Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas

Niekad nesu turejus vilnoniu apatiniu rubu-tai noriu paklausti, ar" nekanda" ant nuogo kuno, vistik vilna? g.gif
Atsakyti
Tikrai nekanda, nes kokybiški apatiniai vilnoniai rūbai gaminami iš aukštos kokybės merinovilnos. Dažnai net nepasakytum jog tai vilna palietus...
O tokius rūbus gamina DEVOLD ax.gif kurių galima nusipirkti ir Lietuvoje...
Atsakyti
QUOTE(SANI26 @ 2007 12 23, 16:30)
Tikrai nekanda, nes kokybiški apatiniai vilnoniai rūbai gaminami iš aukštos kokybės merinovilnos. Dažnai net nepasakytum jog tai vilna palietus...
O tokius rūbus gamina DEVOLD  ax.gif  kurių galima nusipirkti ir Lietuvoje...

o kur prekiauja siais rubeliais? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Devold galima nusipirkti visose Rovanos parduotuvese (visuose Akropoliuose, Vilniuje dar Rovana yra: VCUP'e, Banginyje, Pasidaryk pats). Didziausias pasirinkimas Akropolio ir VCUP'o Rovanose.
Superine kokybe thumbup.gif
Atsakyti
mane irgi domintų UT vilnonės maikutės, jei kur Vilniuje rasite, parašykite kur galima nuspirkti. ir dar, o kur yra "Trys sezonai"?
Atsakyti
Daugiausia MB dovanoti smile.gif jam patinka triumfp, o man migle smile.gif wub.gif
Atsakyti
Pritariu toms, kurios gyre latviskus apatinius thumbup.gif tikrai uz tokia kaina super kokybe...
Atsakyti
La senzoj ,CK patinka ir Roberto Cavalli nerealiai grazus stringai wub.gif
Atsakyti
Turgavietese rolleyes.gif
Atsakyti
Liemeneles siunciuosi, o kelnaites perku ten, kur grazias pamatau biggrin.gif
Atsakyti
man patinka "Lormar" ir "Papillon" thumbup.gif
Atsakyti
sveikos. turiu beda, reikia eiti i vestuves. Suknele tokia su dekolte,liemeneles ten jau nepasimausi, nes ir nugaroj iskirpte. bet man noretusi kad krutine truputi auksciau butu. Tad klausimas:

Gal kuri galite pasakyti, kur ieskoti tokio dalyko kaip padukai ar pagalveles lipnios. Jos klijuojasi po krutine ir pakelia visa grozi.... smile.gif Kazkada girdejau apie tokias. bet dabar nezinau, kur greitai rasti.........

aciu, jei padesit smile.gif
Atsakyti