Na pasiziurejau i spynta tai praktiskai visi is "Etam" yra keli is "Triumf"... dabar jaukiu is VS vadinamo "stebuklo", paziuresiu, gal ir didinti krutines nebenoresiu
O siaip tai manau geriau maziau, bet kokybiskiau
Apie latvišką apatinį trikotažą ir mano geriausi atsiliepimai
QUOTE(Zivilkaa @ 2007 06 14, 20:02)
Apie latvišką apatinį trikotažą ir mano geriausi atsiliepimai
Geras kainos ir kokybės santykis
Visada apsipirkinejau triumph,krutine mano dideli,tai ir reikia grazaus liemenuko,praeta menesi buvau rusijoje ir labai gerai apsiprekinau parduotuvej"INCANTO" patiko ir modeliai,ir kokybe ir yra dideliu dydziu,o kainos tikrai nesikandzioja.Gaila kad lietuvoj as kol kas tokios parduotuves neradau...
QUOTE(Guosste @ 2007 08 13, 11:13)
Triumf'o parduotuvese
as taip pat patinka kokybe
QUOTE(Žm0nytė @ 2007 05 28, 20:13)
aš tik Victorias Secret perku. kai pabandžiau, nieko kito negaliu, net žiūrėt negaliu.
o trūsų dar perku effigy - na UT buve, nes medvilnė yra gerai, ir jie žaismingi labai ir kokybė atitinka kainą
o trūsų dar perku effigy - na UT buve, nes medvilnė yra gerai, ir jie žaismingi labai ir kokybė atitinka kainą
atrodo as pati tai buciau parasiusi, as ir taip pat elgiuosi, VS , o UT tai bent negaila ismesti trusu, puikiai atitarnauja uz tokia kaina....
as pora liemenuku turiu is monton, seppalos ir viena is triumfo tikrai super triumfo kokybe. laiko ilgai
daug kartų nusivyliau apatinių kokybe, todėl dabar visi apatiniai tik Triumph