Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas

QUOTE(_Only_ @ 2011 07 15, 17:53)

Gražus, tik nu ne vietoj, bet modelio nosytė krenta į akis.. biggrin.gif
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 07 19, 23:52)
Tokie modeliukai visai idomiai ziurisi  bigsmile.gif

O Dieve. Vulgaru ir neskoninga.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2011 07 20, 01:07)
Gražus, tik nu ne vietoj, bet modelio nosytė krenta į akis.. biggrin.gif
O Dieve. Vulgaru ir neskoninga..  blink.gif

dėl modelio nosytės tai pritariu,iškart neatkreipiau dėmesio,nes net nežiūrėjau į veidą smile.gif
o tos kojnės man tai asmeniškai nelabai,na bet yra kam gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2011 07 20, 01:07)

O Dieve. Vulgaru ir neskoninga..  blink.gif

as ne i pokili eisiu taip apsirengusi lotuliukas.gif Juk nieko nesakau, jei Jusu vyrui patinka tik neriniai ir dar roziniai bigsmile.gif g.gif mirksiukas.gif Be to ne taip jau ir vulgaru, svarbu viska suderinti ir manau, kad tai puikiai tinka, kai reikia kai ka paslepti mirksiukas.gif Paziuresim... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2011 07 18, 19:28)
na jus man pasakykit, ka vasarisko galima uzsideti ant tokiu apatiniu  blink.gif . Nu niekaip nepritaikau ant tokiu siuliu, gifiuru ir panasiai.

Aha, man irgi tas pats klausimas - man tokie neriniuoti tik ziema po megztiniais ar kokio storesnio audinio topu. Baisiai negrazu, kai neaiskus kalnai pakalnes ir dryziukai sviecia ir po plono audinio. Kaip ir kelnaites su visokiais kaspinais, raukiniais ir pan - tik i miegamaji tinkamos ar po kokia laisva suknele, bet siaip praktiskai nepritaikomos.
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 07 20, 00:52)
Tokie modeliukai visai idomiai ziurisi  bigsmile.gif
user posted image user posted imageuser posted image  user posted image user posted image

Turėjom tą modeliuką su raudonais aukštakulniais, žaibiškai išpirko, daugiau nebesivežėm tik dėl to, kad nusprendėme sexy nebeprekiauti ax.gif , visai geri atsiliepimai,pirko ir aukštos ir žemesnės. Vienintelis "reikalavimas" su tom kojinėm- kad būtų liemens linijos... rolleyes.gif Nes be talijos, jos atrodo nelabai kaip..geriau rinktis kitokius sexy tada.
O šiaip mano patarimas ( ir pačiai buvo atradimas) : su draugu/vyru susėdus pavartyti internete tokio tipo parduotuves...nustebsite , kaip gali skirtis jūsų skoniai . Ir modelių atžvilgiu ir spalvų...Iš patirties galiu pasakyti, kad pirkėjų vyrų top penketukas labai skiriasi nuo moteriškojo top. Ir nebūtinai vyrai perka vulgaresnius ar atviresnius, netgi sakyčiau nuo trečios vietos( biggrin.gif ) prasideda subtilesni ir balti ar rožiniai/avietiniai komplektukai.
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2011 07 21, 01:13)
Turėjom tą modeliuką su raudonais aukštakulniais, žaibiškai išpirko, daugiau nebesivežėm tik dėl to, kad nusprendėme sexy nebeprekiauti ax.gif , visai geri atsiliepimai,pirko ir aukštos ir žemesnės. Vienintelis "reikalavimas" su tom kojinėm- kad būtų liemens linijos... rolleyes.gif Nes be talijos, jos atrodo nelabai kaip..geriau rinktis kitokius sexy tada.
O šiaip mano patarimas ( ir pačiai buvo atradimas) : su draugu/vyru susėdus pavartyti internete tokio tipo parduotuves...nustebsite , kaip gali skirtis jūsų skoniai  .  Ir modelių atžvilgiu ir spalvų...Iš patirties galiu pasakyti, kad pirkėjų vyrų top penketukas labai skiriasi nuo moteriškojo top. Ir nebūtinai vyrai perka vulgaresnius ar atviresnius, netgi sakyčiau nuo trečios vietos(  biggrin.gif ) prasideda subtilesni ir balti ar rožiniai/avietiniai komplektukai.

Labai ačiū už komentarą! smile.gif
Tai dėl to ir mąstau apie tokius rūbelius, nes žinau, kad MB patinka. O vulgariai gali neatrodyti net visiškai vulgarus rūbas, bent aš taip stengiuosi padaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2011 07 18, 21:28)
na jus man pasakykit, ka vasarisko galima uzsideti ant tokiu apatiniu  blink.gif . Nu niekaip nepritaikau ant tokiu siuliu, gifiuru ir panasiai.

drinks_cheers.gif man ir saltaisiais sezonais tokie neriniai negrazu,nes jei megztukas plonesnio audinio,iskart persisviecia konturai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 07 20, 12:16)
as ne i pokili eisiu taip apsirengusi lotuliukas.gif Juk nieko nesakau, jei Jusu vyrui patinka tik neriniai ir dar roziniai bigsmile.gif  g.gif  mirksiukas.gif Be to ne taip jau ir vulgaru, svarbu viska suderinti ir manau, kad tai puikiai tinka, kai reikia kai ka paslepti mirksiukas.gif Paziuresim... smile.gif

Bet butu neblogas pokalbis lotuliukas.gif Pritariu, kad vulgarumas priklauso nuo to kaip viskas suderinta, nes gali ir tie patys roziniai neriniai atrodyti vulgariai doh.gif tik man iskyla klausimas ka galima su jais paslepti 4u.gif
Atsakyti
Ir as balsuoju uz La Senza thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir grazu, ir kokybe thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai visad ieškau "optimalios" kainos.. blush2.gif Kažkada pirkdavau effigy apatinį trikotažą - išties nenuvylė. Kaip už tokią kainą - kokybė pasirodė gan nebloga. Kartais tenka kai ką pirkt iš reserved - taip pat buvo neblogų dalykėlių įsigytų už superkainą. ax.gif
O vat visų čia išgirtas triumph'as tai nuvylė labai doh.gif pastarąjį kartą pirkau liemenėlę, iš pradžių lyg viskas buvo ok, bet šleikutės išsitampė labai greitai, palyginus su kitom liemenėlėm, kurias turiu, ir kurias pirkau kur kas anksčiau, tai šitoji pati prasčiausia. unsure.gif Aišku, gal čia tiesiog tokia pasitaikė..
Bandžiau ką ne ką ir Etam pard. pirkt - taip pat nesužavėjo, nors gal ir buvo pasitaikę šis tas geresnio..
Na, mano paieškos dar nesibaigė, žiūrėsim, ką dar galima kokybiško ir nebrangaus rast. rolleyes.gif
Atsakyti
Beveik viskas is Victorias Secret, D krutinei Lietuvoje kokybiskai ir graziai rasti sunku, o ten per ispardavimus kainos juokingos uz tokia gera kokybe.........
Atsakyti
Megstu HM 4u.gif bet ivairiai buna, ziuriu sudeti ir isvaizda, tada sprendziu, zenklui pirmenybes neteikiu
Atsakyti