Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai -2-

QUOTE(maziulele @ 2007 08 03, 20:34)
Mano torciukas wub.gif

Uzsakytas Klaipedoje, "Bandeliu namuose" 4u.gif

Norejau paklausti o kokios rusies buvo jusu tortas,nes as savo vestuvem noriu uzsisakyti is "Bandeliu namai",tai niekaip neissirenkam .Dekui is anksto
Atsakyti
QUOTE(mette @ 2007 08 14, 10:34)
Norejau paklausti o kokios rusies buvo jusu tortas,nes as savo vestuvem noriu uzsisakyti is "Bandeliu namai",tai niekaip neissirenkam .Dekui is anksto

apatinis buvo sokoladinis su vysniomis, antras napoleonas, o trecias jorgutinis su vaisiu gabaliukais thumbup.gif

labai skanus buvo, sakesm net dabar seile nutyso pagalvojus apie ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 08 02, 11:28)
Mes pas Gulbiniene uzsisakeme per neta,nes nebuvo laiko patiems nueiti,tai padare toki,kokio ir norejome wub.gif Skanumelis ir isvaizda tokia,kokios tikejomes.Pranoko lukescius wub.gif Kad ir brangiau pas ja,bet tikrai nebaisu,kad padarys netoki,ar neskanu ar vel koki schmoll.gif Sudorojo sveciai galutinai,liko tik padeklas lotuliukas.gif
Musu tortuko foto 4u.gif

QUOTE(maziulele @ 2007 08 03, 21:34)
Mano torciukas wub.gif

Uzsakytas Klaipedoje, "Bandeliu namuose" 4u.gif

QUOTE(ishiri @ 2007 08 04, 13:55)
Musu vesrtuvinis tortas  bigsmile.gif

vau kokie grazus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 08 14, 10:49)
apatinis buvo sokoladinis su vysniomis, antras napoleonas, o trecias jorgutinis su vaisiu gabaliukais thumbup.gif

labai skanus buvo, sakesm net dabar seile nutyso pagalvojus apie ji biggrin.gif

Kaip tik to norejau klausti.
Maziulele, o is katalogo rinkaisi, ar su savo prasymais ir nuotraukom ejai?
Kaip tik siandien buvau Bandeliu namuose, tokios nykios nuotraukos tortu pasirode...
O Alkavoj man uzsauke 44 Lt uz kg.
Daugaiu nebezinau kur kreiptis.
Mergaites, gal zinote kur Klaipedos apylinkese tortus kepa (be Vencku, ta jau isirasiau, bandysiu prasicekinti)?
Atsakyti
Kiek skaiciau,apie Siaulius radau tik Pumpureli,kuris kepa tortus.Kokia kg kaina?Ar kepa ten grybukus,voverytes,kastonus,eziukus ir tuos krepselius,i kuriuos sudeti reikia?Aciu lb
Atsakyti
Kadangi torta simtalapi uzsakinejo mama, tai tiksliu tos moters kontaktu nezinau- tik tiek, kad gyvena Vilniuje, uz Sauletekio nuosavam name. Simtalapis buvo paprasta bandele su varvanciu sviestu, zodziu tikrai BLOGAS. Vienintelis pliusas jai, kad nesigincydama grazino pinigus (o mums pliusas, kad atsiemem ji is vakaro pries vestuves, taigi buvo laiko ir simtalapi jai atgal grazint) smile.gif)
Papildyta:
Ir dar (cia atiduodu duokle supermamos forumui, kuris man tiek padejo renkantis ivairia medziaga, taigi ir pati prisidedu prie informacijos teikimo)- musu jaunuju tortas buvo is UAB ,,Altarija", 6-7 kg (jie priima uzsakymus Antakalnio g. 72, parduotuve tai tokia senoviska tarybine, tai truputi issigandus buvau, bet tortas tikrai liuks). triju aukstu, mokejom 150 lt. Kiekvienas sluoksnis vis kitokio skonio, visiems labai patiko. Isvaizda tradicine- baltas su dekoracijom, bet nerealiai skanus ir kokybiskai iskeptas.
Atsakyti
Na ir dar keletas GERU zodeliu BIJOLOS tortams biggrin.gif
Mes savo vestuvems torta uzsisakem butent sioje formoje ir likome tuo labai labai labai patenkinti. Tortas buvo neispasakytai skanus thumbup.gif
O ypac tas sluoksnis-aukstas, berods, karaliskas vadinosi, buvo nerealus - sokoladinis ir toks tirsto sokolado. Nu pasaka zodziu. REKOMENDUOJU.
Beto, Bijoloje gamina tokius labai idomius torciukus, mes pvz. uzsakem ta toki zalia 3-aukstu, nu jis tai brangiausias, bet labai ispudingai atrode.
Tik... gaila, Bijola pamirso uzdeti ant torciuko Jaunuju statuleles, todel visi sveciai, fotografai ir operatoriai klausinejo - o kur jaunuju tartas, ka...... nera?????
doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 08 02, 09:28)
Mes pas Gulbiniene uzsisakeme per neta,nes nebuvo laiko patiems nueiti,tai padare toki,kokio ir norejome wub.gif Skanumelis ir isvaizda tokia,kokios tikejomes.Pranoko lukescius wub.gif Kad ir brangiau pas ja,bet tikrai nebaisu,kad padarys netoki,ar neskanu ar vel koki schmoll.gif Sudorojo sveciai galutinai,liko tik padeklas lotuliukas.gif
Musu tortuko foto 4u.gif

MB taip pat sake kad buvo labai skanus. (jei pameni MB bernvakariui buvau uzsakiusi 5kg ax.gif ) Ir kitiems labai patiko kaip atrode thumbup.gif
Atsakyti
Na net baisu pasidarė kai paskaičiau apie tortukus doh.gif, reiks pavažinėt i man bet da anksti g.gif kadangi bus vasarą vestuvės tai net nežinau, o mano brangiausiam nepatinka morenginiai schmoll.gif .
Atsakyti
Mes uzsakinejom torta, simtalapi, sakoti ir skruzdelyna pas Gulbiniene tai skanu buvo ir graziai papauosta ir dar jie patys viska pristate mums i Romo uosta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 08 23, 16:44)
Mes uzsakinejom torta, simtalapi, sakoti ir skruzdelyna pas Gulbiniene tai skanu buvo ir graziai papauosta ir dar jie patys viska pristate mums i Romo uosta smile.gif

o kur randasi si firma? jau radau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sharoonas: 23 rugpjūčio 2007 - 15:18
Mes ėmėm tortą iš Mažosios Ragainės (Vilnius). Labai skanus essen.gif Ir super atrodė thumbup.gif
Atsakyti