Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas

QUOTE(Twista @ 2011 07 04, 14:47)
Būsiu neoriginali - dažniausiai perku La Senzoj arba VS blush2.gif  biggrin.gif

thumbup.gif as irgi
Atsakyti
QUOTE(Loretutttia @ 2011 09 06, 19:09)
Beje, gal "Vovos" apatinio trikotažo esat kur LT užmačiusios?  smile.gif

Maciau V.O.V.A apat. trikotazo likuciu visai neseniai Miglej, 4u.gif ir viena liemenele man labai patiko bet dydis netiko... Sake dar papildys kolekcija.
Dar radau viena internetine kur vova prekiauja http://www.luxuryvenus.lt/vova-m-4.htm

QUOTE(elyja @ 2011 09 14, 10:03)
dažniausiai Etam`e ką nors gražaus ir kokybiško išsirenku, ypač per išpardavimus mėgstu užsukti

Man Etam irgi patinka, tik pas juos dazniausiai nerandu savo dydzio. O La Lenzoj mano dydzio yra bet nelabai mano skonio.

Beje, jeigu gerai atsimenu tai Etam yra prancuzu firma, o La Senza - ispanu? Ar ne?

QUOTE(annesears @ 2011 09 10, 10:32)
VS kokybe nesuperine, bet uztat su ju "stebuklu" jauciuos labai gerai, bet jis daugiau pasipuosimui, prie atviresniu drabuziu smile.gif

Is Victoria's Secret liemeneliu pirkti prisibijau nematavus, nes kiek matavausi dauguma ju modeliu man netiko. Man atrodo kad jie idealus variantas norincioms stipriau formuojancios krutine liemeneles, dauguma ju su pakietinimais, pagalvelem, visokiais uzpildais kurie be to kad graziai formuoja dar ir labai naturaliai ir patogiai jauciasi.
Man labai patinka vienas kelnyciu modelis is Victoria's Secret, labai smagios ir grazios, manau artimiausiu metu reikes vel prigriebt:
user posted image
Atsakyti
Paskutiniu metu pradejau pirkti Ann Summers. Man ten patinka kelnaites. O siaip La Senzoj, VS.
Atsakyti
O man pradejo visai patikti Lindex firmos apatinis trikotazas,kokybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2011 09 28, 20:27)
O man pradejo visai patikti Lindex firmos apatinis trikotazas,kokybe  thumbup.gif

agam, atkreipiau demesi kad ten neblogo apatinio trikotazo yra. ax.gif Man fainai kad pas juos jis ivairiems poreikiams. Kazin kaip nesiojasi?
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2011 09 28, 20:27)
O man pradejo visai patikti Lindex firmos apatinis trikotazas,kokybe  thumbup.gif

Pritariu, kol nešiodavau įprastas liemenėles, Lindexo labai patikdavo. Ilgai nepraranda formos, gerai laiko, ir medžiaga maloni. Bet dabar dėviu tik sportines liemenėles, tad iš apatinio trikotažo parduotuvių persikėliau į sporto skyrius biggrin.gif O kelnaičių, geros medvilnės ir smagių raštų, dažnai randu turguose wink.gif
Atsakyti
Gal kas planuojat užsisakinėt iš La Senzos UK ir norėtumėt susimest "ant" siuntimo? blush2.gif
Atsakyti
Megstamiausia firma, kurios turiu daugiausia komplektuku- Darjeeling, taip pat Barbara, Princesse Tam Tam, Chantale, Aubade thumbup.gif Visu kokybe nepriekaistinga, gyvena pas mane komplektukai po 3-5 metus, na aisku ir as jais rupinuosi, skalbiu tik rankom. Triumfas- nuobodokas truputeli, bet kasdienai ar sportui irgi tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 03 spalio 2011 - 20:38
Kokia apmirusi tema... Įdedu kelis šiandien užmatytus modelius ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 27, 10:11)
Kad ir su neriniais, bet man labai labai wub.gif

Labai labai gražutis. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 09 09, 22:31)
Nu va kaip skirtingai, as ta pati apie Milavitsa pasakyciau... thumbup.gif

As kiek maciau, tai Lauma dabar ir milavitsa prekiauja, partneriai jie kazkaip, tik galbut dar internetu nepradejo.
Bet jei man Lauma thumbup.gif tai Milavitsa netiks pagal tavo pasakojima biggrin.gif
Atsakyti
Mano apatiniai is vokisku katalogu ir is Lindex. Lindex tik nepatinka kelnaites is 100% medvilnes, greitai praranda forma ir spalva. O is gepiuro labai gerai nesiojasi.
Patinka Etam produkcija, isskyrus liemeneles. Turiu is ten suknele namie nesiotis - labai patinka. Del liemeneliu, cia jau rase, sutinku, kad jos ten visos mazai arba nulinei krutinei, ir visos su push up'u. Man push up nereikalingas. Tarp kitko, sunku susirasti be push up, siuva daugiausiai su storu paralonu. Pikta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 27 spalio 2011 - 15:47