Įkraunama...
Įkraunama...

Iguana

Tai čia turbūt apie ją rarė "Šeimininkės" laikraštis. Mes skaitėme ir žadame jai paskambinti, nes atsirado pas Iguaną prie lūpos guzelis, įtariam, kad stomatitas, o kaip gydyt nežinom. g.gif
Na pas mus ji buna tik terariume ir visai nejauki. Apart vyro, jos niekas paimti negali, o ir jis tik su pirštinėm ima, nes draskosi blink.gif
Todėl man ir keista, kad būna tokios jaukios, draugiškos Iguanos... smile.gif
Atsakyti
Taip, rašė apie ją smile.gif Pamatyti tikrai verta, ir jei turit iguaną, tikrai vertėtų ten apsilankyti, nes auklėjamos jos būna kaip šunys.
Atsakyti
Tema apie iguanas jau buvo užvesta.Ten daugiau patarimų, įspūdžių prirašyta. Ir nuotraukų yra.Netingėkit paieškoti 4u.gif
Atsakyti
mano vyriokas irgi susidomejęs iguanom smile.gif noriu suzinoti kuo daugiau apie jas, gal praeis noras jam įsigyti smile.gif na man gražu, bet aš jų bijau labai ohmy.gif ar jos nesikandžioja? kiek vidutiniškai laiko gyvena? jūs jas laikote daugiabučio namo bute?
Atsakyti
kaip dziugu kad yra tiek zmoniu, auginanciu iguanas smile.gif manishke pas mane jau pusmeti gyvena, tik va nezinau ar cia jis, ar ji wink.gif girdejau apie pone Rima, bet kazkaip vis niekaip negaliu prisiverst saves jai paskambint sad.gif o tikrai reiketu! o dar labai idomu butu suzinot, kiek pas ja konsultacija kainuoja? nes net negaliu isivaizduot kiek tokie dalykai gali kainuot... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rogataja @ 2005 08 19, 14:11)
kaip dziugu kad yra tiek zmoniu, auginanciu iguanas  smile.gif  manishke pas mane jau pusmeti gyvena, tik va nezinau ar cia jis, ar ji wink.gif girdejau apie pone Rima, bet kazkaip vis niekaip negaliu prisiverst saves jai paskambint  sad.gif  o tikrai reiketu! o dar labai idomu butu suzinot, kiek pas ja konsultacija kainuoja? nes net negaliu isivaizduot kiek tokie dalykai gali kainuot...  g.gif

Nekainuoja, ji labai idėjinis žmogus, mano vieną iguaną 2 mėnesius gydė už dyka, po to įsiūliau 20 litų už gyvą maistą. Ji tikrai suteiks būtiniausią informaciją, pas ją galit netgi pasišnekėjusi nuvažiuot, parodyti saviškę ar viskas gerai, o ir pabūti jos namuose laabai įdomu.
Atsakyti
Sveikos! As irgi turiu iguana ir nemaza gera terariuma. Pas Rima buvau nekarta , viskas puiku ir aiskiau.Tik vis delto neramina artejantys saltesni orai , ruduo , ziema. Neisivaizduoju , kaip prastesniam orui esant , iguana begios kambaryje (maniskei truputi daugiau nei metai).Pastebejau , kad ji gana greitai atsala , o ir name nera per daug silta.Aisku , bandysiu rasti jai jaukia vieta , bet vis delto . Ir dar klausimas , kokios lempos jusu terariumuose? Pastebejau , kad manajame jai irgi nera per daug silta , ypac kai lauke salciau.Gal reikia daugiau lempu?Tiesiog matau , kad zveris tupi daugiausia po lempomis vienoje terariumo puseje , o kitoje nebuna ir i baseina nelabai eina (ten 25 laipsniai, nors po dugnu padetas sylantis kilimelis).Kaip jus sprendziate problema , ar jau turite ziemojimo patirti ? g.gif
Atsakyti
Laba! Tiek as apie ta Rima prisiskaiciau wisko.... nu maciau as ja ir per Nomedos laida anxciau.... o Dabar tiesiog baigiu uzsigrauzt, nu labai tiesiog reiktu kokiu nors jos kordinaciu - telefono numerio, adreso.... Bukit geros, moterys, padekit! Nes man reik labai labai daug info apie tas iguanas... Maniskei prawerstu tikrai, labai labai nuosirdziai dekoju is anxto ir laukiu kokiu nors Rimos kordinaciu, kas jas zino blink.gif atsiuskit i meila -------> janet_smith@one.lt
Atsakyti
Ir aš jau labaj senai noriu iguanos, bet kai gyvenau pas tėvus nebuvo tokios galimybės, nes mama tai juačiu vien pamačius, kad su tokiu padaru stoviu prie durų slenksčio būtu kritusi negyva laugh.gif Dabar gyvenu atskirai, tik kad ne bute, o merginų bendrabutyje, nes studentė esu. Kaip galvojate ar nesudaryčiau jai (iguanai) labai jau didelio nepatogyumo, jei apgyvendinčiau ją su savimi smile.gif mat už poros savaičiu noriu ta miela gyvūnėlį nusipirkti.
Skaičiau čia, kad namų salygomis galima pasidaryti terariuma. Toks variantas man būtu labiua priimtinas thumbup.gif O kokios medžiagos tiktu ir kokios turėtu būti to terariumo proporcijos, nes mat visur labaj skirtingai rašo. Ir dar ce kažkas rašė, kad terariumą pasidarė medinį ir tik priekyje įdėjo stiklą, tai per kur iguana gauna oro? gal kur skylutės išgrežtos yra?
Atsakyti
Mano didžioji iguana gyvena be terariumo, o mažylė jame tik dėl katinų, kad nesugautų, mano manymu, jei pas treve ten toki plėšrūnai nebėgioja jai terariumo nereikia, nes tada iguana greičiau pripranta, nebūna baukšti. Aš gerai užkamšyčiau lango plyšius, ant palangės padėčiau specialų joms akmenuką šildomą elektra ir ten laikyčiau, jos iš vis mėgsta lipti kuo aukščiau, pas Rimą Kaune gyvena apie 7 palaidas jaunas iguanas ir dar daugiau suaugusių, terariume sėdi tik ligoniai, kaip taisyklė visi iš Kikos, nes ten iguanos laikomos konslagerio sąlygom, šeriamos sausu maistu, nuo ko jos dažnai žūva.
Atsakyti
matai kaip yra ash gyvenu su kambarioke ir jai nelabai patiktu jei ji pastoviai vaikshchiotu laisveje. O kaip del tos lemputes UV jei ji laisvej bus tai kur ja padeti? Gal tada butu galima kaip nors suderinti ta dalyka ir ja laikyti ir terariume kai nieko nera namuose (kai bunam paskaitose), o kai jau grizhtam leisti laisvai vaikshchioti? o kai jos vaikshto laisveje, tai kur jos tushtinasi? Ir dar (labaj jau ash smalsi kai uzhsidegu biggrin.gif ) kur butu galima isigyti sveika iguana? Koks jos augimo spartumas?
Atsakyti
Aš tavo vietoje skamtelčiau Rimai (ji Lietuvoje ir Pabaltijyje geriausia roplių žinovė, iguanos pas ją nerealios ir jų daug, na ir kobros irgi neblogos biggrin.gif ) ji patartų kur pirkti ar padėtų Kikoje išrinkti sveikesnę ir taip pat patartų visais klausimais susijusiais su laikymu, aš tai visada kreipiuosi į ją, ji visada sutinka padėti ir labai mielai bendrauja. Telefonas 868241425
Atsakyti