Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas

Na pasiziurejau i spynta tai praktiskai visi is "Etam" yra keli is "Triumf"... dabar jaukiu is VS vadinamo "stebuklo", paziuresiu, gal ir didinti krutines nebenoresiu biggrin.gif
O siaip tai manau geriau maziau, bet kokybiskiau 4u.gif
Atsakyti
Apie latvišką apatinį trikotažą ir mano geriausi atsiliepimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilkaa @ 2007 06 14, 20:02)
Apie latvišką apatinį trikotažą ir mano geriausi atsiliepimai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Geras kainos ir kokybės santykis thumbup.gif
Atsakyti
Visada apsipirkinejau triumph,krutine mano dideli,tai ir reikia grazaus liemenuko,praeta menesi buvau rusijoje ir labai gerai apsiprekinau parduotuvej"INCANTO" patiko ir modeliai,ir kokybe ir yra dideliu dydziu,o kainos tikrai nesikandzioja.Gaila kad lietuvoj as kol kas tokios parduotuves neradau...
Atsakyti
Triumf'o parduotuvese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosste @ 2007 08 13, 11:13)
Triumf'o parduotuvese  4u.gif

as taip pat 4u.gif patinka kokybe
Atsakyti
QUOTE(Žm0nytė @ 2007 05 28, 20:13)
aš tik Victorias Secret perku. kai pabandžiau, nieko kito negaliu, net žiūrėt negaliu.
o trūsų dar perku effigy - na UT buve, nes medvilnė yra gerai, ir jie žaismingi labai thumbup.gif ir kokybė atitinka kainą thumbup.gif

atrodo as pati tai buciau parasiusi, as ir taip pat elgiuosi, VS drinks_cheers.gif wub.gif , o UT tai bent negaila ismesti trusu, puikiai atitarnauja uz tokia kaina....
Atsakyti
Victoria's secret - kokybe thumbup.gif
Atsakyti
as pora liemenuku turiu is monton, seppalos ir viena is triumfo smile.gif tikrai super triumfo kokybe. laiko ilgai thumbup.gif
Atsakyti
pirkau sepaloj tai labai nusivyliau kokybe
Atsakyti
gal kuri bandet pirkti marks anr spencer? g.gif nuziurejau siandien labai nebloga liemenele uz 69 litus, bet kazkaip del kokybes suabejojau ax.gif
kiti MS rubai nesiojasi tikrai gerai, o apatiniu dar nepirkusi ax.gif
Atsakyti
daug kartų nusivyliau apatinių kokybe, todėl dabar visi apatiniai tik Triumph thumbup.gif
Atsakyti