Niekad nesu turejus vilnoniu apatiniu rubu-tai noriu paklausti, ar" nekanda" ant nuogo kuno, vistik vilna?
Tikrai nekanda, nes kokybiški apatiniai vilnoniai rūbai gaminami iš aukštos kokybės merinovilnos. Dažnai net nepasakytum jog tai vilna palietus...
O tokius rūbus gamina DEVOLD kurių galima nusipirkti ir Lietuvoje...
QUOTE(SANI26 @ 2007 12 23, 16:30)
Tikrai nekanda, nes kokybiški apatiniai vilnoniai rūbai gaminami iš aukštos kokybės merinovilnos. Dažnai net nepasakytum jog tai vilna palietus...
o kur prekiauja siais rubeliais?
mane irgi domintų UT vilnonės maikutės, jei kur Vilniuje rasite, parašykite kur galima nuspirkti. ir dar, o kur yra "Trys sezonai"?
Daugiausia MB dovanoti jam patinka triumfp, o man migle
Pritariu toms, kurios gyre latviskus apatinius tikrai uz tokia kaina super kokybe...
La senzoj ,CK patinka ir Roberto Cavalli nerealiai grazus stringai
Turgavietese
Liemeneles siunciuosi, o kelnaites perku ten, kur grazias pamatau
man patinka "Lormar" ir "Papillon"
sveikos. turiu beda, reikia eiti i vestuves. Suknele tokia su dekolte,liemeneles ten jau nepasimausi, nes ir nugaroj iskirpte. bet man noretusi kad krutine truputi auksciau butu. Tad klausimas:
Gal kuri galite pasakyti, kur ieskoti tokio dalyko kaip padukai ar pagalveles lipnios. Jos klijuojasi po krutine ir pakelia visa grozi.... Kazkada girdejau apie tokias. bet dabar nezinau, kur greitai rasti.........
aciu, jei padesit
Gal kuri galite pasakyti, kur ieskoti tokio dalyko kaip padukai ar pagalveles lipnios. Jos klijuojasi po krutine ir pakelia visa grozi.... Kazkada girdejau apie tokias. bet dabar nezinau, kur greitai rasti.........
aciu, jei padesit