QUOTE(tshh @ 2007 06 16, 10:52)
kokios rūšies tortus reikėtų rinktis, jei noriu triju aukštų torto, sudėtų vienas ant kito, kad nesukristų? vaisinis turbūt netiktų...
jei tu nori deti viena ant kito tai vaisinis butu per sunkus manau, bet jei ant tu padekliuku tai kodel ne, tik siaip vasara daugiau morenginius tortus daro, nes vaisiniai kaip man sake pardaveja greiciau rugsta
QUOTE(gala @ 2007 06 16, 14:34)
jei tu nori deti viena ant kito tai vaisinis butu per sunkus manau, bet jei ant tu padekliuku tai kodel ne, tik siaip vasara daugiau morenginius tortus daro, nes vaisiniai kaip man sake pardaveja greiciau rugsta
jo,tik kad as labai megstu vaisinius tai vistiek imsiu...ir darysiu pati maziausia ant pacio virsutinio padekliuko..toliau rinksiuos originalu alkavos ir napoleona tikriausiai...arba koki nors su graikiniais riesutais ir vysniomis rome
QUOTE(remisita @ 2007 06 16, 14:46)
jo,tik kad as labai megstu vaisinius tai vistiek imsiu...ir darysiu pati maziausia ant pacio virsutinio padekliuko..toliau rinksiuos originalu alkavos ir napoleona tikriausiai...arba koki nors su graikiniais riesutais ir vysniomis rome
o tavo bus vienas ant kito sudeti, ar ant padekliuku ?
QUOTE(gala @ 2007 06 16, 18:18)
o tavo bus vienas ant kito sudeti, ar ant padekliuku ?
ant padekliuku...jis bus toks, tik ant skirtingu padekliuku
ir ten kur ruzavi bantukai tai bus jie zali..o gelytes bus irgi orchidejos tik galbut gyvos arba jei cukrines tai vistiek baltos su zaliais viduriukais
o padeklas tai toki va nusiziurejau
arba toki
o kiek reikia moketi uz tuos padeklus?
QUOTE(gala @ 2007 06 16, 22:50)
Ne manęs klausia, bet pasakysiu, kad BIJOLOJE (pirmas padekliukas) ima 300LT užstatą, už kitą 100Lt
QUOTE(gala @ 2007 06 16, 23:50)
na mums tai sake kad nieko,tik uzstata palikt kazkiek reikia...ir jie i vieta pristatys sake:) mes is ju ir sakoti imsim
Papildyta:
QUOTE(natasele @ 2007 06 16, 23:52)
Ne manęs klausia, bet pasakysiu, kad BIJOLOJE (pirmas padekliukas) ima 300LT užstatą, už kitą 100Lt
na is bijolos tai tikrai nieko neuzsakinesiu...pirmiausia ten man baisinis aptarnavimas pasirode,dave tortu visu po biskiuka(tiksliau pirkom) tai visi man buvo tiesiogine to zodzio prasme slykstus...o ir kainos didesnes nei Alkavoje...plius jie nepristato i vieta nemokamai
oho bijola kaip uzsiplese
QUOTE(gala @ 2007 06 16, 22:55)
oho bijola kaip uzsiplese
Cia apie ta Bijola tai jokio gero komentaro neisgirdau sitoj temoj
QUOTE(tshh @ 2007 06 17, 09:35)
o aš galvojau užsisakinėti Bijoloje.. mano mama ten visada tortus užsakinėja šventėms ir neturi jokių skundų ir aš savo brangiajam užsakiau vieną kartą per gimtadieni tortą-kompiuterį, tai buvo skaičiau kad Alkavoje blogiau..
na matai..visiems visur skirtingai ir skoniai nesutampa...man Bijoloje kainos ispstosne pagal kokybe..plius kaip ir sakiau skonis man nereaaaaaliai nepatiko