QUOTE(Ista @ 2007 07 24, 17:04)
Merginos,
netenka dažnai užsisakinėt tortų, tai prašau informacijos. Užsisakant tortą man pasiūlė jį puošt gyvom gėlėm... Gal kas susdūrėt su tokiu reiškiniu? Kaip tai atrodo? Ar prieš pjaustant jūs jas nuėmėt? Ačiū.
netenka dažnai užsisakinėt tortų, tai prašau informacijos. Užsisakant tortą man pasiūlė jį puošt gyvom gėlėm... Gal kas susdūrėt su tokiu reiškiniu? Kaip tai atrodo? Ar prieš pjaustant jūs jas nuėmėt? Ačiū.
musu buvo puostas gyvom orchidejom ir rozem. Pries pjaustant padaveja tiesiog nueme jas nuo virsutinio torto auksto ir isdeliojo aplink torta ant stalo...Kiti aukstai irgi taip pat puosti buvo, tai vistiek graziai atrode, kai nuvalgem virsutini
QUOTE(Ista @ 2007 07 24, 17:04)
Merginos,
Mano tortas buvo puostas gyvom rozem ...visems padare ispudy,o pjaustant tik nuemem ir isdeliojom ant kito auksto
Kitas dalykas- bus brangu,nes mums tris aukstus apdeliot kainavo 120 lt.
Aciu Tinuli ir Joa. Iš pradžių tai man kažkaip labai nepriimtina atrodė gėlės maiste. Bet jūs gi likot gyvos tai gal ir mums nepakenks. O atrodyt turetu tikrai gražiai.
Ir man kainyte simtalapio prasom pasakyt.
O gal kas žino kur skanūs šimtalapiai Kaune??
QUOTE(llauruze @ 2007 07 27, 11:04)
Kiek teko ragauti tai man patys patys pačiausi Gulbinienės
QUOTE(ausryte @ 2007 07 27, 12:05)
Kiek teko ragauti tai man patys patys pačiausi Gulbinienės
pritariu
QUOTE(llauruze @ 2007 07 27, 10:04)
Man tai Gulbinienes simtalapis labai patiko
sveikos panos, musu vestuves rugpjucio 18 d. ir as bandau dernti zalia spalva su geltona, balta ir sidabrine. mano pamerges bus zaliom suknem, stalas dekoruojamas zaliom geltonom servetelem, degs sidabrines ir baltos zvakes. torta irgi uzsisaliau balta, bet kol dar yra like laiko planuoju jo spalva pakeist is baltos i zalsva. pasidalinkit kaip jus darysit
QUOTE(giengiux @ 2007 07 27, 23:03)
sveikos panos, musu vestuves rugpjucio 18 d. ir as bandau dernti zalia spalva su geltona, balta ir sidabrine. mano pamerges bus zaliom suknem, stalas dekoruojamas zaliom geltonom servetelem, degs sidabrines ir baltos zvakes. torta irgi uzsisaliau balta, bet kol dar yra like laiko planuoju jo spalva pakeist is baltos i zalsva. pasidalinkit kaip jus darysit
bent Bijoloje nepatarė derint torto su pamergių spalva, nes atrodyt gali kad tai pamergių tortas o jis turėtų būti jaunosios ir išsiskirti
QUOTE(giengiux @ 2007 07 27, 23:03)
MAnau turėtų įspūdinagai turėtų atrodyti baltas tortas su geltonais/sidabriniais pagražinimais. O dėl žalios spalvos pritariu.. tikrai atrodys kad pamergių tortas