Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas

LaSenzoj ir Miglej zinoma vienas kitas ir kitur jei uz akiu uzkliuna ir tinka bei patinka 4u.gif
Atsakyti
Noreciau jusu patarimo... Koki liemeneles modeliuka rekomenduotumete po vaiko maitinimo ( (.)(.) isvalgyti ir nutyse doh.gif ). Is turimu liemenuku mano turtai iskrenta ir labai nepatogu... Tad butu aktualu, kad suteiktu forma ir neiskristu ax.gif
Atsakyti
Isgirdau is drauges apie liemeneles su magnetais ir turmalinu.
Gal kam teko apie tai girdeti? Naudoti?
Atsakyti
Gal kam pravers smile.gif . Ilgai ieškojau geros liemenėlės be petnešėlių ir pagaliau radau bigsmile.gif . Šita NEREALI. (.)(.) suformuoja taip pat gražiai kaip ir su petnešėlėm, labai patogi ir nekrenta, visą dieną atbuvau su ja ir su suknele be petnešų teko ir šokti, ir šokinėti (fotosesijai biggrin.gif), nesijautė jokio diskomforto, įtariu reikia čiupti dar vieną smile.gif.
user posted image
http://www.asos.com/...aspx?iid=866998

pirkau amazon.co.uk, ten gerokai pigiau
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 10 10, 21:35)
Kokia apmirusi tema... Įdedu kelis šiandien užmatytus modelius ax.gif

pirmieji du labai simpatiski, gal imestumet nuoroda kur tokiu galima isigyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2011 10 15, 20:57)
Ši - labai labai  wub.gif

tikrai labai labai! wub.gif
Atsakyti
Gal kam teko naudoti ar bent matyti tokį daiktą? ax.gif
Įdomu kas čia yra...
Kaip suprantu įdėklai krūtinės padidinimui g.gif
http://www.maidenfor...regular-MF5542R
Atsakyti
Pasidalinkit nuorodom, kokiose internetinese parduotuvese perkate apatinius?
Atsakyti
Kokius liemenėlių modelius/ gamintojus renkatės? Man aktualu rasti tinkamas savo platokai krūtinės lastai, krūtinė nedidelė, bei išdėstyta labiau šonuose nei į centrą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2012 01 31, 21:36)
Kokius liemenėlių modelius/ gamintojus renkatės? Man aktualu rasti tinkamas savo platokai krūtinės lastai, krūtinė nedidelė, bei išdėstyta  labiau šonuose nei į centrą blush2.gif

Man tokia pati ax.gif Labiausiai tiko Lasenza, siunčiausi iš JAV.Kokybė irgi nenuvylė.
Atsakyti
Man po maitinimo geriausiai palaiko forma toks liemenukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianmos: 01 vasario 2012 - 15:21
Man irgi reikia jūsų patarimo.Nusipirkau iš Oltre gražią suknelę, bet problema, kad ji labai permatoma. g.gif ar dar naudojami šiais laikais apatinukai, kaip nešiojo mūsų mamos ir močiutės? blush2.gif tik nesijuokit iš manęs biggrin.gif
Atsakyti