Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas

aš už TRIUMPH, perku Kaune Hypermaximoj esančioj triumph pardėj
Atsakyti
Sveikos smile.gif Pagalvojau, kad tikriausiai ne man vienai visokios brangios apatinio trikotažo parduotuvės, kuriose išleidi apvalias sumeles už vieną pirkinį prieinamos 4u.gif Galbūt žinote kur galima būtų rasti pigesnių prekių? Mane konkrečiai domintų parduotuvėlės sostinėje ax.gif
Atsakyti
Šiuo metu Minsko IKi Triumph parduotuveje išpardavimas smile.gif
Atsakyti
Kur Vilniuje galima butu isigyti latvisko apatinio trikotazo? ir kad kainos labai nesikandziotu blush2.gif neisdrisau Palangoj bobu pliazo turguje isigyt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2012 10 23, 20:48)
Kur Vilniuje galima butu isigyti latvisko apatinio trikotazo? ir kad kainos labai nesikandziotu  blush2.gif  neisdrisau Palangoj bobu pliazo turguje isigyt doh.gif  lotuliukas.gif

http://www.lauma-lingerie.lt/

Papildyta:
QUOTE(gurmans @ 2012 10 23, 20:53)

Oi pamirsau parasyti,kad parduotuve yra ir VCUP . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2012 10 23, 21:48)
Kur Vilniuje galima butu isigyti latvisko apatinio trikotazo? ir kad kainos labai nesikandziotu  blush2.gif  neisdrisau Palangoj bobu pliazo turguje isigyt doh.gif  lotuliukas.gif

Ir turguje dar būna 4u.gif
Atsakyti

Jei neklystu ir PC RIMI yra. Dabar ir 40 % nuolaida taikoma.
Atsakyti

Rimi ankščiau prekiavo, gal ir dabar yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2012 10 23, 20:48)

vilniuje graiunu turgavietej pilna, rimi parduotuvese ir maximuose pilna kainos normalios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2012 10 24, 14:43)
Beje siryt buvau Megos Rimi (man tolokai, ale salia kitu reikalu buvo), tai apziurejau kas trikotaze apatiniam gero.

Tai kelnaites tik nuo L dydzio ir didyn, mazem ir kudenom nieko visai nera  schmoll.gif

Latvisko trikotazo nemaciau. Beveik viskas kazkokios "Sermia" firmos  g.gif

QUOTE(gurmans @ 2012 10 23, 20:56)

Nieko cia nebelike, o ir pasirinkimas buvo toks "senobiniu" modeliu.. doh.gif
Kiek esu macius, tai artimiausiose Rimi niekad nebebuna mazesniu dydziu, o jeigu dar akcija doh.gif
Gariunai per toli ir laiko tam nera..
Kur tuomet perkat kokybiska apatini trikotaza uz normalia kaina? (na kad simtais komplektukai nekainuotu doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2012 10 24, 19:36)
Nieko cia nebelike, o ir pasirinkimas buvo toks "senobiniu" modeliu..  doh.gif
Kiek esu macius, tai artimiausiose Rimi niekad nebebuna mazesniu dydziu, o jeigu dar akcija doh.gif 
Gariunai per toli ir laiko tam nera..
Kur tuomet perkat kokybiska apatini trikotaza uz normalia kaina? (na kad simtais komplektukai nekainuotu  doh.gif )

As tai Triumph'e nuolaidas "gaudau", ilgai buvo akcija, kad:
perkant 2 prekes - 20proc nuolaida
perkant 3 - 30proc
perkant 4 - 40 proc

Tai visai geros kainos gavosi, pirkdavau po 4 prekes. Beveik vien liemeneles (bent as radau sau ten pagal forma labai tinkanti modeli is MissTriumf kolekcijos). O kelnaites tai visur - turiu keleta brangesniu, bet ir daug paprastuciu (is Maximos Intimio patiko, tai tu daug prisiprekinau, ale nebeprekiauja dabar to prekinio zenklo produkcija).
Beje, Maximoje kazkaip per nuolaidas pavykdavo mazu dydziu rast gan lengvai g.gif

Bet butu idomu suzinot kur yra gero apatinio trikotazo uz geras kainas g.gif

Pasidalinkit, mamytes bigsmile.gif

Man labai reiktu geros sportines tvirtos liemeneles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2012 10 24, 19:36)
Kur tuomet perkat kokybiska apatini trikotaza uz normalia kaina? (na kad simtais komplektukai nekainuotu  doh.gif )

as perku jonavos turgelyje, kauno urmo bazej zinau irgi yra skyrelis su daugiau prekiu. kokybe nesiskundziu. aisku visokiu buna, bet ieskau kur butu daugiau medvilnes. o ir jei matau kad uzsiskalbdineti ima tai ismesti negaila, nes uz triusikiukus moku 3lt, o uz liemenes 5lt blush2.gif
Atsakyti