aš už TRIUMPH, perku Kaune Hypermaximoj esančioj triumph pardėj
Sveikos Pagalvojau, kad tikriausiai ne man vienai visokios brangios apatinio trikotažo parduotuvės, kuriose išleidi apvalias sumeles už vieną pirkinį prieinamos Galbūt žinote kur galima būtų rasti pigesnių prekių? Mane konkrečiai domintų parduotuvėlės sostinėje
QUOTE(gerapanycka @ 2012 10 23, 20:48)
Kur Vilniuje galima butu isigyti latvisko apatinio trikotazo? ir kad kainos labai nesikandziotu neisdrisau Palangoj bobu pliazo turguje isigyt
http://www.lauma-lingerie.lt/
Papildyta:
QUOTE(gurmans @ 2012 10 23, 20:53)
Oi pamirsau parasyti,kad parduotuve yra ir VCUP .
QUOTE(gerapanycka @ 2012 10 23, 21:48)
Kur Vilniuje galima butu isigyti latvisko apatinio trikotazo? ir kad kainos labai nesikandziotu neisdrisau Palangoj bobu pliazo turguje isigyt
Ir turguje dar būna
Jei neklystu ir PC RIMI yra. Dabar ir 40 % nuolaida taikoma.
Rimi ankščiau prekiavo, gal ir dabar yra
QUOTE(gerapanycka @ 2012 10 23, 20:48)
vilniuje graiunu turgavietej pilna, rimi parduotuvese ir maximuose pilna kainos normalios
QUOTE(Laabeille @ 2012 10 24, 14:43)
Beje siryt buvau Megos Rimi (man tolokai, ale salia kitu reikalu buvo), tai apziurejau kas trikotaze apatiniam gero.
Tai kelnaites tik nuo L dydzio ir didyn, mazem ir kudenom nieko visai nera
Latvisko trikotazo nemaciau. Beveik viskas kazkokios "Sermia" firmos
Tai kelnaites tik nuo L dydzio ir didyn, mazem ir kudenom nieko visai nera
Latvisko trikotazo nemaciau. Beveik viskas kazkokios "Sermia" firmos
QUOTE(gurmans @ 2012 10 23, 20:56)
Nieko cia nebelike, o ir pasirinkimas buvo toks "senobiniu" modeliu..
Kiek esu macius, tai artimiausiose Rimi niekad nebebuna mazesniu dydziu, o jeigu dar akcija
Gariunai per toli ir laiko tam nera..
Kur tuomet perkat kokybiska apatini trikotaza uz normalia kaina? (na kad simtais komplektukai nekainuotu )
QUOTE(gerapanycka @ 2012 10 24, 19:36)
Nieko cia nebelike, o ir pasirinkimas buvo toks "senobiniu" modeliu..
Kiek esu macius, tai artimiausiose Rimi niekad nebebuna mazesniu dydziu, o jeigu dar akcija
Kur tuomet perkat kokybiska apatini trikotaza uz normalia kaina? (na kad simtais komplektukai nekainuotu )
As tai Triumph'e nuolaidas "gaudau", ilgai buvo akcija, kad:
perkant 2 prekes - 20proc nuolaida
perkant 3 - 30proc
perkant 4 - 40 proc
Tai visai geros kainos gavosi, pirkdavau po 4 prekes. Beveik vien liemeneles (bent as radau sau ten pagal forma labai tinkanti modeli is MissTriumf kolekcijos). O kelnaites tai visur - turiu keleta brangesniu, bet ir daug paprastuciu (is Maximos Intimio patiko, tai tu daug prisiprekinau, ale nebeprekiauja dabar to prekinio zenklo produkcija).
Beje, Maximoje kazkaip per nuolaidas pavykdavo mazu dydziu rast gan lengvai
Bet butu idomu suzinot kur yra gero apatinio trikotazo uz geras kainas
Pasidalinkit, mamytes
Man labai reiktu geros sportines tvirtos liemeneles
QUOTE(gerapanycka @ 2012 10 24, 19:36)
as perku jonavos turgelyje, kauno urmo bazej zinau irgi yra skyrelis su daugiau prekiu. kokybe nesiskundziu. aisku visokiu buna, bet ieskau kur butu daugiau medvilnes. o ir jei matau kad uzsiskalbdineti ima tai ismesti negaila, nes uz triusikiukus moku 3lt, o uz liemenes 5lt