Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas

QUOTE(laisla @ 2008 07 29, 21:24)
Kur pamatau gražius. Kartais maximoje, nes ten būna pigių baltų medvilninių stringų. Labai patogūs ir gražiai atrodo. Ir montone būna gražių apatinių. Dar atradau tokią išparduotuvę, kur Lauma ir Rosme apatiniai su 50proc. nuolaida. Tai apsirūpinau  biggrin.gif

Ieškau gražių apatinukų - gal galėtumei tiksliau pasakyt, kur ta stebuklinga išparduotuvė - Vilniuje ar Kaune?. Ir adresas tikrai praverstų smile.gif
4u.gif
Atsakyti
Lietuvoje iš Etam, o šiaip užsisakau internetu Ck ir DKNY ax.gif Nė karto nenusivyliau. Puikiai dėvisi ir skalbiasi thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 10 vasario 2009 - 20:09
Perku VS, La senzos, kai ka randu Montone, is kelnaiciu retkarciais - Reserved 4u.gif
Atsakyti
tik VS 4u.gif wub.gif
kol nepameginau jos liemeneliu-tol nesupratau,kas yra graziai sukelta krutine-net mb nustebo lotuliukas.gif Lasenza nusipirkau viena,panasia i VS antra po stebuklo,tik su nusegamom sleikutem-nelimpa,nors tu ka doh.gif guli,vos du kartus uzsideta.o VS liemeneliu i nieka kita dabar neiskeisciau.kelnaites irgi pagrinde is ten,tik naktinukus labiau lasenzoj perkuosi,nes labai panasios ir vs,tik kartais ilgokai laukt tenka,tad naktinukus ekspromtu perku dazniausiai
Atsakyti
Labai įvairiai ir Montone, ir Recerved, ir Etam, ir Triumfo. smile.gif
Atsakyti
Dievinu La Senza wub.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2009 02 10, 21:08)
Lietuvoje iš Etam, o šiaip užsisakau internetu Ck ir DKNY  ax.gif Nė karto nenusivyliau. Puikiai dėvisi ir skalbiasi  thumbup.gif

man irgi super CK apatiniai. kokybe nesiskundziu ir kaina normali. Gryzus i lietuva visada nusiperku latvisku apatiniu, kokybe tikrai gera thumbup.gif biggrin.gif o vat lasenza man pravalas kazkoks blink.gif
Atsakyti
Nup praeitos vasaros tik La Senzoj wub.gif isbandzius jos apatinius, kitu nesinori biggrin.gif
Atsakyti
Etam wub.gif
Atsakyti
kadangi kasdieniniam apatiniu devejimui man svarbiausia patogumas, o tik po to grozis, tai man netinka visokie neriniuoti ir nusackinti apatiniai. Idealiausi liemenukai man VS ir Gilly Hicks, kelnaites aerie beigi Gilly Hicks. pastaruju kokybe ir svelnumas neispasakytas. aerie kelnaites spalvingos ir labai patogios devint dzinsus (nemegstu stringu), o Gilly Hicks apatinis trikotazas toks labai minimalistinis, bet subtilus bigsmile.gif
Atsakyti
Tik La Senzoj thumbup.gif thumbup.gif Man asmeniskai ten geriausias kainos ir kokybes derinys, ir dydziu visada randu, nors nesioju DD drinks_cheers.gif
Atsakyti
La Senza, Victoria Secret ir CK wub.gif pastaruju nusiperku is forumieciu kurios prekiauja ax.gif
Atsakyti