Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas

QUOTE(klementyna @ 2014 02 01, 22:50)
sveikos,
mano krūtinės dydis 75 c/d ir pati krūtinė plati. labai sunku išsirinkti liemenėlę, kad atitiktų dydis, būtų graži ir krutinę gražiai pakeltų. gal galėtumėte įmesti kokių pavyzdžių, kokią liemenėlę rinktis, kad gražiai krūtinę pakeltų ir suspaustų. push up man tikrai nereikia. jei atitaikau dydį, apimtis per didelė, jei apimtis gera, kaušeliai per maži.  doh.gif

Ikeliu Jums keleta nuotrauku su pvz. liemeneles ne push up, bet su minimaliu pakietinimu.Priekyje,kur per viduri turi buti visada ilgesnis sujungimas,petneseles neturetu buti labai plonos. Didesne krutine turi gerai laikyti ne petneseles,bet pats susegimas,todel labai svarbu visada tinkamai issimatuoti savo apimtis.
Seniau maniau,kad mano dydis 85 C,o tinkamai ismatavus gavosi 75 E doh.gif
Jei turite galimybe pasiulyciau isbandyti Primark liemeneles, jie turi visa serija didesnei krutinei,liemeneles grazios,pasirinkimas tikrai nemazas,o irkainos juokingos 4u.gif

Sekmes!

http://1.bp.blogspot...0/bh1 Kopie.jpg

http://2.bp.blogspot...00/P1080884.JPG

http://www.primark.c...ew-d-f-lingerie

Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 02 02, 17:06)
Ikeliu Jums keleta nuotrauku su pvz. liemeneles ne push up, bet su minimaliu pakietinimu.Priekyje,kur per viduri turi buti visada ilgesnis sujungimas,petneseles neturetu buti labai plonos. Didesne krutine turi gerai laikyti ne petneseles,bet pats susegimas,todel labai svarbu visada tinkamai issimatuoti savo apimtis.
Seniau maniau,kad mano dydis 85 C,o tinkamai ismatavus gavosi 75 E doh.gif
Jei turite galimybe pasiulyciau isbandyti Primark liemeneles, jie turi visa serija didesnei krutinei,liemeneles grazios,pasirinkimas tikrai nemazas,o irkainos juokingos 4u.gif

Sekmes!

http://1.bp.blogspot...0/bh1 Kopie.jpg

http://2.bp.blogspot...00/P1080884.JPG

http://www.primark.c...ew-d-f-lingerie

Labai dėkoju už išsamų atsakymą. toks keistas klausimas dar blush2.gif o kaip issimatuoti? na krūtinės apimtį isivaizduoju kaip, o kaip pačią krūtį? blush2.gif
bet kokiu atveju aiškiau jau, mano bėda buvo, kad petnešėles vis kankindavau, tai trumpindavau, tai ilgindavau, nepagalvodavau apie sujungimą tarp kaušelių.
Atsakyti
Del ismatavimu,tai net nzn,man parduotuvej padejo pardaveja,is karto pasake,kad mano devima liemenele,man netinkama,nes petneseles buvo issirezusios i oda ir nugaroje tokios rinkes susidare,nors nesu apkuni,visada galvojau,kad cia mano krutine sunki ir jokia liemenele to neatlaikys.
Internete turetu buti pakankamai info,kaip paciai issimatuoti tinkamai savo apimtis,jei pasisektu su pardaveja,gal ir ji Jums galetu patarti,nes tikrai ne kiekviena nusimano (kalbu is patirties)...
Dabar daugiausiai liemeneliu turiu is primark,jei kada busite uzsienyje,pabandykit nusipirkti bent viena liemenele ,nemanau,kad pasigailesite,dabar beveik tik ten ir apsipirkineju,net ir kelis bikini nusipirkau,kurie puikiai atlaike visas vasaros maudynes. Bendradarbe giria ir Trumph liemeneles,nors as asmeniskai ten tinkamos neradau ax.gif

