Sveiki iguanų mylėtojai,
Turiu bėdą, mano tėvai augina iguaną, bet šiuo metu jai labai blogai, arba peršalo,arba prisikvėpavo dulkių, nes namei remontai buvo:unsure: dabar leisgyvė .... Klaipėdoj nežinom gero veterinoriaus. Girdėjau apie kaunietę Rimą, bet nebeturiu jos telefono gal kas galit pasakyt, ar yra koks geras veterinorius klaipėdoj? arba Rimos telefoną gal galit parašyt? labai norim išgelbėti vargšelę - jau vieną iguaną tėvai buvo praradę iš kikos pirkta buvo - girdėjau paskui, kad kikoj visos ligotos būna
QUOTE(musone @ 2009 08 24, 21:14)
Rimos telefoną gal galit parašyt?
QUOTE(zay @ 2006 02 03, 11:02)
Rimos telefonas:868241425
QUOTE(musone @ 2009 08 24, 21:14)
labai norim išgelbėti vargšelę - jau vieną iguaną tėvai buvo praradę
Ar pavyko išgelbėti, ar pasveiko?
QUOTE(Borzika @ 2009 09 01, 11:08)
Ar pavyko išgelbėti, ar pasveiko?
Pavyko Vežė pas Rimą į Kauną - jau turi parvežt mums Klaipėdon sveikut sveikutėlę sakė, kokia meili, kartu net į lovą lipo o namie pas tėvus - oi oi oi, aš jos paimt negalėdavau - visa subraižyta buvau
Didelis dėkui už pagalbą
QUOTE(musone @ 2009 09 02, 09:56)
Pavyko Vežė pas Rimą į Kauną - jau turi parvežt mums Klaipėdon sveikut sveikutėlę sakė, kokia meili, kartu net į lovą lipo o namie pas tėvus - oi oi oi, aš jos paimt negalėdavau - visa subraižyta buvau
Džiugu girdėt
as vakar sugalvojau padovanot iguana vaikinui, kaledu proga(dziaugiasi kaip vaikas ).nieko apie jas nezinojau, tiesiog pasirode grazus zalias drieziukas siaip jis norejo gyvates, bet as ju labai bijau , na iguanos irgi kol kas dar bijau, norejau palaikyt, bet poto kai pamaciau kai trenke antausi su uodega, mano brangiajam, tai praejo noras
perskaiciau visu nuomones ir labai daug suzinojau:pvz kad jinai bus tokia didele aisku apsidziaugiau , kad jas eina isauklet ir jos yra draugiskos, kadangi turime dar suni, gal jie susidraugaus(jai labai patinka kai suo ja usto )
dar suzinojau kad galima duot darzoves ir vaisius, nes man parduotuvei pasake kad galima tik vabalais maitint.didelis aciu uz informacija.na tikiuosi as irgi susidraugausiu su naujuoju seimos nariu.
perskaiciau visu nuomones ir labai daug suzinojau:pvz kad jinai bus tokia didele aisku apsidziaugiau , kad jas eina isauklet ir jos yra draugiskos, kadangi turime dar suni, gal jie susidraugaus(jai labai patinka kai suo ja usto )
dar suzinojau kad galima duot darzoves ir vaisius, nes man parduotuvei pasake kad galima tik vabalais maitint.didelis aciu uz informacija.na tikiuosi as irgi susidraugausiu su naujuoju seimos nariu.
Noriu iguanos ....nu labai labai
gal kas galit pasakyt, kaip reik jas maitint, ar kiekviena diena ar kas antra?man parduotuvei kai pirkau pasake kad ji siandien valge tai dvi dienas nereiks nieko duot,ir dar sake kad tik vabalais galima maitint, tai as jai buvau tokiu mazu ziogu gyvu nupirkus, tai gaude, dabar tokius kaip tarakono dydzio vabalus nupirkau, gal net didesni uz tarakonus tai po du i diena duodu, patinka jai jie labai, o siandien maciau kaip valge brokoli, gal per mazai duodu tai ir iesko ko dar uzvalgyt, siaip ji dar maza labai, tiksliau jis
incredible,butinai paskaityk sita tema,labai daug apie maitinima parasyta,o tai pardavejai (-ui) pasiulyk paciam kas antra diena po vabala suvalgyt
butinai jai pasiulysiu ta pardaveja net nezinojo , kad jos uzauga tiek, siule man maziuka terariuma