Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas

QUOTE(tiutiute @ 2012 10 24, 20:29)
as perku jonavos turgelyje, kauno urmo bazej zinau irgi yra skyrelis su daugiau prekiu. kokybe nesiskundziu. aisku visokiu buna, bet ieskau kur butu daugiau medvilnes.

Kur jus jonavos turguje tokiom kainom perkat? As kazkada ziurinejau tai nors biskiuka padoresne liemenele tai jau gerokai virs 50lt. o viena kuri idealiai tiko net 90 kainavo, bet man turguje mokieti tokia kaina kazkaip gaila, o triusikeliai 8-10lt
Atsakyti
Jonavos turguje yra tik 2 vietos kur gera latviska apatini trikotaza galima nusipirkti kainos nuo 60-90 liemeneles, o kelnaiciu nuo 13Lt. Bet kokybe superine ir forma taip pat, bei skalbiasi super. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2012 10 25, 08:10)
Kur jus jonavos turguje tokiom kainom perkat? As kazkada ziurinejau tai nors biskiuka padoresne liemenele tai jau gerokai virs 50lt. o viena kuri idealiai tiko net 90 kainavo, bet man turguje mokieti tokia kaina kazkaip gaila, o triusikeliai 8-10lt

kur jus matet tokius brangius liemenukus turgui?! Pas mus koki 20 lt - bangiausi.. Siunciuosi is maidenform.com per tarpininkes kai buna ispardavimai ir kainuoja po 10-15$, su siuntimu iseina po 25-30Lt geri, kokybiski, amerikoniski liemenukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2012 10 25, 11:20)
kur jus matet tokius brangius liemenukus turgui?! Pas mus koki 20 lt - bangiausi.. Siunciuosi is maidenform.com per tarpininkes kai buna ispardavimai ir kainuoja po 10-15$, su siuntimu iseina po 25-30Lt geri, kokybiski, amerikoniski liemenukai biggrin.gif

Kur tokia gera tarpininke radote,kad taip pigiai gaunasi? g.gif Juk dabar jau doleris 2,6 su centais Lt,o kur dar tarpininkavimo mokestis,siuntimo kaina... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2012 10 25, 12:31)
Kur tokia gera tarpininke radote,kad taip pigiai gaunasi? g.gif Juk dabar jau doleris 2,6 su centais Lt,o kur dar tarpininkavimo mokestis,siuntimo kaina... bigsmile.gif

kartyais tarpininkes nuo tu 10$ dar nuolaida turi po kazkiek procentu.. Man pigiausi isejo ( sia vasara) po 30Lt su siuntimu i provincija, bet panos gyresi, kad ir geriau buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alinaz @ 2012 10 24, 14:07)
vilniuje graiunu turgavietej pilna, rimi parduotuvese ir maximuose pilna kainos normalios thumbup.gif

kaip jus liemeneles perkat turguj ar prekybcentryje? juk reikia pasimatuoti g.gif as visada lemeneles pasimatuoju, nes krutine maza tai sunkiai kazka normalaus gauti. mazai kas graziai tinka
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 10 25, 16:13)
kaip jus liemeneles perkat turguj ar prekybcentryje? juk reikia pasimatuoti g.gif  as visada lemeneles pasimatuoju, nes krutine maza tai sunkiai kazka normalaus gauti. mazai kas graziai tinka

juk ir turguj , ir tuo labiau PC yra kur matuotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2012 10 25, 15:18)
juk ir turguj , ir tuo labiau PC yra kur matuotis  ax.gif

bet pc man kazkaip nelabai malonu nusirenginet nuogai iki puses. nezinau ar cia mitas, bet esu kazkur girdejus, kad ir kabinose buna kameru nuo vagysciu apsisaugoti, na kad po apacia neapsimautu parduotuviniu rubu o ant virsaus savo. gal cia nesamone, bet man kazkaip nejauku
Atsakyti
kaip jus liemeneles perkat turguj ar prekybcentryje? juk reikia pasimatuoti g.gif  as visada lemeneles pasimatuoju, nes krutine maza tai sunkiai kazka normalaus gauti. mazai kas graziai tinka

Vat as ta pati pagalvojau apie parsisiunciamas liemeneles. Gali paprasciausiai buti nepatogu.
Mano kaip tik didoka krutine.
Buna kad dydis teisingas, bet tiesiog nepatogu ar per daug iskirpta (speneliai lipa lauk).
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 10 25, 16:39)
bet pc man kazkaip nelabai malonu nusirenginet nuogai iki puses. nezinau ar cia mitas, bet esu kazkur girdejus, kad ir kabinose buna kameru nuo vagysciu apsisaugoti, na kad po apacia neapsimautu parduotuviniu rubu o ant virsaus savo. gal cia nesamone, bet man kazkaip nejauku

man ir nelabai jauku blush2.gif
Seniau kazkas buvo ikele vaizdelius YouTube is Maximos persirengimo kabinu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 25 spalio 2012 - 16:01
QUOTE(ingulite @ 2012 10 25, 08:10)
Kur jus jonavos turguje tokiom kainom perkat?

prie iejimo i turgu. berods tarp mesu ir autoprekiu buna g.gif tikslios vietos nepasakysiu, bet ne paciame turguje. ji ten visada stovi. dabar dar ir salia staliukas yra su dar pigesnem prekem.

kai kainuoja 5lt negaila jei ir netinka. bet to visada kai perki ta moteryte pasako kad jei netiks dydis gali atnesti ir ji priims atgal.

nezinau ar cia mitas, bet esu kazkur girdejus, kad ir kabinose buna kameru nuo vagysciu apsisaugoti

tikrai ju ten nera. nes taip butu pazeidziamos zmogaus teises.
Atsakyti
gal cia nesamone, bet man kazkaip nejauku

Man ta pati sake pazystama pardaveja 4u.gif .
Atsakyti