MErginos,
37.95lt uz kg ar tai reali kaina
Merginos, ką galite pasakyti gero (ar nelabai) apie Elguvos tortus ir pačią kepyklą?
Hun, kur čia tokia tortų kaina? Sakyčiau didoka, nes kol kas brangiausiai tortus esu radus po 35lt/kg
Hun, kur čia tokia tortų kaina? Sakyčiau didoka, nes kol kas brangiausiai tortus esu radus po 35lt/kg
QUOTE(Tila @ 2007 05 31, 10:25)
Merginos, ką galite pasakyti gero (ar nelabai) apie Elguvos tortus ir pačią kepyklą?
BIJOLOJE
QUOTE(Hun @ 2007 05 31, 12:21)
Tai Bijoloje tikriausiai maziau ir nebutu
QUOTE(natasele @ 2007 05 31, 16:28)
Tai Bijoloje tikriausiai maziau ir nebutu
Na kiek as zinau merginos po 28 maximum uzsisakinejo
nu jau 37 tai tikrai nesamoninga kaina.
QUOTE(gala @ 2007 05 31, 22:30)
jauciu bevezant visi aukstai i skirtingas puses islakstytu
bet siaip tai graziai atrodo
Dar neskambinau į Bijolą, bet ar jie iš Kauno veža į rajoną? Iš Vilniaus veža (paklausiau 1,5Lt/km)
QUOTE(natasele @ 2007 05 31, 23:06)
Dar neskambinau į Bijolą, bet ar jie iš Kauno veža į rajoną? Iš Vilniaus veža (paklausiau 1,5Lt/km)
mes irgi uzsakem bijoloje,mokesim 29 ir32 uz kg ir bus tikrai nepigiausi tortai sudeti.37brangu.nebent tu uzsisakei kazkoki nerealaus grozio torta.gal del puosybos taip uzbrangino.
Idomu merginos kiek ir kokiu saldumynu pirkti 40 zmoniu ?vaisiai pas mus ieina i kaina,o vat saldumynus patiems reikia.
QUOTE(dauraa @ 2007 06 01, 14:45)
mes irgi uzsakem bijoloje,mokesim 29 ir32 uz kg ir bus tikrai nepigiausi tortai sudeti.37brangu.nebent tu uzsisakei kazkoki nerealaus grozio torta.gal del puosybos taip uzbrangino.
Nu ne Paprastas net nespalvotas, triju aukstu. Tarp kitko kaina uzsauke 37.95Lt (tai jau 38Lt) + atvezimas
O va Virginijos saldumynai viska ta pati padaro tik uz 25Lt/kg ir 15 atvezimas ir skoniai (bent jau taip skamba, nes internetu paragauti negaliu )
Taip kad nors ir imame 1kg daugiau nei planavome, o mokesime maziau ir niekas nemandagiai su mumis nesielge
Dar geriau gavosi kad BIJOLA atsake taip negrziai