Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas

QUOTE(evelinki @ 2009 02 11, 02:55)
kadangi kasdieniniam apatiniu devejimui man svarbiausia patogumas, o tik po to grozis, tai man netinka visokie neriniuoti ir nusackinti apatiniai. Idealiausi liemenukai man VS ir Gilly Hicks, kelnaites aerie beigi Gilly Hicks. pastaruju kokybe ir svelnumas neispasakytas. aerie kelnaites spalvingos ir labai patogios devint dzinsus (nemegstu stringu), o Gilly Hicks apatinis trikotazas toks labai minimalistinis, bet subtilus bigsmile.gif

Pasiziurejau Gilly Hicks, nes negirdeta ji man buvo blush2.gif blush2.gif blush2.gif
bet kaip grazu... viskas taip jaukiai padaryta... vien zo wub.gif
Atsakyti
Snd La Senzoj trikotazini liemenuka nusipirkau smile.gif
db svajoju apie pizamyte viena, kelnaites su marskinukais ax.gif bet truputuka brangu..
Atsakyti
Man La Senza, Triumph, VS patinka. Ypač VS, ten apatiniai nerealūs wub.gif
Atsakyti
Vien tik Victorias Secret!!!!!! super ten nerealus apatiniai thumbup.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2008 07 29, 21:03)
Liemenėlės tik Victorias secret thumbup.gif  thumbup.gif Geresnių kolkas neturėjau wub.gif O kelnaitės tai tokios, kokios tuo metu pasirodo gražios bigsmile.gif

as balta varna... patarkit kaip is VS nusipirkt liemenele nepamatavus? doh.gif as net dydzio dorai nezinau..kas jei netiks? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2009 04 30, 15:16)
as balta varna... patarkit kaip is  VS nusipirkt liemenele nepamatavus? doh.gif  as net dydzio dorai nezinau..kas jei netiks? unsure.gif

as pati dabar tik su VS vaiktau, o kas del dydziu ieik i VS tema (cia pat stiliuj
ir aprangoj) ir merginos tikrai patars 4u.gif
Atsakyti
dazniausiai perku arba "Triumph" arba "Etam" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2009 04 30, 16:16)
as balta varna... patarkit kaip is  VS nusipirkt liemenele nepamatavus? doh.gif  as net dydzio dorai nezinau..kas jei netiks? unsure.gif

Perku tokio dydžio, kokį įprastai nešioju smile.gif Vadinasi reikia visų pirmiausia sužinoti savo dydį biggrin.gif Jei norit iš VS, galbūt yra mamyčių, kurios parduoda, iš Jūsų miesto ir galėsit pasimatuoti. Susiraskite skiltyje "Skelbimų lenta", yra ne viena tema, o konsultuotis, kaip jau minėjo, galima ir čia, VS temoje 4u.gif
Atsakyti
Tik VS arba C&A, daugiau jokiu nesamoniu ant kuno smile.gif
Atsakyti
Etam'e, nes visada gražiausi, gera kokybė, o dar ir nuolaidų kortelę turiu biggrin.gif
Atsakyti
ziuriu dauguma giria VS. as turiu liemenuka is ten - tai visai nieko. bet drauge atsiunte nemazai triusikeliu. tai grazus paziureti, bet sintetika - ne man schmoll.gif . turiu pora stringu ir medvilniniu, bet kad ypatingai suzaveta - tai nesu smile.gif
Atsakyti
liemeneles - VS
Kelnaites ivairiose parduotuvese mirksiukas.gif
Atsakyti