Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Paskutinio komplektuko liemenėlė wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_pagne @ 2011 05 03, 09:24)
merginos, gal esate pirkę apatinį trikotažą iš Lily of france?. dabar parduoda kuponus už pusę kainos, tai galvoju ar čia vieną pabandymui imti ar kelis?  g.gif

už 29 Lt tai tikrai galima pasibandyti, kai vertė 60 Lt. paskui galėsi ir mums pasakyti, kaip kokybė, asortimentas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tima1 @ 2011 04 30, 22:29)
Man labai patiko šitas    thumbup.gif

drinks_cheers.gif Labai žavus. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tima1 @ 2011 04 30, 21:29)
Man labai patiko šitas    thumbup.gif

drinks_cheers.gif grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora* @ 2011 05 08, 16:19)
labai idomus, toks neiprastas, bet nuostabus wub.gif

Pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikos mergaites. reikia jusu konsultacijos. ar yra kur pirkti klaipedoje liemeneles be petneseliu?mano krutines dydis C/D. ar apsimoka pirkti tokiai krutinei liemenele be etneseliu?ar normaliai prilaiko ir pakelia?labai aciu
Atsakyti
Klementyna, aš esu liemenėlę be petnešėlių pirkusi LINDEX'e, tokia http://www.lindex.co...3232575;8805712 labai norėjau, bet man netiko... Mano dydis C, kažkaip beformė krūtinė paliko, nepalaikė man taip kaip norėjosi... Padariau išvadą, kad pasiėmiau netinkamą dydį arba tai skirta mažesnę krūtinę turinčiom moterim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretutttia @ 2011 05 14, 01:10)
Klementyna, aš esu liemenėlę be petnešėlių pirkusi LINDEX'e, tokia http://www.lindex.co...3232575;8805712 labai norėjau, bet man netiko... Mano dydis C, kažkaip beformė krūtinė paliko, nepalaikė man taip kaip norėjosi... Padariau išvadą, kad pasiėmiau netinkamą dydį arba tai skirta mažesnę krūtinę turinčiom moterim smile.gif

aciu uz atsakyma. tai va as irgi manau kad dideles krutines neprilaikys, ir nesuteiks grazios formos. tada negaisiu laiko ir paieskose.
Atsakyti