Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai -2-

stai koks gavosi mano torciukas...
nunsiau keles fotkes is kuriu padare viena smile.gif....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratata: 14 liepos 2007 - 13:03
QUOTE(juratata @ 2007 07 14, 15:03)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2007 07 14, 14:03)

O kaip išsilaikė tortukas Tavo? Nesuprantu kodel, bet mane atkalbinėja daryti trijų ar bent dviejų aukštų tortą, sako kai pjausi susmegs. blink.gif Pati kepu tortus ir man taip nera buvę, o čia pasakoja man pasakas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzulis @ 2007 07 19, 00:31)
O kaip išsilaikė tortukas Tavo? Nesuprantu kodel, bet mane atkalbinėja daryti trijų ar bent dviejų aukštų tortą, sako kai pjausi susmegs.  blink.gif  Pati kepu tortus ir man taip nera buvę, o čia pasakoja man pasakas.  rolleyes.gif

Man atrodo, kad kai karstas oras, tai labai gerai, kai kiekvienas aukstas ant atskiro pagringo apvalaus dedamas (kai su tarpeliais tarp aukstu daroma). Manau, kad tada tvirciau tortukas laikosi 4u.gif
O kaip gali susmegti!!?? Na nebent rusis koks "jogurtinis" ir visa diena ant saules laikysi... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Blogiausia yra tai, kad tortą darys Anykščiuose, nes ten ir vestuvės bus. O mes atvažiuosim iš Šiaulių, nėra šansų torto iš čia sveiko nusivežti. Tai ten tos kepėjos jau blaškosi, sakau atsiųsiu foto kelių tortų, kad matytumėt kaip noriu, kad būtų papuoštas, pasirodo nėra kaip nusiųsti, nebent paštu. doh.gif biggrin.gif teks Važiuot ir nuvežt atskirai. Ir iš viso... jaunosios tortas bus vos ne dvigubai pigesnis už šakotį. doh.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
zinokit visos cia taip peike "Bijola",bet musu tortas buvo is ten ir labai maloniai aptarnavo,padare tiksliai pagal nuotrauka,atvaze i vieta ir visi baisiai gyre ax.gif wub.gif Likau labai patenkinta...Gal cia nuo pamainos priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinulis @ 2007 07 23, 08:15)
zinokit visos cia taip peike "Bijola",bet musu tortas buvo is ten ir labai maloniai aptarnavo,padare tiksliai pagal nuotrauka,atvaze i vieta ir visi baisiai gyre ax.gif  wub.gif  Likau labai patenkinta...Gal cia nuo pamainos priklauso g.gif

Musu tortas irgi buvo is Bijolos. Uzsakinejome Vilniuje, Fabijoniskese. Labai graziai aptarnavo, patare koki geriau darytis. Tortas buvo 3 skirtingu skoniu, labai sviezias ir skanus. Visi sveciai gyre! Vienintelis trukumas buvo tas, kad torto papuosima reikejo rinktis pagal kataloga... Mat tortai kepami Kaune.
O siaip - viskas liuks! Net ir i sodyba 30 km nuo Vilniaus nuveze. Pristatymo km kaina -1.50 lito.
Rekomenduoju.
Atsakyti
As dariau pagal savo nuotrauka ir nebuvo problemu -padare puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinulis @ 2007 07 23, 12:15)
zinokit visos cia taip peike "Bijola",bet musu tortas buvo is ten ir labai maloniai aptarnavo,padare tiksliai pagal nuotrauka,atvaze i vieta ir visi baisiai gyre ax.gif  wub.gif  Likau labai patenkinta...Gal cia nuo pamainos priklauso g.gif

niu as ir uzsakinejau bijoloje, tai .............. jau uzstatus palikau, tik dar skoniu neapsisprendziu
1- zadu slyvu, o koki kita imti net neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 07 24, 06:42)
niu as ir uzsakinejau bijoloje, tai .............. jau uzstatus palikau, tik dar skoniu neapsisprendziu
1- zadu slyvu, o koki kita imti net neisivaizduoju  doh.gif

As uzstata palikau tik uz stova...
Emem 3 skoniu - slyvu, viktoria(man labai patiko) ir juoduju...visiems buvo skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinulis @ 2007 07 24, 14:43)
As uzstata palikau tik uz stova...
Emem 3 skoniu - slyvu, viktoria(man labai patiko) ir juoduju...visiems buvo skanu ax.gif

bijolos viktorija thumbup.gif thumbup.gif
mes kai uzsisakinejom viskas buvo puiku, tik tortus atveze kai jau sveciai buvo susirinke, puse val pries jaunuju gryzima g.gif unsure.gif
Atsakyti
Merginos,

netenka dažnai užsisakinėt tortų, tai prašau informacijos. Užsisakant tortą man pasiūlė jį puošt gyvom gėlėm... Gal kas susdūrėt su tokiu reiškiniu? Kaip tai atrodo? Ar prieš pjaustant jūs jas nuėmėt? Ačiū.
Atsakyti