Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas

QUOTE(menasmyleti @ 2011 06 01, 22:06)
perkuosi triumph. kainos tikrai nemazos bet Kaune pramones Maximoj yra isparduotuve tai tikrai geromis kainomis galima apsipirkti. Tik gaila kad jau nuo geguzes men nedirbs sad.gif

Tai, kad dirba dar biggrin.gif
Atsakyti
Triumph. Nesenai į "Miglę" užėjau. Tai kainos pasirodė dirbtinai užkeltos ,nes radau porą komplektėlių ,kuriuos perpus pigiau esu pirkus kitose parduotuvėse... Tačiau taip susižavėjau vienu maudymosi kostiumėliu wub.gif - atitiko mano išrankumą maudymukams. Tik kaina 220- 240 lt doh.gif Kažkaip...
Atsakyti
liemenėles iš VS ir M&S
o kelnaites iš VS ir bambuko pluošto trikotažo parduotuvėje Vilniuje, Šv.Stepono gatvėj.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
pirma liemenėlė graži smile.gif
Atsakyti
As sau toki pirkau thumbup.gif krutine super kaip guli
user posted image
O sitie patiko
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 04 07, 14:44)

šis gražus 4u.gif
Bet siaube,kiek čia grožybių prisižiūrėjau doh.gif seilės net nutįso biggrin.gif paleistu mane,kas į parduotuvę butent kur tokių būtų ... biggrin.gif
Bet šiaip man tai negražu kur su prisegamom kojnėm,nežinau kažkaip man nepatinka ir šiaip ... bet šiaip wouw.. nakti sapnuosiu apatinį trikotažą biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

niekur nera informacijos apie viso kuno kojines, jau atsibodo ir ieskoti. Visai neaisku kaip jos atrodo. Ant modeliu tai aisku, kad graziai, bet kaip realiai g.gif Dabar renkuosi is keliu modeliuku ir niekaip neissirenku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 07 18, 16:41)
Sveikutes,

niekur nera informacijos apie viso kuno kojines, jau atsibodo ir ieskoti. Visai neaisku kaip jos atrodo. Ant modeliu tai aisku, kad graziai, bet kaip realiai g.gif Dabar renkuosi is keliu modeliuku ir niekaip neissirenku doh.gif

Sveiki 4u.gif
O kokios info ieškote ? g.gif Jos ir reliai atrodo, kaip ant modelių : labai išryškina ir figūros privalumus ir trūkumus ax.gif Vertikalus raštas šiek tiek lieknina.
Papildyta:
Įkelkite tuos modeliukus iš kurių renkatės, gal tokiais anksčiau prekiavome, galėsiu konkrečiau ką pasakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2011 07 16, 20:39)
As sau toki pirkau  thumbup.gif  krutine super kaip guli
user posted image

na jus man pasakykit, ka vasarisko galima uzsideti ant tokiu apatiniu blink.gif . Nu niekaip nepritaikau ant tokiu siuliu, gifiuru ir panasiai.
Atsakyti
vėl užsukau,akytes paganiau išnaujo ir nusprendžiau,kad rytoj lekiu pirkti apatinio trikotažo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2011 07 18, 19:22)
Sveiki 4u.gif
O kokios info ieškote ? g.gif Jos ir reliai atrodo, kaip ant modelių : labai išryškina ir figūros privalumus ir trūkumus ax.gif Vertikalus raštas šiek tiek lieknina.
Papildyta:
Įkelkite tuos modeliukus iš kurių renkatės, gal tokiais anksčiau prekiavome, galėsiu konkrečiau ką pasakyti  ax.gif

Tokie modeliukai visai idomiai ziurisi bigsmile.gif
user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Atsakyti