as uzsakiau Bijoloj, dvieju aukstu 5 kg torta, kainuos 300 lt kazkur. ir dar ten uzsakiau sakoti 2.5 kg. ir dar uosvienyte kazkur uzsake simtalapi 5 kg. tai cia viskas 50-ciai zmoniu
[quote=E.S,2007 06 27, 14:48]
[quote=brige20,2007 06 24, 18:48]
O beje,cia visos tik apie Bijola kalba,negi Vilniuj jokiu kitu kepyklu nera?
[/quote]
Taip taip. Pvz.: gal teko kam su Elguva susidurti? Nejaugi ten niekas tortu neuzsakinejot,??? Ar toj pacioj maksimoj ar Rimi - gi ten taip pat pagal uzsakyma daro...
[quote=brige20,2007 06 24, 18:48]
O beje,cia visos tik apie Bijola kalba,negi Vilniuj jokiu kitu kepyklu nera?
[/quote]
Taip taip. Pvz.: gal teko kam su Elguva susidurti? Nejaugi ten niekas tortu neuzsakinejot,??? Ar toj pacioj maksimoj ar Rimi - gi ten taip pat pagal uzsakyma daro...
QUOTE(gala @ 2007 06 27, 10:38)
Hun o koki jus tortuka uzsisaket?
3 aukstu/ 9 kg , bet labai norejome didelio kad atrodytu ispudingai Skoniai: dominuoja vysniu skonis taip pat vienas aukstas dominuoja sokolado skoniu, nes MB labai megsta
O tu ar jau uzsisakei?
kaip skaniai tu cia nupasakojai
as tai dar neuzsisakiau, nes man dar per anksti. as 2008 metu nuotaka
as tai dar neuzsisakiau, nes man dar per anksti. as 2008 metu nuotaka
QUOTE(Saleen @ 2007 06 27, 14:59)
as uzsakiau Bijoloj, dvieju aukstu 5 kg torta, kainuos 300 lt kazkur. ir dar ten uzsakiau sakoti 2.5 kg. ir dar uosvienyte kazkur uzsake simtalapi 5 kg. tai cia viskas 50-ciai zmoniu
o kodel toks brangus?
su gyvom gelem gal ?
QUOTE(aggate @ 2007 06 27, 23:44)
Perziurejau Gulbinienes psl ir pamaciau labai faina torciuka LAbai man patiko sis Nenorime tradicinio,tai todel ziurinejame kazka idomesnio.Kad ir sis-variantas neblogas
Vajei koks fainas tortukas Tik savo vestuvem turbut nelabai toki imciau nu bet kitai kokia progai tai super
QUOTE(mammy @ 2007 06 27, 15:59)
Vajei koks fainas tortukas Tik savo vestuvem turbut nelabai toki imciau nu bet kitai kokia progai tai super
Pas ka daug zmoniu,tai tikrai gal nelabai,bet kai pas mus bus mazai zmoniu ir torto reikia tik 4kg,tai puikiai.Ypac kai vestuvese nebus jokiu tradiciju Netradicines vestuves,su netradiciniu tortuku
Aš papasakosiu apie Bijolą..
prieš 2 savaites atšventėm vestuves ir buvom tortą iš Bijolos užsisakę 3 aukštų, kainavo mums 5kg/150Lt.. Rekomendavo mums du viršutinius torto aukštus užsisakyti lengvesnius: tai užsisakėm viršutinį jogurtinį tortą, o vidurinis buvo su slyvomis.. Taigi, buvo be galo karšta ir tvanku tą savaitgalį, tai tortas 24val nesulaukė , abu viršutiniai aukštai ėmė ir nučiuožė .. Liko tik apatinis tortas - "Jaunystė"
Taigi, niekados niekam nerekomenduočiau Vasarą užsisakinėti tortų jogurtinių.. Tik "Ambasadorių" ar "Jaunystė"..
prieš 2 savaites atšventėm vestuves ir buvom tortą iš Bijolos užsisakę 3 aukštų, kainavo mums 5kg/150Lt.. Rekomendavo mums du viršutinius torto aukštus užsisakyti lengvesnius: tai užsisakėm viršutinį jogurtinį tortą, o vidurinis buvo su slyvomis.. Taigi, buvo be galo karšta ir tvanku tą savaitgalį, tai tortas 24val nesulaukė , abu viršutiniai aukštai ėmė ir nučiuožė .. Liko tik apatinis tortas - "Jaunystė"
Taigi, niekados niekam nerekomenduočiau Vasarą užsisakinėti tortų jogurtinių.. Tik "Ambasadorių" ar "Jaunystė"..
QUOTE(aggate @ 2007 06 27, 13:44)
Perziurejau Gulbinienes psl ir pamaciau labai faina torciuka LAbai man patiko sis Nenorime tradicinio,tai todel ziurinejame kazka idomesnio.Kad ir sis-variantas neblogas
Kokia jo kaina
Papildyta:
QUOTE(mammy @ 2007 06 27, 13:59)
as galvoju gal MB bernvakariui padovanoti nuo saves
QUOTE(Hun @ 2007 06 27, 16:20)
Kokia jo kaina
nera kainos prie jo...
O mes eisime uzsakineti,tik savaite iki vestuviu,tai tada ir aisku bus.Kad ir kiek kainuotu nesvarbu.Visvien kiekio nedidelio reikia,tai labai daug neturetume susimoketi