Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas

QUOTE(silke:) @ 2008 07 29, 17:42)
sveikos. turiu beda, reikia eiti i vestuves. Suknele tokia su dekolte,liemeneles ten jau nepasimausi, nes ir nugaroj iskirpte. bet man noretusi kad krutine truputi auksciau butu. Tad klausimas:

Gal kuri galite pasakyti, kur ieskoti tokio dalyko kaip padukai ar  pagalveles lipnios. Jos klijuojasi po krutine ir pakelia visa grozi.... smile.gif Kazkada girdejau apie tokias. bet dabar nezinau, kur greitai rasti.........

aciu, jei padesit smile.gif

Manau la senzoj arba etame tikrai turetu but... g.gif
Atsakyti
Mano visi is ETAM'o wub.gif
Atsakyti
Liemenėlės tik Victorias secret thumbup.gif thumbup.gif Geresnių kolkas neturėjau wub.gif O kelnaitės tai tokios, kokios tuo metu pasirodo gražios bigsmile.gif
Atsakyti
Kur pamatau gražius. Kartais maximoje, nes ten būna pigių baltų medvilninių stringų. Labai patogūs ir gražiai atrodo. Ir montone būna gražių apatinių. Dar atradau tokią išparduotuvę, kur Lauma ir Rosme apatiniai su 50proc. nuolaida. Tai apsirūpinau biggrin.gif
Atsakyti
kolkas tik VS nesioju,na kartais dar La senza kelnaiciu ar siaip koki niekuti isigyju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2008 07 30, 03:42)
sveikos. turiu beda, reikia eiti i vestuves. Suknele tokia su dekolte,liemeneles ten jau nepasimausi, nes ir nugaroj iskirpte. bet man noretusi kad krutine truputi auksciau butu. Tad klausimas:

Gal kuri galite pasakyti, kur ieskoti tokio dalyko kaip padukai ar  pagalveles lipnios. Jos klijuojasi po krutine ir pakelia visa grozi.... smile.gif Kazkada girdejau apie tokias. bet dabar nezinau, kur greitai rasti.........

aciu, jei padesit smile.gif

Maciau ant prekystalio padeta dezute Big'e Sepalla parduotuveje 4u.gif Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
triumph visaj nepatinka, etam irgi ne (ten labai tokios storos, ale ziemines liemeneles, beveik visos su push up (ko irgi nelaabai megeja esu) taip kad su liemenukais- pravalas doh.gif atradau gedimino9 Hoppa- o visaj nieko. siaip daznai nusiperku mango ar benettone g.gif nors liemenuku neturiu daug, esu jiems super ishranki.
Atsakyti
perku triumphe, ten ir apatiniu stilius ir pasiuvimas atitinka mano skoni 4u.gif
Atsakyti
Didziaja dali apatinio trikotazo perku Laumos firmos. Kol kas nenusivyliau ir modeliukai ir kokybe thumbup.gif . Dar kartais Monton, Etam randu kai ka idomaus smile.gif
Atsakyti
Liemenukai tik Victoria's Secret - kazkaip po ju jau kiti nebelimpa prie kuno (kad ir kur, kad ir kokius besimatuociau vistiek nepatogu) blush2.gif O trusikeliai tai nelabai svarbu is kur - svarbiau kad butu grazus. biggrin.gif
Atsakyti
Aš negaliu praeiti pro Amadea line parduotuvę. Mielai pati apsiperku ir dar vyrą aprūpinu. Tik kainos kandžiojasi, bet vis tiek neatsilaikau 4u.gif
Atsakyti
LaSenza wub.gif thumbup.gif
Pas juos tikrai mačiau tų visokių priklijuojamų daikčiukų, bet ir liemenėlių special būna, tokių kur įtin žemai priekio linija arba nugara permatoma.
O ta išparduotuvė tai irgi domintų- gal galima jos kontaktus visgi...... ax.gif
Atsakyti