mes tortus uzsisakem is VIP saldumynu, perlojos gatvej kaune, is kepyklos tiesiai. kaina ten 28lt uz kilograma, ir paeme 40lt uz atvezima. veze is panemunes iki raudondvario. butu paeme 30lt, bet kai isgirdo, kokioj sodyboj svesim, sako oi ten labai blogas privaziavimas vairuotojui, tai uzkele kaina iki 40lt
daro tik morenginius ivairiu skoniu... sako, kad istis, nesilaikys sluoksniai vienas ant kito ir tt. as sutikau, man tai dzin tas skonis, svarbu, kad nebutu sviestinis riebus arba sausas biskvitas.
tiesa, sakociai puosti pas juos 24 lt uz kilograma...
uz padekla, jei tortas dedamas ant veidrodinio padeklo, imamas 25 litu uzstatas, kuris grazinamas, kai grazini padekla i kepykla.
uz tortus liepia atvaziuot susimoket is vakaro. mes sventem sestadieni vestuves, tad moket uz torta vaziavom penktadieni. kai pamaciau ji, nes parode jau pagaminta saldytuve - apsiverkiau net, toooks grazus jis man buvo...
svajone mano stovejo cia pat, tiesiai man pries akis
torto grozis pranoko mano visus didziausius lukescius
noriu ir jums ji parodyti, labai buvau juo patenkinta
salia matosi siek tiek musu sakocio - jis buvo su rozem (valgomom) ir su drugeliais, nes prasiau ju pati
pridedu ir pamergiu tortuka - jis buvo irgi grazutis, su geltonom rozytem... zodziu ju darbu esu labai patenkinta, tortas buvo tikrai labai skanus
net man, tortus megstanciai neypatingai, jis patiko. o mano vyras tai is to skanumo tiek jo valge, tiek valge, kad net pasidare jam bloga vienu momentu nuo to saldumo