QUOTE(Gabijax @ 2010 12 27, 17:41)
labai dailus O kaip perkate liemeneles internetu? ar tinka dydziai issitinkus pagal dydziu lentele? ar geriau pirkti naktinukus?
Perku. Dabar daug ka pradejau pirkti internetu - pigiau ir greiciau.
Turiu daug Lauma apatiniu - kasdieniski jie, bet patogus ir, kas svarbiausia, tu visu didesniu dydziu yra.
Dabar jie jau ir internete turi savo puslapiuka, tai netgi galima grazinti bet kokiu atveju. Dar neteko, bet tokia galimybe kazkaip nuramina - netiktu, tai kurjeris atvaziuotu paimt
Manau ner cia ko bijot tuo internetu pirkti
Kasdienai man tokio stiliaus geriausia:
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 27, 09:11)
Kad ir su neriniais, bet man labai labai
liemenėlė graži
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 27, 10:11)
labai mielas kompektukas
perku etame, triumphe ir pamėgau miglę. Stengiuosi sulaukti nuolaidų, tuomet ir prigriebiu grožybių daug daug pigiau.
QUOTE(icing sugar @ 2011 08 23, 21:37)
Aš tai visad ieškau "optimalios" kainos.. Kažkada pirkdavau effigy apatinį trikotažą - išties nenuvylė. Kaip už tokią kainą - kokybė pasirodė gan nebloga. Kartais tenka kai ką pirkt iš reserved - taip pat buvo neblogų dalykėlių įsigytų už superkainą.
O vat visų čia išgirtas triumph'as tai nuvylė labai pastarąjį kartą pirkau liemenėlę, iš pradžių lyg viskas buvo ok, bet šleikutės išsitampė labai greitai, palyginus su kitom liemenėlėm, kurias turiu, ir kurias pirkau kur kas anksčiau, tai šitoji pati prasčiausia. Aišku, gal čia tiesiog tokia pasitaikė..
Bandžiau ką ne ką ir Etam pard. pirkt - taip pat nesužavėjo, nors gal ir buvo pasitaikę šis tas geresnio..
Na, mano paieškos dar nesibaigė, žiūrėsim, ką dar galima kokybiško ir nebrangaus rast.
O vat visų čia išgirtas triumph'as tai nuvylė labai pastarąjį kartą pirkau liemenėlę, iš pradžių lyg viskas buvo ok, bet šleikutės išsitampė labai greitai, palyginus su kitom liemenėlėm, kurias turiu, ir kurias pirkau kur kas anksčiau, tai šitoji pati prasčiausia. Aišku, gal čia tiesiog tokia pasitaikė..
Bandžiau ką ne ką ir Etam pard. pirkt - taip pat nesužavėjo, nors gal ir buvo pasitaikę šis tas geresnio..
Na, mano paieškos dar nesibaigė, žiūrėsim, ką dar galima kokybiško ir nebrangaus rast.
idomiai,pas mane beveik viskas is triumpho, tai kokybe pasakiska,del effigy gaila uzsidare kaip uz tokia kaina tikrai kokybe gera.
o va reserved man isvis rubu kokybe bei apatiniu tragiska,greit nusitrina nusinesioja.
QUOTE(taigra @ 2011 08 23, 22:41)
Beveik viskas is Victorias Secret, D krutinei Lietuvoje kokybiskai ir graziai rasti sunku, o ten per ispardavimus kainos juokingos uz tokia gera kokybe.........
As tai Laumos perku, ten be problemu didesniu dydziu randi, kaina optimali ir modeliai ypac kasdienai labai geri.
pvz: http://www.lauma-lin...-sentiment.html
Na aš tai šiuo metu neturiu vienos tokios pačios pačiausios parduotuvės, kurioje nuolat pirkčiau apatinį trikotažą. Šiaip dažniausiai jei užsuku į kokį Etam'ą, Triumph'ą, Mylingerį, Lindex'ą, Miglę tai perku tai kas man gražu Ankščiau "Triumph" labai mėgau, bet dabar kainos labai užkeltos paliko, ir kiek pastebėjau nelabai naujienų būna(O gal neužtaikau), tad dabar retai kada ten ką beperku. Vienu momentu, kai tik "Mylingerie" atsidarė LT tai dažnai ką nors išsirinkdavau, dabar "aprimau". Paskutiniu metu "LINDEX" vis nusiperku kokį vieną kitą gražesnį kostiumėlį. Manau kokybė tikrai labai gera ir kaina palyginus normali.
Internetu apatinio trikotažo neperku Esu baisiai "La Senza" nusivylusi. \
Dar jei užsukam į Latviją visada apsiprekinu "Vovoje"
Beje, gal "Vovos" apatinio trikotažo esat kur LT užmačiusios?
Internetu apatinio trikotažo neperku Esu baisiai "La Senza" nusivylusi. \
Dar jei užsukam į Latviją visada apsiprekinu "Vovoje"
QUOTE(Austeya @ 2011 09 06, 13:33)
As tai Laumos perku, ten be problemu didesniu dydziu randi, kaina optimali ir modeliai ypac kasdienai labai geri.
Nu va kaip skirtingai, as ta pati apie Milavitsa pasakyciau, o is Laumos man niekas nepatogu, niekad nieko nesu nusipirkus kiek matavausi, kazkaip nesukurpia normaliai man jie tu liemenuku, isvis pavadinau juos graziu audiniu gadintojais, nes medziagos, spalvos tai dailios ir traukiancios aki.
O vat is Milavitsa tikrai randu patogiu savo dydzio liemeneliu, labai geri modeliai man ju.
QUOTE(Loretutttia @ 2011 09 06, 19:09)
Labai matyta ir zinoma bet paskutiniu metu nepamenu ar kur nors buciau macius.
O kaip jums Rosme?
Triumph'e dažniausiai. Bet ir mugėse kartais nusiperku
pirkdama apatinius renkuosi kokybe, o ne kiekybe. daugiausiai mano spintoj ETAM firmos apatiniu, ju kokybe nenunesiojami...turiu kelis CK, tai irgi nesiskundziu. VS kokybe nesuperine, bet uztat su ju "stebuklu" jauciuos labai gerai, bet jis daugiau pasipuosimui, prie atviresniu drabuziu