Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas

QUOTE(Natele @ 2012 10 25, 17:13)
Man ta pati sake pazystama pardaveja  4u.gif .

I pacias kabinas niekas nededa kameru,perdaug didele rizika...
Sekimui pakanka kabinu be lubu....
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2012 10 25, 16:37)
prie iejimo i turgu. berods tarp mesu ir autoprekiu buna  g.gif  tikslios vietos nepasakysiu, bet ne paciame turguje. ji ten visada stovi. dabar dar ir salia staliukas yra su dar pigesnem prekem.

Taip ir galvojau kad pas ja. As kazkada jaunistei pas ja pirkau bet man tai kokybe ju nekokia nes gal po dienos geleziukai issoko, gal cia man tik taip nepasisieke.
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2012 10 25, 18:56)
Taip ir galvojau kad pas ja. As kazkada jaunistei pas ja pirkau bet man tai kokybe ju nekokia nes gal po dienos geleziukai issoko, gal cia man tik taip nepasisieke.

po keliu skalbimu tai tie metaliniai lankeliai ir man islenda, bet usziunu ir viskas. aisku kaip uz 5lt tai labai geros kokybes nesitikiu. taciau devedama liemeneles ar kelnaites dikomforto nejauciu tai vargo nematau.
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2012 10 25, 16:42)
Vat as ta pati pagalvojau apie parsisiunciamas liemeneles. Gali paprasciausiai buti nepatogu.
Mano kaip tik didoka krutine.
Buna kad dydis teisingas, bet tiesiog nepatogu ar per daug iskirpta (speneliai lipa lauk).

per daug metu issimatavau ivairiu modeliu liemeneles wink.gif Turiu itin nemaza dydi, tai puikiai zinau, kas man tinka smile.gif neturiu ne vienos netinkancios, brangios liemeneles, pirktos internetu smile.gif
Atsakyti
Jei jau reikalas pirkt yra, tai matuotis reikia nenusirengiant iki nuogo kuno - triusikus po sijonu mautis, arba ant pedkelniu; liemenele - and maikutes (karskineliu). Atsiprasau, kad taip buitiskai ir ne i nuolaidu tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2012 10 26, 16:37)
Jei jau reikalas pirkt yra, tai matuotis reikia nenusirengiant iki nuogo kuno - triusikus po sijonu mautis, arba ant pedkelniu; liemenele - and maikutes (karskineliu). Atsiprasau, kad taip buitiskai ir ne i nuolaidu tema smile.gif

Tikrai pritariu, o kam nusirengt iki nuogumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2012 10 26, 15:37)

Triusikus matuojatės?
Atsakyti
seip triusikelius reikia matuotis ant savo esamu ar ant tu pedkelniu. juk nehigieniska juos matuotis ant nuogo uzpakaliuko.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 10 28, 08:33)
Triusikus matuojatės?

Gaila, neberandu youtube keliu metu senumo filmuku - kaip moterys triusikus ir liemeneles matuojasi prekybcentriuose. Visokiu zmoniu yra - vieni matuojasi, kiti ziopso... biggrin.gif (ar ziopsojo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurga11: 28 spalio 2012 - 11:21
Nu niekad nepagalvojau, kad galiu nusipirkti triusikus, kuriuos kažkas jau matavosi huh.gif Naivumas mano.....
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 10 28, 18:10)
Nu niekad nepagalvojau, kad galiu nusipirkti triusikus, kuriuos kažkas jau matavosi  huh.gif Naivumas mano.....

nu jau...matosi ar buvo matuoti,būna išsitampę,pasiglamžę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2012 10 25, 17:00)
man ir nelabai jauku blush2.gif
Seniau kazkas buvo ikele vaizdelius YouTube is Maximos persirengimo kabinu blink.gif

Eina sau doh.gif

Man patinka Utenos trikotažo kelnaitės. Gaila, kad būna tik baltos arba juodos ax.gif
Atsakyti