Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai -2-

QUOTE(vasara08 @ 2007 08 02, 06:58)
Kur uzsisakyti skurzdelyna kaune,  bet labai skanu  smile.gif aciu

Mano sese pas kazkokia moteri uzsakineja sventem skruzdelynus , ji namie juos kepa, labai skanus as ir savom vestuvem paprasysiu, kad uzsakytu, jei vis dar reikia paklausiu kontaktu, parasyk i AZ
Atsakyti
Mano vestuves jau praejo ir is patirties galiu NErekomenduoti tortu is Virginijos saldumynu. Tortas buvo ne toks kaip nuotraukoje, kazkoks sukrites nors jie patys savo transportu atveze blush2.gif . O skonis tai is vis tragiskas, buvo 3 aukstu ir 3 morenginiu skoniu, pjaustyti beveik neimanoma, viskas trupa byra. Ir jie is vis jokio kito nesiule tik morengini...neva issileis. Nors mano mama atsiveze gaivu vaisini ir jis visai neisileido ir nesugedo
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2007 08 16, 21:17)
Kaip tik to norejau klausti.
Maziulele, o is katalogo rinkaisi, ar su savo prasymais ir nuotraukom ejai?
Kaip tik siandien buvau Bandeliu namuose, tokios nykios nuotraukos tortu pasirode...
O Alkavoj man uzsauke 44 Lt uz kg.
Daugaiu nebezinau kur kreiptis.
Mergaites, gal zinote kur Klaipedos apylinkese tortus kepa (be Vencku, ta jau isirasiau, bandysiu prasicekinti)?

ar girdejai gargzduose apie toki Albina? jis namuose kepyklele turi, va uzsakem savo vestuvems pas ji 3 tortus (is ju viena trauksti) ir 6didelius sakocius, vidurkis kainos 20 LT - 1 kg.
apie tortus nieko negaliu pasakyt, neragavau, o va sakociai tai tikrai skanus, viena preitais metais emem pusseseres vestuvems,
ale pauosimai bigsmile.gif blink.gif tokie tipishki tipishki vestuviniai - visko daug ir ryshku, tai paprasiau kad tiesiog baltu sokoladu teptu ir puostu floristes paruostom gelem, priderintom prie puostes ir stalo dekoro.
jei reikes, tel galiu i AZ, ale 100% kad tortai geri garantuot negaliu, bo mes dar neisbandem.
dar gargzduose yra tokia kepyklele - picerija "ievos - pyragai", jie daro vestuvems, 1kg 25-35 lt, tik nezinau kokie pas juos tortai, ale ju pyragai... skanesniu nesu valgiusi, tai gal ir tortai geri..
na gal pades..
beje, jaunamartes, as SMe paziurejau vestuviu samatas, kazhkaip ziauriai mazai visi saldumynas skiria, po kelis simtus... o va mes 3 dideli tortai, 6 diiideli sakociai, 1 didelis totorpyragis - 65 zmonems, cia daug ar mazai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 28 rugpjūčio 2007 - 16:35
Mes Gargžduose liepą užsakėm tortą 3kg (turbūt kad Ievos pyraguose, nepamenu tiksliai) į vestuves vežtis, tai buvo labai skanus. 1kg kaina 30-35Lt smile.gif
Atsakyti
Vakar ir as uzsisakiau savo vestuvem torta jaunuju.Is firmos "Bijola", siaip man vestuvinis tortas dideles reiksmes neturi,nes manau ta vakara as jo maziausiai noresiu unsure.gif ,"Bijoloi"tikrai labai didelis pasirinkimas vestuviniu tortu,o juo lab,kad siame forume pgyru jiems nestinga,tad manau musu tortas bus superinis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuti1 @ 2007 08 29, 11:15)
Vakar ir as uzsisakiau savo vestuvem torta jaunuju.Is firmos "Bijola", siaip man vestuvinis tortas dideles reiksmes neturi,nes manau ta vakara as jo maziausiai noresiu unsure.gif ,"Bijoloi"tikrai labai didelis pasirinkimas vestuviniu tortu,o juo lab,kad siame forume pgyru jiems nestinga,tad manau musu tortas bus superinis. smile.gif

kiek kainuos 1 kg?
Atsakyti
Mes irgi bijoloj uzsisakysim, ten labai didelis pasirinkimas ir labai graziu yra, mes imsim su fontanu, nors ir brangu, bet labai ispudingai atrodo smile.gif .
Atsakyti
[COLOR=purple][FONT=Arial][SIZE=7]
Sveikutės,
Pradedu naują temą apie svočios pyragą - karavojų. Artėja vestuvės, į kurias einu kaip svočia. Šiandien nuvažiavau užsisakyti svočios torto ir man pasiūlė karavojų. Papuošimų grožis tai nerealus, bet tiksliai nežinau kokia jo paskirtis, ką reikia sakyti jį įnešant ir ar iš viso reikia ką nors sakyti. g.gif Gal jis tik padedamas ant saldaus stalo ir tiek. Prašau pagalbos, jei kuri nešėtės į vestuves karavojų, tai ką sakėte ir apskritai kaip su juo elgėtės. Man būtinai reikia apsispręsti kokį tortą užsisakyti. g.gif
Atsakyti
Mes užsakinėjom savo tortą Virginijos saldumynuose, tai padarė tokį, kokį aš ir norėjau , aš nuotrauką jiems palikau. Likau labai patenkinta smile.gif
Buvo va toks, tik rožės raudonos wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natasele: 29 rugpjūčio 2007 - 22:01
QUOTE(Renutė @ 2007 08 29, 16:01)
[COLOR=purple][FONT=Arial][SIZE=7]
Sveikutės,
Pradedu naują temą apie svočios pyragą - karavojų. Artėja vestuvės, į kurias einu kaip svočia. Šiandien nuvažiavau užsisakyti svočios torto ir man pasiūlė karavojų. Papuošimų grožis tai nerealus, bet tiksliai nežinau kokia jo paskirtis, ką reikia sakyti jį įnešant ir ar iš viso reikia ką nors sakyti.  g.gif Gal jis tik padedamas ant saldaus stalo ir tiek. Prašau pagalbos, jei kuri nešėtės į vestuves karavojų, tai ką sakėte ir apskritai kaip su juo elgėtės. Man būtinai reikia apsispręsti kokį tortą užsisakyti.  g.gif

Kaip tas karavojus atrodo? Pirmą kart girdžiu APIE TOKĮ DALYKĄ. Maniau užsisakyti didžiulį šakotį -jis ir bus svočios tortas, o dabar mąstau g.gif
Atsakyti
http://www.supermama...

pasiskaityk cia,panasi tema yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes uzsisakinejom torta Mazojoje Ragaineje. Likau labai patenkinta, nes tortas buvo 5 aukstu, nesurugo kaip dazniausiai buna karsta vasaros diena, ir jie patys atveze. tranpsortas kainavo nedaug ir apskritai visas tortas kainavo mums labai nedaug.
Atsakyti