Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas

user posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Pandora* @ 2011 05 11, 13:03)
sie grazus labai wub.gif

drinks_cheers.gif Labai dailučiai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 05 15, 21:54)

sportiskas toks komplektukas, bet uzskaitau ax.gif
Atsakyti
user posted image user posted image
Atsakyti

Atsakyti
Only įkelti visi gražūs. wub.gif
Atsakyti
Sveikos, uzsukau aprodyti komplektukus, kurie grazus man, o galbut patiks ir Jums 4u.gif
Ne kasdienai tokie super duper tongue.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Maudymkes: 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Mane anksčiau labai žavėjo prancūzų firmos "Princesse tam tam" apatinis trikotažas. smile.gif Brangus jis buvo, bet modeliai ir audiniai labai mano skonio. Pasitaikius nuolaidoms nusipirkau tos firmos maudomą, gaila dabar į jį nebeįlendu, sad.gif nes pirkau kai buvau žiauriai sukūdus, bet iki šiol nieko gražesnio už jį sau neradau nei iš VS nei iš Triumph, iki šiol jis man labai patinka. wub.gif
Gal kuri nors žinot, ar LT kur nors prekiaujama šios firmos gaminiais? Jų puslapis čia http://www.princesse...m/fr/index.aspx
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 06 01, 12:50)
Mane anksčiau labai žavėjo prancūzų firmos "Princesse tam tam" apatinis trikotažas. smile.gif  Brangus jis buvo, bet modeliai ir audiniai labai mano skonio. Pasitaikius nuolaidoms nusipirkau tos firmos maudomą, gaila dabar į jį nebeįlendu, sad.gif nes pirkau kai buvau žiauriai sukūdus, bet iki šiol nieko gražesnio už jį sau neradau nei iš VS nei iš Triumph, iki šiol jis man labai patinka. wub.gif
Gal kuri nors žinot, ar LT kur nors prekiaujama šios firmos gaminiais? Jų puslapis čia http://www.princesse...m/fr/index.aspx

jei esate vilnietė, tai Vilniaus gatvės Triumphe yra šio brando apatinių 4u.gif
Atsakyti