, puse ja gyria  doh.gif 
O ka galit pasakyt apie Aidaridisg.gif
Galvojau apie VIP saldumynus, bet kazkas parase, kad morenginiai tortai buvo nekokie, o as kaip tik apie tokius ir galvojau  blink.gif

Užsakynėjom Virginijos saldumynuose, pas mus buvo morenginis vienas iš aukštų. Man kaip nemėgstančiai morenginius jis net labai patiko ax.gif
Papildyta:
Apie atvežimus čia merginos šneka,
tai noriu pasakyt, kad mums visas tortas kainavo (atrodo 6-7kg) su atvežimu apie 220 Lt. Nuo Kauno iki Kėdainių apie 50 km, tai jie ir ima 50 Lt
Papildyta:
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 03, 13:08)
koks grazus wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ir man jis labai patiko, nu labai jis man gražus wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mes planuojam sakytis tortus ir sakocius,bei pyraga Siauliuose,Pumpurelyje.Gal kas ten buvot uzsisake?
Atsakyti
mes tortus uzsisakem is VIP saldumynu, perlojos gatvej kaune, is kepyklos tiesiai. kaina ten 28lt uz kilograma, ir paeme 40lt uz atvezima. veze is panemunes iki raudondvario. butu paeme 30lt, bet kai isgirdo, kokioj sodyboj svesim, sako oi ten labai blogas privaziavimas vairuotojui, tai uzkele kaina iki 40lt lotuliukas.gif doh.gif daro tik morenginius ivairiu skoniu... sako, kad istis, nesilaikys sluoksniai vienas ant kito ir tt. as sutikau, man tai dzin tas skonis, svarbu, kad nebutu sviestinis riebus arba sausas biskvitas.
tiesa, sakociai puosti pas juos 24 lt uz kilograma...
uz padekla, jei tortas dedamas ant veidrodinio padeklo, imamas 25 litu uzstatas, kuris grazinamas, kai grazini padekla i kepykla.
uz tortus liepia atvaziuot susimoket is vakaro. mes sventem sestadieni vestuves, tad moket uz torta vaziavom penktadieni. kai pamaciau ji, nes parode jau pagaminta saldytuve - apsiverkiau net, toooks grazus jis man buvo... wub.gif svajone mano stovejo cia pat, tiesiai man pries akis wub.gif torto grozis pranoko mano visus didziausius lukescius wub.gif noriu ir jums ji parodyti, labai buvau juo patenkinta thumbup.gif salia matosi siek tiek musu sakocio - jis buvo su rozem (valgomom) ir su drugeliais, nes prasiau ju pati blush2.gif
pridedu ir pamergiu tortuka - jis buvo irgi grazutis, su geltonom rozytem... zodziu ju darbu esu labai patenkinta, tortas buvo tikrai labai skanus thumbup.gif net man, tortus megstanciai neypatingai, jis patiko. o mano vyras tai is to skanumo tiek jo valge, tiek valge, kad net pasidare jam bloga vienu momentu nuo to saldumo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 09 06, 22:28)
mes tortus uzsisakem is VIP saldumynu

kokie groziai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 09 06, 22:36)
kokie groziai bigsmile.gif

as tai dabar suvalgyciau kiekvieno is siu tortu po diiideli gabala, niam niam lotuliukas.gif kai atsimenu, tai skanus buvo tikrai thumbup.gif
Atsakyti