QUOTE(ausryte @ 2007 07 28, 17:40)
MAnau turėtų įspūdinagai turėtų atrodyti baltas tortas su geltonais/sidabriniais pagražinimais. O dėl žalios spalvos pritariu.. tikrai atrodys kad pamergių tortas
aciu panos uz patarimus, pasinaudosiu jais, nes jau nuo pasiruosimo vestuvem paati nebezinau kas gerai, o kas ne
QUOTE(giengiux @ 2007 07 28, 00:03)
sveikos panos, musu vestuves rugpjucio 18 d. ir as bandau dernti zalia spalva su geltona, balta ir sidabrine. mano pamerges bus zaliom suknem, stalas dekoruojamas zaliom geltonom servetelem, degs sidabrines ir baltos zvakes. torta irgi uzsisaliau balta, bet kol dar yra like laiko planuoju jo spalva pakeist is baltos i zalsva. pasidalinkit kaip jus darysit
Na, kadangi musu tortas manau bus vienintelis tai mes ji ir darysime su zydrais akcentais, nors sveciu aprangoje tokie bus - juk kai pjausi torta tai pasakys, kad cia jaunavedziai savo torta pjauna ir t.t., kokios cia pamerges
Gal kas žinot adresiuką kur Neveronyse gamina šakočius. Girdėjau labai gerus atsiliepimus
QUOTE(vasara08 @ 2007 08 02, 07:58)
Kur uzsisakyti skurzdelyna kaune, bet labai skanu aciu
bet jau mes visada skruzdelyna perkam is Alkavos, man ten labai labai skanus o jei uzsisakius, tai manau dar skanesni padarytu
QUOTE(katanelis @ 2007 08 02, 10:59)
bet jau mes visada skruzdelyna perkam is Alkavos, man ten labai labai skanus o jei uzsisakius, tai manau dar skanesni padarytu
o as alkavos nemyliu, nes buvau apsinuodijusi
QUOTE(rutadobke @ 2007 08 02, 10:42)
tai kaip cia? Ka pirkot is ju, kad tai isejo
QUOTE(rutadobke @ 2007 08 02, 10:42)
vargsiuke
mes tai Alkavos labai dar nusivilti neteko
Mes pas Gulbiniene uzsisakeme per neta,nes nebuvo laiko patiems nueiti,tai padare toki,kokio ir norejome Skanumelis ir isvaizda tokia,kokios tikejomes.Pranoko lukescius Kad ir brangiau pas ja,bet tikrai nebaisu,kad padarys netoki,ar neskanu ar vel koki Sudorojo sveciai galutinai,liko tik padeklas
Musu tortuko foto
Musu tortuko foto
QUOTE(aggate @ 2007 08 02, 11:28)
Mes pas Gulbiniene uzsisakeme per neta,nes nebuvo laiko patiems nueiti,tai padare toki,kokio ir norejome Skanumelis ir isvaizda tokia,kokios tikejomes.Pranoko lukescius Kad ir brangiau pas ja,bet tikrai nebaisu,kad padarys netoki,ar neskanu ar vel koki Sudorojo sveciai galutinai,liko tik padeklas
Musu tortuko foto
Musu tortuko foto
koksai fainas, koks idomus nu tikrai