Viena dalyka isiminiau visam gyvenimui,kad petneseles neturi laikyti krutines,o jei taip yra,reiskias ji netinkama,labai svarbu tinkama apimtis ir tinkami kauseliai. Sekmes Jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 02 02, 22:39)
Del ismatavimu,tai net nzn,man parduotuvej padejo pardaveja,is karto pasake,kad mano devima liemenele,man netinkama,nes petneseles buvo issirezusios i oda ir nugaroje tokios rinkes susidare,nors nesu apkuni,visada galvojau,kad cia mano krutine sunki ir jokia liemenele to neatlaikys.
Internete turetu buti pakankamai info,kaip paciai issimatuoti tinkamai savo apimtis,jei pasisektu su pardaveja,gal ir ji Jums galetu patarti,nes tikrai ne kiekviena nusimano (kalbu is patirties)...
Dabar daugiausiai liemeneliu turiu is primark,jei kada busite uzsienyje,pabandykit nusipirkti bent viena liemenele ,nemanau,kad pasigailesite,dabar beveik tik ten ir apsipirkineju,net ir kelis bikini nusipirkau,kurie puikiai atlaike visas vasaros maudynes. Bendradarbe  giria ir Trumph liemeneles,nors as asmeniskai ten tinkamos neradau ax.gif

Viena dalyka isiminiau visam gyvenimui,kad petneseles neturi laikyti krutines,o jei taip yra,reiskias ji netinkama,labai svarbu tinkama apimtis ir tinkami kauseliai. Sekmes Jums mirksiukas.gif

žiauriai ačiū už patarimus. dabar bent jau žinosiu kaip rinktis. gyvenu ne Lietuvoje, tai pasirinkimas yra, tik pardavėjos dažniausiai nosį krapšto, tai lieka pačiai ieškotis. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 05 25, 14:07)
Na, jei ieškai pigiau, tai žiūrėk drabužių parduotuvėse, būna daug kur apatinių skyrius  mirksiukas.gif  Dar pigiau Maximoj  biggrin.gif  Specializuotose pardėse vargu ar visas komplektas kainuotų iki 100 lt  schmoll.gif

dar pigiau turguje,matyt. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
labai mėgstu latviškus liemenukus
laiko formą, dėvisi gerai
Atsakyti
liemeneles dydis matuojamas taip:
imate metrine juostele ir naudojate incho matus...ismatuojate po krutine... tarkime yra 34 inchai. tada matuojate krutine ir sekantis inchas po 34 bus po raide. 35-a, 36-b, 37-c ir tt tol kol pasieksite savo krutines apimti...
Atsakyti
aš paprasčiausiai matuojuosi pirkdama liemenukus
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 04 07, 22:29)
liemeneles dydis matuojamas taip:
imate metrine juostele ir naudojate incho matus...ismatuojate po krutine... tarkime yra 34 inchai. tada matuojate krutine ir sekantis inchas po 34 bus po raide. 35-a, 36-b, 37-c ir tt tol kol pasieksite savo krutines apimti...

o kaip tuomet gaunasi, jeigu po krūtine 80, o pati krūtinė 89 g.gif tuomet pagal tokią skaičiavimo sistemą būtų C-D, nors realiai pas mane B-C.
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2014 04 08, 11:01)
tuomet pagal tokią skaičiavimo sistemą būtų C-D, nors realiai pas mane B-C.

todėl geriausias dalykas pasimatuoti
Atsakyti
Noriu pagirti Primark'o liemeneles, patogumas superinis, o ir kaina juokinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2014 04 08, 12:01)
o kaip tuomet gaunasi, jeigu po krūtine 80, o pati krūtinė 89 g.gif tuomet pagal tokią skaičiavimo sistemą būtų C-D, nors realiai pas mane B-C.

o jums kas nors matavo dydi?
daznai moterys linkusios nusimazinti siek tiek...
plius yra kiti niuansai... 80b kapselis bus panasus i 75c , 85 c gali tilpto i 80d , juk apimtys reguliuojasi..
plius pati krutines forma daug ka reiskia... todel buna vienos firmos 75b tinka , o kitos nebe...
as, pvz, niekada nesimatuoju. Vien paemusi i rankas liemenele zinau ji man tiks, ar ne
Atsakyti