Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas

Aš perku la senzoj,triumpf,etam. Tikrai labai gera kokybė thumbup.gif
Atsakyti
Neblogas straipsniukas apie apatinių dėvėjimo kultūrą smile.gif
Atsakyti
VS wub.gif labiausiai man tiko ir patiko blush2.gif
Atsakyti
O as sia vasara budama Turkijoj uzsipirkau triusikeliu... biggrin.gif Tikrai kokybiski ir laaaabai labai nebrangus. 1vnt. apie 4Lt biggrin.gif Tad jei kas vaziuojat atostogaut, o tuo paciu megstate ir po parduotuves pasidairyti, patariu turkiskus triusikelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shatene @ 2007 09 18, 23:17)

QUOTE(linciukasok @ 2007 09 21, 16:29)
tik LA SENZOJ,kokybe ir stilius super

aš ir La SENZOS fanė.. šiaip darturiu užsieny pirktų paprastučių kad ir iš H&M, New Look.. be abejonės žymieji Etam, Triumph, Calvin Klein, bet kad CK padidinti kažkokie, tai ir guli nedėvimi kaikurie.. CK liemenėlės ypatingai didelės, o M triusikėliuose skęstu..

QUOTE(updike @ 2007 09 21, 23:26)
patariu turkiskus triusikelius  mirksiukas.gif

kuom jie ypatingi?? blink.gif blink.gif triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 09 21, 19:44)
Neblogas straipsniukas apie apatinių dėvėjimo kultūrą  smile.gif

Geras, yra ko pasimokyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
prisiklausiau apie visokias geras tokių rūbų savybes - kaip gerai sugeria prakaitą sukaitus, kaip šildo. Gal žinot, kas, be Rasakilos, dar prekiauja tokiais rūbeliais - ne tik mažyliams, bet ir suaugusiems?
Atsakyti
Galiu pasakyt tik gerus atsiliepimus drinks_cheers.gif Ziema idealus variantas vilnone maikyte po apacia, turiu UT (gaila, dabar jie jau nebegamina, bet yra likuciu Kauno urmo bazese mirksiukas.gif - ir kaina gera). Beje, panasiom savybem pasizymi ir naturalus silkas, tik jis svelnesnis. Turiu ( parsisiuntus is VS ) keleta golfuku (75% naturalus silkas, 15% kasmyro vilna), tai nesinori net nusivilkti wub.gif nesioju viena, tik ant liemeneles, bet labai siltas, nors atrodo plonas thumbup.gif , o patalpoje nekarsta bigsmile.gif

Dar kazkada pirkau 100% vilnos dolfukus vaikams is "trys sezonai", bet dabar nebematau ten tokiu g.gif

Is Rasakilos nieko dar nepirkau, kainytes nemazos... nors komfortas to vertas tongue.gif
Atsakyti
Oi, vakar kaip tik gavau dovanų tokį komplektuką (kelnės ir palaidinė). Labai apsidziaugiau biggrin.gif Kelnes galima ir vietoj pėdkelnių nešioti thumbup.gif O Lietuvoj kur jų gauti tai nežinau, kadangi man tai dovana iš Norvegijos...
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2007 12 21, 21:20)
Galiu pasakyt tik gerus atsiliepimus drinks_cheers.gif  Ziema idealus variantas vilnone maikyte po apacia, turiu UT (gaila, dabar jie jau nebegamina, bet yra likuciu Kauno urmo bazese mirksiukas.gif  - ir kaina gera). Beje, panasiom savybem pasizymi ir naturalus silkas, tik jis svelnesnis. Turiu ( parsisiuntus is VS ) keleta golfuku (75% naturalus silkas, 15% kasmyro vilna), tai nesinori net nusivilkti wub.gif  nesioju viena, tik ant liemeneles, bet labai siltas, nors atrodo plonas thumbup.gif  , o patalpoje nekarsta bigsmile.gif

Dar kazkada pirkau 100% vilnos dolfukus vaikams is "trys sezonai", bet dabar nebematau ten tokiu g.gif
Ir aš turiu UT vilnonę maikutę, dabar, žiemą, dėviu ją beveik kasdien, labai šildo smile.gif Dar ir kelnaites turiu, bet jau su jom tai man net per karšta biggrin.gif
Šiaip tos maikutės nedingo, yra jų pirkt, bet tik UT parduotuvėse, kur prekiaujama mažesnėmis kainomis, tik tiek, kad tų parduotuvių labai mažai yra. Net nežinau, ar Vilniuj yra tokia parduotuvė g.gif
O 'trijų sezonų' vaikiški golfai tikrai labai faini, nesunešiojami praktiškai. norėčiau ir sau tokio, tik kažkaip nerandu.
Atsakyti
Susiradau UT parduotuvių telefonus, reikės bandyti paskambinėti, gal kuri turės tokį dalyką.
Atsakyti
a jeigu pavyktu vln rasti vilnone apatine maikute, buk gerute parasyk kur 4u.gif
nes as pernai uzsimusdama ieskojau, nicniekur tokio dalyko neaptikau verysad.gif
Atsakyti