Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai -2-

QUOTE(rutadobke @ 2007 06 22, 09:17)
sveika,
alkavoje visi tortai po 32 lt. o atvezimas neklausiau

Klaipedoj alkavoj visi tortai po 34 lt
Ir nedaro tokio koio pageidauji, tik tokius kokius jie turi savo sasiuviny doh.gif
Gal zinote, kas ir kur Klaipedoj gamina tokius kokiu pageidauji??? 4u.gif
Atsakyti
Panelės,jei vestuvės liepos 7d,tai mazesniu kainu nelaukit biggrin.gif
Atsakyti
Skaiciau,kad 'Berneliu uzeiga' tortus kepa proginius,o kaina parasyta 28 lt/kg.gal uzsisakinejot kas?
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 05 28, 12:25)
mano mama uzsake torta bijoloj. tik ji nepaklause del tu zvakuciu deadamu ant padeklo krastu. Gal zinote kuri ar turi bijola tu zvakuciu apskritai ar ju kur kitur ieskoti?  g.gif

Bijola tikrai turi ta padekla, kur vienu metu isauna ferverkai, o del zvakuciu tai manau, kad imanoma suderinti... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(E.S @ 2007 06 24, 14:38)
Panelės,jei vestuvės liepos 7d,tai mazesniu kainu nelaukit  biggrin.gif

Nesvarbu kokia diena tos vestuves, priklauso nuo to kokia rusi pasirenkate, bei torto papuosimo sudetingumo nuo 5 lt - 15lt prie torto kg kainos, bent jau taip aiskino Bijoloj smile.gif

Aš perku torčiukus tik Bijoloj, mūsų šeimynėlėj tai gražiausi ir skaniausi tortai, yra ka pasirinkti ir super skanu... Mėgstam ypač Naktelę ir Margaritą smile.gif o be to ten visada švieži, nes vietoj gamina wink.gif

Papildyta:
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 20, 08:41)
Labas rytelis,
gal gali isduoti paslapti kokiuose psl. yra siu tortu foto as noriu atsispausdinti.
aciukas  biggrin.gif
Papildyta:
sveikos Kaunietes ,
turiu dilema, kur uzsisakyti torta...........
buvau pas Gulbe, (jie skanus, bet ......... nezinau), alkavoje, bijoloje, kacerges tortuose ir pasimeciau..............
gal galit padeti
is anksto didelis aciu

Draugai vestuvėms tortą užsisakė Bijoloj, tai atvežė laiku, buvo šviežu ir tikrai skanu smile.gif Pati ragavau wink.gif Ir tikrai jokių problemų neiškilo...
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2007 06 24, 16:10)
Skaiciau,kad 'Berneliu uzeiga' tortus kepa proginius,o kaina  parasyta 28 lt/kg.gal uzsisakinejot kas?

neuzsakinejau, bet teko pries 4-5 metus dirbti , tai maciau buvo tuo laiku ir grazus ir tikrai labai skanus
Atsakyti
aaaa radau torta ir negaliu jums jo parodyti, nes neduoda ideti foto doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labukas,
tai va issirinkau torta Bijoloje, kaina padori, + tik uz 10 lt pristato i vieta, patiko tai kad atnesiau foto ir sake padarys,.
Po vestuviu butinai parasysiu ar skanus buvo drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
As irgi issirinkau tortuka Bijoloje,tik mums uz atvezima reikes daugiau paklot, nes toliau vesim turbut ax.gif .
Rutadobke,kiek kg gausis tavo triju aukstu tortas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mija25: 27 birželio 2007 - 09:00
QUOTE(Mija25 @ 2007 06 27, 11:00)
As irgi issirinkau tortuka Bijoloje,tik mums uz atvezima reikes daugiau paklot, nes toliau vesim turbut  ax.gif .
Rutadobke,kiek kg gausis tavo triju aukstu tortas?

as uzsakiau iki 6 kg
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 27, 10:02)
as uzsakiau iki 6 kg

pas mane irgi bus iki 6 kg, o galvoju apie si Tortukas
tik ne tulpes bus, o kokios kitos gelytes, nes sake tulpiu nebus
Atsakyti
QUOTE(Mija25 @ 2007 06 27, 11:48)
pas mane irgi bus iki 6 kg, o galvoju apie si Tortukas
tik ne tulpes bus, o kokios kitos gelytes, nes sake tulpiu nebus

thumbup.gif , o geras ir asjo norejau, bet paskui dar ta su angeliukais galvojau
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 27, 10:51)
thumbup.gif , o geras ir asjo norejau, bet paskui dar ta su angeliukais galvojau

kuris ten su angeliukais? kazkaip nerandu?
o i pamerges pernai kai ejau, tai mes buvom tys ir uzsakem toki Tortukas man jis toks zaismingas wub.gif
Atsakyti